Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų foto ir video

QUOTE(Gendre @ 2010 10 11, 15:03)
Krikstynas darysime ateinanti sestadieni, ar nebutu naivu tiketis rasti fotografa per tiek laiko? Mums reiktu, kad fotografuotu ceremonija baznycioj ir jei oro salygos leis po ceremonijos trumpa fotosesija  ax.gif Jei kas galetu ka rekomenduot rasykit i AZ.
Su pirmuoju vaiku turejom fotografa, taigi ir dabar nesinoretu likt be graziu nuotrauku  verysad.gif

o is kur jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 10 11, 17:40)
o is kur jus 4u.gif

Is kauno
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2010 10 11, 19:10)

man ir tik reikejo baznycioje smile.gif ir daug kas pasake kad reikes moketi maziausiai kaip uz 2val tai maziausiai 400lt suprantu vestuviu,krikstynu metas buvo nu bet kazkaip nenorejau moketi 400lt uz pusvalandi doh.gif mums pagelbejoGRAZVYDAS JURGELEVICIUSmums patiko 4u.gif
Atsakyti
O dar noreciau paklaust paziurejom Vaisvlaites nuotraukas tai labai krito i aki, o is kitu isgirtu kazkaip nelabai krito, todel noreciau paklaust ar ji fotografuoja krikstynas ir ar realu ja i Kauna isikviest, nes pakolkas parasiau email bet dar negaunu atsakymo. Tai net suabejojau ar ji fotografuoja krikstynas.
Atsakyti
Mums labai patiko kaip krikstynas iamzino http://www.photo-jam.net/ si fotografe
Irutė Jaruševičiūtė Kaune... Nuotraukytes tai superines 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga325: 27 spalio 2010 - 08:25
QUOTE(inga325 @ 2010 10 27, 09:23)
Nuotraukytes tai superines  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ir man labai patiko wub.gif jos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
4u.gif as rekomenduociau Neringa,drauge ja kvietesi krikstynom ir as susigundziau,likau patenkinta ir nuotraukom ir kaina normalia.
http://public.fotki....Fotografijatau/
smile.gif cia jos nuotraukytes,tikrai vaikus graziai nufotografuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 29 spalio 2010 - 15:18
Susidūriau su nemalonia situacija ir norėčiau perspėti kitas mamytes. Praeitą vsarą mano sūnaus krikštynas fotografavo IEVA TARTILAITĖ. Viskas buvo šaunu. Šią vasarą aš vėl ją norėjau pasikviesti į mūsų kitos šventės fotografavimą. Pagal turimus kontaktus neradau, telefonas išjungtas, nikas jau nenaudojamas.tada šitoj temoj paskelbiau, kad ieškau fotografo ir ji pati mane susirado. Pasisakė, kad dėl kažkokių priežasčių pasikeitė visus duomenis. Birželio mėnesį fotografavo gimtadienį mūsų, susimokėjau ir dar daviau avansą už būsimus kompaktus. Kadangi gyvenu ne Lietuvoje bendraudavau per skaipą. Viskas atrodo vyko normaliai, parašė, kad padarė nuotraukas ir kuomet paprašiau atsiūsti kompaktą mamai, ji pradėjo vis atidėlioti. Dabar jau lapkritis, pati gryžau į Lietuvą ir ką jūs manot, niko tokio jos vėl nėra, telefonas nenaudojamas, iš skaipo kontaktų išbraukė. taip ir likau be fotografijų blink.gif Kas svarbiausia, nu suprantu visko būna, gal dingo tos foto, bet bent jau duotu žinoti. Nes ir siunte po truputį padarytas foto parodymui.O dabar paliko ant ledo. gal ji čia mėgaujas taip durnindama žmones, nes kito pateisinimo aš jai nerandu.
tada būkit atsargios
Atsakyti
Rekomenduoju Ausra is www.fotolaime.lt - labai grazios vaikuciu ir ne tik nuotraukos.
Mano drauge turejo pas ja "pilvelio" fotosesija ir liko labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukė @ 2010 11 23, 13:45)
Rekomenduoju Ausra is www.fotolaime.lt - labai grazios vaikuciu ir ne tik nuotraukos.
Mano drauge turejo pas ja "pilvelio" fotosesija ir liko labai patenkinta smile.gif

aga, grazios nuotraukytes, o ji cia kur fotografuoja, maciua kontaktuose parasyta Vilnius ir Kaunas, o siaip ji vilniete ar nea?
Atsakyti
Mano drauge tai fotografavo studijoje Vilniuje ir dar paciam mieste. O pati fotografe vilniete ar ne - nezinau tiksliai. fotolaime.lt maciau yra visos jos koordinates - gal susirasykit tiesiai?
Ech, kaip smagu tos fotosesijos smile.gif Jau mastau gal kam Kaledom toki malonuma padovanot? smile.gif
Atsakyti
Mes ėjo į žaliakalnio fotoatelija savanorių pr. 243 mums labai patiko wub.gif 4u.gif
Atsakyti