Astra 777, ačiū už Austrijos fotoreportažą Kaip ir kitiems metams kelionė suplanuota . Labai patiko, super
QUOTE(etiu @ 2011 09 06, 13:25)
Astra 777, ačiū už Austrijos fotoreportažą Kaip ir kitiems metams kelionė suplanuota . Labai patiko, super
Džiaugiuosi labai, kad Jums patiko. O jei dar minčių panašių kitų metų atostogoms turit, tai Jei dar kas bus įdomu (gal kažko nepaminėjau )- parašykit, visada mielai atsakysiu.
Kadangi ne visi mes turime galimybę išvykti atostogauti toliau nuo namų, mylintiems kalnus-galiu pasiūlyti netoliese esančią Zakopanę: netoli, nebrangus ir apgyvendinimas, ir maistas, gražu.Šiandien atgaivinau kompiuteryje užstrigusias 2009 m. vasaros 3 dienų kelionės į Zakopanę nuotraukas, čia lankėmės ir šią žiemą.
Kadangi dabar nesu labai užsiėmusi (grįžimas į darbuką manęs dar laukia tik už 2 mėn. ) galiu prižadėti trumpą reportažėlį: man bus ir pačiai malonu sugrįžti į tas vietas, o gal kažkam padėsiu apsispręsti dėl trumpyčių atostogų. Patys mes čia dar daug ko taip pat nepamatę.
Kadangi dabar nesu labai užsiėmusi (grįžimas į darbuką manęs dar laukia tik už 2 mėn. ) galiu prižadėti trumpą reportažėlį: man bus ir pačiai malonu sugrįžti į tas vietas, o gal kažkam padėsiu apsispręsti dėl trumpyčių atostogų. Patys mes čia dar daug ko taip pat nepamatę.
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 07, 13:10)
Kadangi dabar nesu labai užsiėmusi (grįžimas į darbuką manęs dar laukia tik už 2 mėn. ) galiu prižadėti trumpą reportažėlį
Būtų nuostabu
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 07, 12:10)
Kadangi ne visi mes turime galimybę išvykti atostogauti toliau nuo namų, mylintiems kalnus-galiu pasiūlyti netoliese esančią Zakopanę: netoli, nebrangus ir apgyvendinimas, ir maistas, gražu.Šiandien atgaivinau kompiuteryje užstrigusias 2009 m. vasaros 3 dienų kelionės į Zakopanę nuotraukas, čia lankėmės ir šią žiemą.
Laukiam labai
Astra 777 tu šaunuolė. čia tau
Nu kaip man smagiai skaitosi tavo fotoreportažai, taip užkabina..... Laukiu labai
galiu prižadėti trumpą reportažėlį: man bus ir pačiai malonu sugrįžti į tas vietas, o gal kažkam padėsiu apsispręsti dėl trumpyčių atostogų. Patys mes čia dar daug ko taip pat nepamatę.[/color]
Nepamirskite ideti nuoroda naujojo reportazo savo kitu kelioniu reportazuose. Nes tiek daug forumo temyciu, kad paskiau ir pasimeti kol surandi O siaip lauksime nekantriai
akcent, Stella7, etiu, almaklp ačiū Jums, kad skaitote ir dėkoju už palaikymą .Pasistengsiu, kad Jums ir kitiems skaitytojams nebūtų nuobodu, nenoriu Jūsų nuvilti. Šį kartą taip pat apsiribosiu trumpesniais aprašymais, pasistengsiu ir šiek tiek naudingos informacijos įdėti.
Austrija
o "pletkų" apie Balatono ežerą irgi esu girdėjusi ir žinau,kad nelabai vertas dėmesio
o "pletkų" apie Balatono ežerą irgi esu girdėjusi ir žinau,kad nelabai vertas dėmesio
Thea !, taip Austrija tikrai graži šalis, Jūs ją labai gražiai pristatote savo reportaže.
Ši šalis, kaip skaičiau forumuose, yra viena iš tų šalių, kad gali važiuoti nesirinkdamas maršruto, ir vis viena rasi ką pamatyti, kuo akeles pamaloninti.Ji nuostabi ko gero visais metų laikais.Pažiūrėkite kaip atrodo Austrijoje Graz apylinkės žiemą. Čia tik trys kadrai...bet vis viena (fotografuota viena iš poilsių aikštelių prie autostrados).
O čia-temos apie Zakopanę vasarą ir žiemą nuoroda( na gal dar kas neužmatėte )
http://www.supermama...?...73&t=767152
Ši šalis, kaip skaičiau forumuose, yra viena iš tų šalių, kad gali važiuoti nesirinkdamas maršruto, ir vis viena rasi ką pamatyti, kuo akeles pamaloninti.Ji nuostabi ko gero visais metų laikais.Pažiūrėkite kaip atrodo Austrijoje Graz apylinkės žiemą. Čia tik trys kadrai...bet vis viena (fotografuota viena iš poilsių aikštelių prie autostrados).
O čia-temos apie Zakopanę vasarą ir žiemą nuoroda( na gal dar kas neužmatėte )
http://www.supermama...?...73&t=767152
Sveiki,,,
skaitinėju vis dar reportažus ir pagalvojau ... jei yra norinčių greitai "pralėkti" per Europą -galėčiau į šį reportažą sukelti nuotraukų iš Italijos ir Prancūzijos žiemą (aišku pas juos tuo metu sniego nebuvo ), na taip pat ir Monako šiek tiek. Tai nebūtų fotoreportažas, o greičiausiai tik nuotraukos su trumpais aprašymais.
Nenoriu atidarinėti naujos temos, jau gana šiais metais , jei ką -gal tik temos aprašą paprašyčiau pakeisti
skaitinėju vis dar reportažus ir pagalvojau ... jei yra norinčių greitai "pralėkti" per Europą -galėčiau į šį reportažą sukelti nuotraukų iš Italijos ir Prancūzijos žiemą (aišku pas juos tuo metu sniego nebuvo ), na taip pat ir Monako šiek tiek. Tai nebūtų fotoreportažas, o greičiausiai tik nuotraukos su trumpais aprašymais.
Nenoriu atidarinėti naujos temos, jau gana šiais metais , jei ką -gal tik temos aprašą paprašyčiau pakeisti
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 20, 17:00)
Sveiki,,,
Kur čia nenorėsi Žinoma, kad norinčių bus... Viena iš jų aš