Mes sestadieni pakrikstijom jau ir fotkinom pas LAIMA GELEZIUTE KAUNE ,Rotuses a 1 telef-321789 ir 298-77146 tikrai labai liuksiskos nuotraukytes ir fotografe labai faina ,moka labai sudomint vaikus.Siaip tai reiktu is anksto uzsisakyti ,nes labai pas ja daug zmoniu buna
QUOTE (Pipone @ 2004 07 06, 22:02) |
As ir girdejau, kad Miko Kagano studijoj neblogai fotkes padaro Tik jauciu brangu pas ji.... |
Va mes ten darem ir vestuviu ir krikstynu.man tai labai geri finai ir prigalvoja visokiu gudrybiu..
................labai fainas fotkes mums padare Kaune- Senamiescio Fotostudijoj.............!
QUOTE (kavke @ 2004 07 14, 19:31) |
MISKO UOGA tikrai patiks. Ten reikia moket 50lt ir padaro 20 nuotrauku is kuriu issirinkus viena kainuos 5lt. |
kavke, o ne 150Lt reikia mokėti? Prieš trejetą metelių per savo vestuves pas jį fotografavomės, tai mokėjome 150Lt. Kiek pamenu į šią sumą įeina fotosesija ir 10 didelių nuotraukų, kurias pas išsirenki iš tų kurios gerai gavosi.
Neužilgo žadame krikštyti savo Liepsnelę, tai manau vėl eisime ten nuotraukyčių.
Gal vestuves brangiau
Krikstynos tikrai 50lt
Krikstynos tikrai 50lt
Laba diena mamytes,
Si sestadieni krikstisim musu angeliuka, noretume kad krikstynos filmuotu profesionalus operatorius, gal kas galite padeti ir parasyti keleta numeriuku
Si sestadieni krikstisim musu angeliuka, noretume kad krikstynos filmuotu profesionalus operatorius, gal kas galite padeti ir parasyti keleta numeriuku
Mes fotografavomes pas Zavadski. Labai puikiai gavosi. Fotosesijos kaina 50Lt, p oto uz kiekviena foto po 5Lt. O jo foto atelje prie centrinio pasto Jei nori foto paziureti uzeik i musu skyreli, esu kelta ikelusi is krikstynu
Zavadskio atelje man irgi labai patinka. Zinau dar yra foto namai RedLuk, tel. 8 686 40047. Kiek esu maciusi zurnaluose ju nuotrauku - labai fainos.
fotografavomės fotoatele Kalvarijų g. prie Medios (naujas geltonų plytų namas). Nuotraukos puikios, nors mano atiminimu mažoji vis verkšleno. jprifotografuoja daug - atspausdina A4 formate visus kadrus ir gali rinktis patikusius. Jei gerai pamenu tai 1-a nuotr. - 11.30lt, visos kitos iš šio kadro 1.20lt.
tiksliau teiraukis PYPLIO, nes tai jos dukrytę krikštijau.
tiksliau teiraukis PYPLIO, nes tai jos dukrytę krikštijau.
Mes irgi fotkinomes Kalvariju g. Grazios nuotraukos gavos.
Vistik per krikstynas manau, kad butina pasidaryti bent kelias geras nuotraukas. Megejiskos visai kazkaip ne... Geriau nepagaileti pinigu ir nueit i fotoatelje.
Mes uz fotosesija sumokejom 50 Lt. O uz nuotraukas nebezinau, nes isties nemazai daremes
Vistik per krikstynas manau, kad butina pasidaryti bent kelias geras nuotraukas. Megejiskos visai kazkaip ne... Geriau nepagaileti pinigu ir nueit i fotoatelje.
Mes uz fotosesija sumokejom 50 Lt. O uz nuotraukas nebezinau, nes isties nemazai daremes