Mergaites ir as labai labai noriu tu daineliu.... gal galima butu persiusti ir man . jei per skypa tai janna1226, o galima ir el. pastu.
jei kam reikia pas mus yra rusiskos daineles.: Antoska, ciunga-cianga, a mozet byt vorona.... ir dar.
QUOTE(Dilma @ 2006 03 15, 19:58)
Laukiam nekantraudami
Vakar sportklubyje užsibuvau, tad namo parsiradau tik po 22 val, tad pasižadu - šiandien dainelių gausite
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 15, 21:43)
Tai , kad taves nesupaisysi kaip vadinti noriu
Forume - nick'u, "gyvai" - vardu
Nu žinote ką Aš irgi noriu Visko kas gražu Rusiškų vaikiškų, "Joantėlės" ir šiaip, visko, kas gražu Keistuolius turiu
Ir dar gmail pakvietimo noriu
Nu kiek aš čia daug noriu
Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt
Ačiū
Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt
Ačiū
QUOTE(katuka @ 2006 03 16, 09:52)
Nu žinote ką Aš irgi noriu Visko kas gražu Rusiškų vaikiškų, "Joantėlės" ir šiaip, visko, kas gražu Keistuolius turiu
Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt
Ačiū
Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt
Ačiū
Pakvietimą atsiunčiau, o dainų teks palaukti iki vakaro Arba galbūt kai kurias dainas persiųs kuri nors mamytė, kuriai jau siunčiau daineles
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 10:03)
Pakvietimą atsiunčiau, o dainų teks palaukti iki vakaro Arba galbūt kai kurias dainas persiųs kuri nors mamytė, kuriai jau siunčiau daineles
Ačiū, gavau
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 09:20)
nu supratau pasakei ir šventa
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 14, 14:40)
parsiusiu tau veliau ok? labai faina
ir as buciau dekinga uz daineles lleilute@gmail.com, arba skypo nikas leilute3288
Aciu tau Ginija, labai fainos .
Kai turesi Teletabiu duok zinot
Kai turesi Teletabiu duok zinot
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 19:20)
Nesiunčia teletabių, kažkokie netvarkingi tie filmukai Dainelę TELETABIŲ tik parsiunčiau. Reikia?
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 19:21)
Nesiunčia teletabių, kažkokie netvarkingi tie filmukai Dainelę TELETABIŲ tik parsiunčiau. Reikia?
Zinoma Labai noriu...
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 19:23)
Zinoma Labai noriu...
Išsiunčiau.
P.s. žinokit susipainiojau kur kurios SKYPE nick'as , tad siunčiu visoms el. paštu