Labas, mamytės,
Štai ir įvyko mūsų gražioji šventė vieną karščiausių rugpjūčio savaitgalių!
Noriu ir pasidžiaugti, ir parekomenduoti fotografę Dianą, kuri padėjo mums užfiksuoti mielas ir jaudinančias šios šventės akimirkas.
Jos kontaktus bei darbų pavyzdžius rasite:
http://di-fotografija.blogspot.com/ Beje, gal jau buvo diskusijų apie šią fotografę, temos neseku
, bet norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais:
Ši fotografė yra vilnietė, bet sutiko fotografuoti Kaune už LABAI padorią šiems laikams (ir švenčių bumo laikotarpiui) kainą.
Buvau sužavėta Diana kaip mielu, šiltu, maloniai ir nepretenzingai bendraujančiu žmogumi, ji labai atsižvelgė į visus mūsų pageidavimus, prieš tai nemažai pasibendravom ir viską išsiaiškinom el.paštu, sulaukiau daug pasiūlymų, ką galima būtų pasiruošti.
Žinoma, Dianą pasirinkau pirmiausia dėl jos fotografavimo stiliaus: jos nuotraukos švelnios, romantiškos, lengvai padailintos, man patiko jų koloritas, tai, kaip ji fiksuoja "reportažus".
Nuotraukas žadėjo atiduoti per dvi savaites, nes pats darbų įkarštis, bet atidavė netgi anksčiau, dar radome diske įrašytą ir filmuką, nors dėl jo nesitarėme, vėlgi maloni staigmena.
Beje, Dianą man rekomendavo fotografės iš
www.saules-pieva.lt.Jas atradau naršydama internete ir norėjau prisikalbinti, tik kad buvo užimtos, todėl aš paprašiau rekomenduoti ką nors, kas panašiu stiliumi fotografuoja.
Labai joms ačiū už Dianos kontaktą!
Na, o jums, mamytes, pastaroji nuoroda taip pat gal pagelbės kaip vienas iš galimų pasirinkimo variantų.
Linkiu visoms gražios šventės ir daug gražių nuotraukų!