Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

Mergaites ir as labai labai noriu tu daineliu.... blush2.gif gal galima butu persiusti ir man blush2.gif . jei per skypa tai janna1226, o galima ir el. pastu.

jei kam reikia pas mus yra rusiskos daineles.: Antoska, ciunga-cianga, a mozet byt vorona.... ir dar.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 03 15, 19:58)
bigsmile.gif Laukiam nekantraudami  thumbup.gif

Vakar sportklubyje užsibuvau, tad namo parsiradau tik po 22 val, tad pasižadu - šiandien dainelių gausite drinks_cheers.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 15, 21:43)
Tai , kad taves nesupaisysi kaip vadinti  blush2.gif  noriu  bigsmile.gif

Forume - nick'u, "gyvai" - vardu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu žinote ką blush2.gif Aš irgi noriu rolleyes.gif Visko kas gražu ax.gif Rusiškų vaikiškų, "Joantėlės" ir šiaip, visko, kas gražu ax.gif Keistuolius turiu mirksiukas.gif

Ir dar gmail pakvietimo noriu ax.gif

Nu kiek aš čia daug noriu doh.gif

Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2006 03 16, 09:52)
Nu žinote ką  blush2.gif  Aš irgi noriu  rolleyes.gif  Visko kas gražu  ax.gif Rusiškų vaikiškų, "Joantėlės" ir šiaip, visko, kas gražu  ax.gif Keistuolius turiu  mirksiukas.gif

Ir dar gmail pakvietimo noriu  ax.gif

Nu kiek aš čia daug noriu doh.gif

Kristiboc(eta)yahoo.com
kristina(eta)novameta.lt

Ačiū  wub.gif

Pakvietimą atsiunčiau, o dainų teks palaukti iki vakaro smile.gif Arba galbūt kai kurias dainas persiųs kuri nors mamytė, kuriai jau siunčiau daineles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 10:03)
Pakvietimą atsiunčiau, o dainų teks palaukti iki vakaro smile.gif Arba galbūt kai kurias dainas persiųs kuri nors mamytė, kuriai jau siunčiau daineles smile.gif

Ačiū, gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 09:20)

Forume - nick'u, "gyvai" - vardu  lotuliukas.gif

nu supratau mirksiukas.gif pasakei ir šventa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiunčiau keletą dainelių. Siunčiu visai grupelei tas pačias dainas. Jei kuriai nepatiks - ar turite, jums bus lengviau ištrint, nei man po vieną dainą kiekvienai siuntinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 14, 14:40)
parsiusiu tau veliau ok?  biggrin.gif  labai faina thumbup.gif

ir as buciau dekinga uz daineles lleilute@gmail.com, arba skypo nikas leilute3288
Atsakyti
Aciu tau Ginija, labai fainos thumbup.gif .

Kai turesi Teletabiu duok zinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 19:20)
Aciu tau Ginija, labai fainos  thumbup.gif .

Kai turesi Teletabiu duok zinot ax.gif

Nesiunčia teletabių, kažkokie netvarkingi tie filmukai g.gif Dainelę TELETABIŲ tik parsiunčiau. Reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 19:21)
Nesiunčia teletabių, kažkokie netvarkingi tie filmukai  g.gif  Dainelę TELETABIŲ tik parsiunčiau. Reikia?

Zinoma biggrin.gif Labai noriu...
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 19:23)
Zinoma biggrin.gif Labai noriu...

Išsiunčiau.

P.s. žinokit susipainiojau kur kurios SKYPE nick'as doh.gif, tad siunčiu visoms el. paštu blush2.gif
Atsakyti