Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

Būčiau labai dėkinga, jei ir man įmestumėt tą dainelę renatacerneviciene@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 03 14, 21:17)
Būčiau labai dėkinga, jei ir man įmestumėt tą dainelę renatacerneviciene@yahoo.com  ax.gif

Kuria? g.gif
Atsakyti
Papildyta:
Turiu ir šitą dainą, ir perdainuotą Mino (kaip ir visą Kelio į žvaigzdes repertuarą)
[/quote]
O tai man ir gal visa repertuara gali??
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:16)
Neaaa, nieko nereikia  schmoll.gif

man gali viska siusti, nes pas mane po persikraustimo kazkur CD isgaravo, o kompe ir neturejau nieko doh.gif

Todel as labai skolinga tau busiu ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai, gavau clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:20)
O tai man ir gal visa repertuara gali??

QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 14, 21:21)
man gali viska siusti, nes pas mane po persikraustimo kazkur CD isgaravo, o kompe ir neturejau nieko  doh.gif
Todel as labai skolinga tau busiu  ax.gif

Nu mergičkos, tokiu atveju pas mane teks į svečius važiuot, galėsit prisirašyt muzikos kokia patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 14 kovo 2006 - 21:25
Man atrodo reik moderatoriu prasyt pagalbos, Ginijai vietoj statuso super senbuvis parasyti Dosnioji feja
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:24)
Nu mergičkos, tokiu atveju pas mane teks į svečius važiuot, galėsit prisirašyt muzikos kokia patinka  drinks_cheers.gif

As visom keturiom uz drinks_cheers.gif sakyk ka megsti ir jau pakeliui....nu savaitgali ax.gif
Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:25)
Man atrodo reik moderatoriu prasyt pagalbos, Ginijai vietoj statuso super senbuvis parasyti Dosnioji feja

reikia prie apdovanojimu pasiulyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:25)

blush2.gif
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 14, 21:26)
As visom keturiom uz  drinks_cheers.gif  sakyk ka megsti ir jau pakeliui....nu savaitgali  ax.gif
Papildyta:

reikia prie apdovanojimu pasiulyti  thumbup.gif

Niu baikit jūs čia. Jokio aš čia žygdarbio nepadariau...

Savaitgaliais aš dažnai iš Vilniaus išvažiuoju. Iš šį nebūsiu. O ką jei ketvirtadienį? Manasis išlekia, tai nuobodžiausiu viena g.gif Gyvenu Užupyje ax.gif
Atsakyti
Ginija gal tu netycia dar turi ta filmuka ar daina is jo - Kazdyj malenkij rybionak vilizajet iz pilionak i ... Cia kur Raisa bezdzione lakste paskui savo bezdzioniukus - cia panasu i mano gyvenima, tai ieskau, noreciau pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:29)
Ginija gal tu netycia dar turi ta filmuka ar daina is jo - Kazdyj malenkij rybionak vilizajet iz pilionak i ... Cia kur Raisa bezdzione lakste paskui savo bezdzioniukus - cia panasu i mano gyvenima, tai ieskau, noreciau pamatyti ax.gif

Neaa. Neturiu, labai pati jo norėčiau. Pabandysiu paieškoti thumbup.gif
Tačiau turiu kitokių, senosios animacijos multikų. Ir "Na palauk" turiu visą CD thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 14 kovo 2006 - 21:32
QUOTE(Ginija @ 2006 03 14, 21:28)
blush2.gif
Niu baikit jūs čia. Jokio aš čia žygdarbio nepadariau...

Savaitgaliais aš dažnai iš Vilniaus išvažiuoju. Iš šį nebūsiu. O ką jei ketvirtadienį? Manasis išlekia, tai nuobodžiausiu viena  g.gif Gyvenu Užupyje ax.gif

Nu moteros darom meet'a pas Ginija, as kaip ir sakaiu, as uz jai tik priimat 4u.gif
Papildyta:
Dabar neišsigaskite permesiu temą prie ankstyvojo ugdymo mirksiukas.gif
Gaila būtų jei tokia tema pasimestų, taigi nesunku pasidalinti jei turime mirksiukas.gif
Atsakyti