Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

[SIZE=7]Brangioji, mieloji, Aina, nu nesuprantu, ką aš ne taip darau, bet su torrentais ir gigasizu man nieko gero neišeina schmoll.gif . Atsidarant gigasize man meta lentelę, kad esu 999,999 visitor ir kažką laimėjau ir į 3 raidžių suvedimą nereaguoja - išmeta kitas tris raides. Aina, please, jei gali, perkelk "Trakšt brakšt Kalėdos" į Megaupload ar Filefront blush-anim-cl.gif . Gal turi daugiau Kalėdinių dainelių? Pvz. dar nebuvo įkelta:
Baltas šokis,
Vėl Kalėdos,
Linksmos Kalėdos
- gal dar kokių?
Juk jau visai ne už kalnų newyear.gif .
Papildyta:
Norėjau dar pridurti, kad nebūtinai vien Kalėdinių trūksta, gali būti šiaip dainelės žiemos tema blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2006 11 19, 14:10)
[SIZE=7]Brangioji, mieloji, Aina, nu nesuprantu, ką aš ne taip darau, bet su torrentais ir gigasizu man nieko gero neišeina  schmoll.gif . Atsidarant gigasize man meta lentelę, kad esu 999,999 visitor ir kažką laimėjau ir į 3 raidžių suvedimą nereaguoja - išmeta kitas tris raides. Aina, please, jei gali, perkelk "Trakšt brakšt Kalėdos" į Megaupload ar Filefront  blush-anim-cl.gif . Gal turi daugiau Kalėdinių dainelių? Pvz. dar nebuvo įkelta:
Baltas šokis,
Vėl Kalėdos,
Linksmos Kalėdos 
- gal dar kokių?
Juk jau visai ne už kalnų  newyear.gif .
Papildyta:
Norėjau dar pridurti, kad nebūtinai vien Kalėdinių trūksta, gali būti šiaip dainelės žiemos tema  blush2.gif .

turiu sias kur isvardinai iir dar nemazai kitu mirksiukas.gif . ikelsiu vakare i daineliu dezute 4u.gif
Atsakyti
dosikai, gigasize veikia, pati isbandziau katik 4u.gif . irasyk tris duotas raides, spausk verify, kartais antra karta papraso irasyti dar tris raides, vel irasyk, spausk verify, atsiras zodelis download mirksiukas.gif

i daineliu dezute keliu 10 nauju lopsiniu ax.gif rolleyes.gif , veliau kelsiu kaledines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 20 lapkričio 2006 - 09:26
Didelis dėkui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 10:25)
dosikai, gigasize veikia, pati isbandziau katik 4u.gif . irasyk tris duotas raides, spausk verify, kartais antra karta papraso irasyti dar tris raides, vel irasyk, spausk verify, atsiras zodelis download mirksiukas.gif
i daineliu dezute keliu 10 nauju lopsiniu ax.gif  rolleyes.gif , veliau kelsiu kaledines 4u.gif

Aina, aciu uz lopsines clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 20, 12:46)
Aina, aciu uz lopsines  clap.gif  clap.gif  clap.gif

prasom prasom drinks_cheers.gif , dziaugiuos, kad patinka wub.gif

ar busimuju mamyciu dainu kam nors reikia? g.gif rolleyes.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 14:57)
ar busimuju mamyciu dainu kam nors reikia? g.gif  rolleyes.gif  ax.gif  bigsmile.gif

dar ir tokios yra blush2.gif Zinoma, kad reikia clap.gif
Atsakyti
yahoo.gif Aina, oi, kaip AČIŪ už daineles oro_buckis.gif . Dabar mes tik šokam ir dainuojam sokiai.gif assa.gif ,dar ir lopšinių gražių turėsim... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 03:25)
veliau kelsiu kaledines 4u.gif

Aciu uz visas daineles aciuks.gif
Labai laukiam kalediniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 03 14, 15:31)
aš kai pirmą kartą išgirdau ją prieš porą metų tai vos ne savaitę niūniavau ją doh.gif  wub.gif

ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 20, 14:57)
ar busimuju mamyciu dainu kam nors reikia? g.gif  rolleyes.gif  ax.gif  bigsmile.gif

gal patarsi kaip reikia atsisiusti? nelabai moku anglu kalba, todel nelabai suprantu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2006 11 21, 21:05)
gal patarsi kaip reikia atsisiusti? nelabai moku anglu kalba, todel nelabai suprantu. Aciu.

ieini i mano daineliu dezute, spaudi continue to filefront, paskui atsidarys visas sarasas daineliu, o desiniam sone prie kiekvienos bus uzrasas download now, spausk ten, atsidarys kitas langas, kuriame rasys Please wait while the download server is contacted... , veliau po keliu sekundziu atsiras uzrasas Your download is ready. Please click this link to start the download. spausk click this link ir issoks lentele, kuri klaus ar nori uzsaugoti, tada nurodysi kuriame kataloge nori saugoti ir spausi save 4u.gif
Atsakyti