Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

Sveikos Velejeles, Jusu visu darbeliai labai grazus wub.gif

Atejau paprasyti pagalbos rolleyes.gif
Gal atsirastu kuri priimtu pas save ir supazindintu su salikelio velimo technika ax.gif labai reikia pagalbos issiaiskinant viska realiai. Buciau labai dekinga 4u.gif Gyvenu Klaipedoje,bet galima sutarti ir su netoliese gyvenanciom. Del smulkesniu detaliu sutarsime ,neliksiu skolinga. 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

Ateinu pasirodyti su pirmais blynais smile.gif Labai lauksiu komentaru su pastabomis smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kutveliuk,reiktu gerai islyginti su lygintuvu ,vaizdas tikrai pasikeistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 01 04, 12:07)
Kutveliuk,reiktu gerai islyginti su lygintuvu ,vaizdas tikrai pasikeistu  mirksiukas.gif

atrodo lyginau, bet gal tada nepakankamai smile.gif
ar per saltai lyginu gal? pas mane lygintue trys lygiai, vilna raso ant vidutinio ir karsciausio, lyginau ant vidutinio, pabijojau karsciausio g.gif ir lyginau per marliuka, gal reikejo paprastai? be nieko?
Atsakyti
lyginti reikia butinai su garu.pas mane lygintuvas keramikiniu pavirsiumi ,tai as lyginu vilnai skirtu karsciu be marliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kutveliukas, pirmas gražus smile.gif
bulaukiux ir blansyte labai gražūs šaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 12 19, 20:21)
Nuo vasaros nevėliau šalikėlių, bet teko prisimint ax.gif ir štai kas gavosi:

Man patinka dekoras wub.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 20, 15:53)
dirbau ir aš ax.gif

thumbup.gif

QUOTE(blansyte @ 2011 12 20, 16:05)
pasigirsiu ir as savo naujausiu ir paciai mielu darbu

blansyte, kaip visada trūksta žodžių wub.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2012 01 03, 20:27)
Ateinu pasirodyti su pirmais blynais smile.gif Labai lauksiu komentaru su pastabomis smile.gif

faini pirmieji blynai thumbup.gif . Mano pirmieji skylėti buvo doh.gif

Na ir laikas pasirodyti. Eksperčių patarta pirmą kartą lyginau šalį, bet manau gal nepakankamai, nes jūsų lygesni atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
s@mi,tikrai dar vertetu palyginti.lyginimas kartais atima labai daug laiko ir reikia garo nepagaileti.o balta vilna yra gan kaprizinga,jei ja perveli per stipriai tai ir lyginimas jau nebepades. biggrin.gif

Laikas ir man pasirodyti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 06 sausio 2012 - 10:45
Blansyte , jau tavo naslaites tai as nebegaliu na taip grazu kad nerealiai gavus salikeli ziurejau i jas ir jau net plana surezgiau jas nukopijuoti blush2.gif ot bjauri merga , bet paskui susigedau savo minciu doh.gif
Atsakyti
pasirodysiu
user posted image

Atsakyti
Merginos, jusų darbai žadą atima wub.gif wub.gif wub.gif nuostabūs, preciziški ir nepakartojami wub.gif Šaunuolės thumbup.gif

Susigundžiau ir aš pabandyti... praktikos nėra jokios apart kelių truputuką apveltų moherinių šalių ax.gif viso gaminio iš vilnos nesu niekada vėlus, bet bandysiu. Pradžiai gal kokią gėlytę mažulytę... nes labai nagai užnižo į jūsų grožius pažiūrėjus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai jis toks gražus.Super;)Greičiausiai realiai dar nuostabesnis. wub.gif
user posted image
Atsakyti