Sveikos Velejeles, Jusu visu darbeliai labai grazus
Atejau paprasyti pagalbos
Gal atsirastu kuri priimtu pas save ir supazindintu su salikelio velimo technika labai reikia pagalbos issiaiskinant viska realiai. Buciau labai dekinga Gyvenu Klaipedoje,bet galima sutarti ir su netoliese gyvenanciom. Del smulkesniu detaliu sutarsime ,neliksiu skolinga.
Laba vakara
Ateinu pasirodyti su pirmais blynais Labai lauksiu komentaru su pastabomis
Kutveliuk,reiktu gerai islyginti su lygintuvu ,vaizdas tikrai pasikeistu
QUOTE(blansyte @ 2012 01 04, 12:07)
Kutveliuk,reiktu gerai islyginti su lygintuvu ,vaizdas tikrai pasikeistu
atrodo lyginau, bet gal tada nepakankamai
ar per saltai lyginu gal? pas mane lygintue trys lygiai, vilna raso ant vidutinio ir karsciausio, lyginau ant vidutinio, pabijojau karsciausio ir lyginau per marliuka, gal reikejo paprastai? be nieko?
lyginti reikia butinai su garu.pas mane lygintuvas keramikiniu pavirsiumi ,tai as lyginu vilnai skirtu karsciu be marliuko
Kutveliukas, pirmas gražus
bulaukiux ir blansyte labai gražūs šaliai
bulaukiux ir blansyte labai gražūs šaliai
QUOTE(stewie @ 2011 12 19, 20:21)
Nuo vasaros nevėliau šalikėlių, bet teko prisimint ir štai kas gavosi:
Man patinka dekoras
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 20, 15:53)
dirbau ir aš
QUOTE(blansyte @ 2011 12 20, 16:05)
pasigirsiu ir as savo naujausiu ir paciai mielu darbu
blansyte, kaip visada trūksta žodžių
QUOTE(Kutveliukas @ 2012 01 03, 20:27)
faini pirmieji blynai . Mano pirmieji skylėti buvo
Na ir laikas pasirodyti. Eksperčių patarta pirmą kartą lyginau šalį, bet manau gal nepakankamai, nes jūsų lygesni atrodo
s@mi,tikrai dar vertetu palyginti.lyginimas kartais atima labai daug laiko ir reikia garo nepagaileti.o balta vilna yra gan kaprizinga,jei ja perveli per stipriai tai ir lyginimas jau nebepades.
Laikas ir man pasirodyti
Laikas ir man pasirodyti
Blansyte , jau tavo naslaites tai as nebegaliu na taip grazu kad nerealiai gavus salikeli ziurejau i jas ir jau net plana surezgiau jas nukopijuoti ot bjauri merga , bet paskui susigedau savo minciu
pasirodysiu
Merginos, jusų darbai žadą atima nuostabūs, preciziški ir nepakartojami Šaunuolės
Susigundžiau ir aš pabandyti... praktikos nėra jokios apart kelių truputuką apveltų moherinių šalių viso gaminio iš vilnos nesu niekada vėlus, bet bandysiu. Pradžiai gal kokią gėlytę mažulytę... nes labai nagai užnižo į jūsų grožius pažiūrėjus
Susigundžiau ir aš pabandyti... praktikos nėra jokios apart kelių truputuką apveltų moherinių šalių viso gaminio iš vilnos nesu niekada vėlus, bet bandysiu. Pradžiai gal kokią gėlytę mažulytę... nes labai nagai užnižo į jūsų grožius pažiūrėjus
Man tai jis toks gražus.Super;)Greičiausiai realiai dar nuostabesnis.