Man asmeniskai graziau gamtoj,negu fotoatelje
Jau geriau ka sumoket atelje, tai pasiimt fotografa,kad ir valandziukei... ir gamtoj kur ant pievos ar parke kokiam pasidaryt mini fotosesija
Man asmeniskai graziau gamtoj,negu fotoatelje
Jau geriau ka sumoket atelje, tai pasiimt fotografa,kad ir valandziukei... ir gamtoj kur ant pievos ar parke kokiam pasidaryt mini fotosesija
Mes pasirodom, ir rekomenduojam fotografe www.evitafoto.lt
Lietuviškos Vegateksa pėdkelnės ir rūbeliai Mūsų Tema SM El.parduotuvė www.vaikustilius.lt, taip pat Facebook'e Mus rasite : Urmo miestelyje, Rytinėje galerijoje 10 salėje, 104 vietoje (šalia Raudonojo pasažo) Tel.nr +37064163467, el.p info@vaikustilius.lt
Sveikos mamytes! Galiu isties drasiai rekomenduoti fotografa Virgiliju Jankauska! Tai nuostabus zmogus ir zino tikros nuotraukos verte! Neseniai atsventeme krikstynas, tai vis ziuriu ir ziuriu i nuotraukas, negaliu atsiziureti, jos nuostabios! Kam reikes kontaktu, rasykite, mielai pasidalinsiu! Ikelciau parodyti bent viena nuotraukele, bet nemoku ikelti
Gal kam prireiks fotografo Klaipedoje? Musu mazyte fotografavo Mantas (www.fotoart.lt), kokybe super, tik sakyciau, brangiai isejo, bet kadangi pirmagime, nutarem netaupyti Mano nuomone, geriau maisto ar buteliu ant stalo maziau, bet jau foto ir filmas turi buti , kad vaikas prisimintu ir po 20metu turetu i ka paziuret.
Pabandyk pasakmbinti Kaune Raimundui Bulotai. Gal bus laisvas ta savaitgali, drauge norejo savaite anksciau, tai negalejo. Krikstynu baznycioj nuotraukos tikrai labai ,sugaudyti visi svarbiausi kadrai.
Mes tai fotografavomes pas fotografa Virgi Jankauska Klaipedoje. Gal cia tas pats?! Drasiai galiu ji rekomenduoti, nes nuotrauku kokybe nuostabi, labai esame juo patenkinti, dirba labai atsakingai. Rekomenduojame ir kitiems! Kiek zinau jisai fotografuoja visoje Lietuvoje.