Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

Suveltos avys, pirmas ir trečias šalikėliai nuostabūs. Šiluma nuo jų dvelkia, kurios taip norisi šiuo metu wub.gif
Atsakyti
blansyte, Besijuokianti, ačiū, bandysiu taisyti padėti su kitais šalikėliais mirksiukas.gif

s@mi, dėkui aciuks.gif
Atsakyti
as vel pasivaidensiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
vasarą vėliau skraistę krikštadukrai. nieko ypatingo gal, bet man buvo iššūkis tokių dalykų nedarius. ir esu labai patenkinta, nors pavyko tik iš antro karto. sukau galvą dėl užsegimo, šniūrelių. bet nepatiko suraukimo variantas, skylučių badymas, gražaus šniūrelio paieškos. tad vidurnaktį kilo išganinga mintis biggrin.gif susegiau "pagaliukine" sege, kurią padariau iš perlų ir svarovskių, labai lengvai užsegėm, be jokių raišiojimų, be to bus mergaitei ką pasidėti į papuošalų dėžutę. o krikštynų metu dar ir žaisti turėjo kuo smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
blansyte- kaip visada nuostabus tavo salikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 11 09, 20:47)
as vel pasivaidensiu  biggrin.gif

gražus thumbup.gif o kelių mikronų vilna? 18?
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

bulaukiux,18 is woolo
Atsakyti
ar imanoma is veltinio pagaminti panasu paltuka? tokio modeliuko ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 11 11, 17:19)
ar imanoma is veltinio pagaminti panasu paltuka? tokio modeliuko ?

Manau, kad tikrai galima smile.gif Nuvelk pluostus ir po to jau is ju siuk kaip ir bet koki kita audini ax.gif

linada, labai miela skraiste wub.gif Ypac smagu, kad pati darei tokiai graziai progai thumbup.gif

Blansyte, gerai, kad vis pasivaideni thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 11 lapkričio 2011 - 18:41
QUOTE(Oksyte @ 2011 11 11, 20:36)
Manau, kad tikrai galima  smile.gif  Nuvelk pluostus ir po to jau is ju siuk kaip ir bet koki kita audini  ax.gif 

oi as pati tai nemoku, gal yra cia mokanciu ir norinciu? mano dydis S, aisku aktualiausias dalykas yra kaina blush2.gif
Atsakyti
sveikos visos mergaites,
jezau, kokie grazus jusu visu darbeliai, AKYS RAIBSTA NUO VISU GROZYBIU. SAUNUOLES!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

pavasario belaukiant....
Atsakyti