[SIZE=7]Brangioji, mieloji, Aina, nu nesuprantu, ką aš ne taip darau, bet su torrentais ir gigasizu man nieko gero neišeina . Atsidarant gigasize man meta lentelę, kad esu 999,999 visitor ir kažką laimėjau ir į 3 raidžių suvedimą nereaguoja - išmeta kitas tris raides. Aina, please, jei gali, perkelk "Trakšt brakšt Kalėdos" į Megaupload ar Filefront . Gal turi daugiau Kalėdinių dainelių? Pvz. dar nebuvo įkelta:
Baltas šokis,
Vėl Kalėdos,
Linksmos Kalėdos - gal dar kokių?
Juk jau visai ne už kalnų .
Papildyta:
Norėjau dar pridurti, kad nebūtinai vien Kalėdinių trūksta, gali būti šiaip dainelės žiemos tema .
QUOTE(Dosikas @ 2006 11 19, 14:10)
[SIZE=7]Brangioji, mieloji, Aina, nu nesuprantu, ką aš ne taip darau, bet su torrentais ir gigasizu man nieko gero neišeina . Atsidarant gigasize man meta lentelę, kad esu 999,999 visitor ir kažką laimėjau ir į 3 raidžių suvedimą nereaguoja - išmeta kitas tris raides. Aina, please, jei gali, perkelk "Trakšt brakšt Kalėdos" į Megaupload ar Filefront . Gal turi daugiau Kalėdinių dainelių? Pvz. dar nebuvo įkelta:
Baltas šokis,
Vėl Kalėdos,
Papildyta:
Norėjau dar pridurti, kad nebūtinai vien Kalėdinių trūksta, gali būti šiaip dainelės žiemos tema .
Baltas šokis,
Vėl Kalėdos,
Papildyta:
turiu sias kur isvardinai iir dar nemazai kitu . ikelsiu vakare i daineliu dezute
dosikai, gigasize veikia, pati isbandziau katik . irasyk tris duotas raides, spausk verify, kartais antra karta papraso irasyti dar tris raides, vel irasyk, spausk verify, atsiras zodelis download
i daineliu dezute keliu 10 nauju lopsiniu , veliau kelsiu kaledines
Didelis dėkui
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 10:25)
dosikai, gigasize veikia, pati isbandziau katik . irasyk tris duotas raides, spausk verify, kartais antra karta papraso irasyti dar tris raides, vel irasyk, spausk verify, atsiras zodelis download
Aina, aciu uz lopsines
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 20, 12:46)
Aina, aciu uz lopsines
prasom prasom , dziaugiuos, kad patinka
ar busimuju mamyciu dainu kam nors reikia?
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 14:57)
dar ir tokios yra Zinoma, kad reikia
Aina, oi, kaip AČIŪ už daineles . Dabar mes tik šokam ir dainuojam ,dar ir lopšinių gražių turėsim...
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 03:25)
veliau kelsiu kaledines
Aciu uz visas daineles
Labai laukiam kalediniu
QUOTE(akvilyte @ 2006 03 14, 15:31)
aš kai pirmą kartą išgirdau ją prieš porą metų tai vos ne savaitę niūniavau ją
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 14:57)
gal patarsi kaip reikia atsisiusti? nelabai moku anglu kalba, todel nelabai suprantu. Aciu.
QUOTE(Alvydė @ 2006 11 21, 21:05)
gal patarsi kaip reikia atsisiusti? nelabai moku anglu kalba, todel nelabai suprantu. Aciu.
ieini i mano daineliu dezute, spaudi continue to filefront, paskui atsidarys visas sarasas daineliu, o desiniam sone prie kiekvienos bus uzrasas download now, spausk ten, atsidarys kitas langas, kuriame rasys Please wait while the download server is contacted... , veliau po keliu sekundziu atsiras uzrasas Your download is ready. Please click this link to start the download. spausk click this link ir issoks lentele, kuri klaus ar nori uzsaugoti, tada nurodysi kuriame kataloge nori saugoti ir spausi save