Būčiau labai dėkinga, jei ir man įmestumėt tą dainelę renatacerneviciene@yahoo.com
QUOTE(Rencike @ 2006 03 14, 21:17)
Būčiau labai dėkinga, jei ir man įmestumėt tą dainelę renatacerneviciene@yahoo.com
Kuria?
Papildyta:
Turiu ir šitą dainą, ir perdainuotą Mino (kaip ir visą Kelio į žvaigzdes repertuarą)
[/quote]
O tai man ir gal visa repertuara gali??
Turiu ir šitą dainą, ir perdainuotą Mino (kaip ir visą Kelio į žvaigzdes repertuarą)
[/quote]
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:16)
Neaaa, nieko nereikia
man gali viska siusti, nes pas mane po persikraustimo kazkur CD isgaravo, o kompe ir neturejau nieko
Todel as labai skolinga tau busiu
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:20)
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 14, 21:21)
man gali viska siusti, nes pas mane po persikraustimo kazkur CD isgaravo, o kompe ir neturejau nieko
Nu mergičkos, tokiu atveju pas mane teks į svečius važiuot, galėsit prisirašyt muzikos kokia patinka
Man atrodo reik moderatoriu prasyt pagalbos, Ginijai vietoj statuso super senbuvis parasyti Dosnioji feja
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:24)
Nu mergičkos, tokiu atveju pas mane teks į svečius važiuot, galėsit prisirašyt muzikos kokia patinka
As visom keturiom uz sakyk ka megsti ir jau pakeliui....nu savaitgali
Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:25)
Man atrodo reik moderatoriu prasyt pagalbos, Ginijai vietoj statuso super senbuvis parasyti Dosnioji feja
reikia prie apdovanojimu pasiulyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:25)
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 14, 21:26)
As visom keturiom uz sakyk ka megsti ir jau pakeliui....nu savaitgali
Papildyta:
Papildyta:
Niu baikit jūs čia. Jokio aš čia žygdarbio nepadariau...
Savaitgaliais aš dažnai iš Vilniaus išvažiuoju. Iš šį nebūsiu. O ką jei ketvirtadienį? Manasis išlekia, tai nuobodžiausiu viena Gyvenu Užupyje
Ginija gal tu netycia dar turi ta filmuka ar daina is jo - Kazdyj malenkij rybionak vilizajet iz pilionak i ... Cia kur Raisa bezdzione lakste paskui savo bezdzioniukus - cia panasu i mano gyvenima, tai ieskau, noreciau pamatyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:29)
Ginija gal tu netycia dar turi ta filmuka ar daina is jo - Kazdyj malenkij rybionak vilizajet iz pilionak i ... Cia kur Raisa bezdzione lakste paskui savo bezdzioniukus - cia panasu i mano gyvenima, tai ieskau, noreciau pamatyti
Neaa. Neturiu, labai pati jo norėčiau. Pabandysiu paieškoti
Tačiau turiu kitokių, senosios animacijos multikų. Ir "Na palauk" turiu visą CD
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:28)
Niu baikit jūs čia. Jokio aš čia žygdarbio nepadariau...
Savaitgaliais aš dažnai iš Vilniaus išvažiuoju. Iš šį nebūsiu. O ką jei ketvirtadienį? Manasis išlekia, tai nuobodžiausiu viena Gyvenu Užupyje
Nu moteros darom meet'a pas Ginija, as kaip ir sakaiu, as uz jai tik priimat
Papildyta:
Dabar neišsigaskite permesiu temą prie ankstyvojo ugdymo
Gaila būtų jei tokia tema pasimestų, taigi nesunku pasidalinti jei turime