Susidūriau su nemalonia situacija ir norėčiau perspėti kitas mamytes. Praeitą vsarą mano sūnaus krikštynas fotografavo IEVA TARTILAITĖ. Viskas buvo šaunu. Šią vasarą aš vėl ją norėjau pasikviesti į mūsų kitos šventės fotografavimą. Pagal turimus kontaktus neradau, telefonas išjungtas, nikas jau nenaudojamas.tada šitoj temoj paskelbiau, kad ieškau fotografo ir ji pati mane susirado. Pasisakė, kad dėl kažkokių priežasčių pasikeitė visus duomenis. Birželio mėnesį fotografavo gimtadienį mūsų, susimokėjau ir dar daviau avansą už būsimus kompaktus. Kadangi gyvenu ne Lietuvoje bendraudavau per skaipą. Viskas atrodo vyko normaliai, parašė, kad padarė nuotraukas ir kuomet paprašiau atsiūsti kompaktą mamai, ji pradėjo vis atidėlioti. Dabar jau lapkritis, pati gryžau į Lietuvą ir ką jūs manot, niko tokio jos vėl nėra, telefonas nenaudojamas, iš skaipo kontaktų išbraukė. taip ir likau be fotografijų
Kas svarbiausia, nu suprantu visko būna, gal dingo tos foto, bet bent jau duotu žinoti. Nes ir siunte po truputį padarytas foto parodymui.O dabar paliko ant ledo. gal ji čia mėgaujas taip durnindama žmones, nes kito pateisinimo aš jai nerandu.
tada būkit atsargios