Do re mi fa - Baisi pasaka
Do re mi fa - Baravykas
Do re mi fa - Bitute
Do re mi fa - Cia takelis suka
Do re mi fa - Cirkas
Do re mi fa - Kiskis
Dzimbos vaikai ir zvaigzdes - Saltukas
QUOTE(starke @ 2006 11 07, 11:50)
O gal turi daineliu is knygeles "Dainuoj zuikis, dainuoj lape"?
Girdejau, kad vaikuciams labai patinka tos daineles. Jei nerasiu, reikes pirkti, arba prasyt, kad kas nors padovanotu
Girdejau, kad vaikuciams labai patinka tos daineles. Jei nerasiu, reikes pirkti, arba prasyt, kad kas nors padovanotu
suradau ir sita . galesiu veliau ikelti . viso 54 daineles
Įdomu kada tas megaupload leidžia siųstis
QUOTE(Dalbara @ 2006 11 14, 00:17)
Įdomu kada tas megaupload leidžia siųstis
kadangi megaupload tikrai labai uzkrautas, keliu daineles i kita linka, isbandykit:
Laseliukai - Teletabiu telefonas
reikia i langeli irasyti duotas 5 raides, spausti verify, tada antra syki lieps irasyti vel 5 raides, spaudziat vel verify ir atsiranda mygtukas download
Rokoko - Sninga
imetu dar viena, kas isbandysit siustis, butinai parasykit, kaip einasi, ar leidzia siustis is karto, ar viskas ok
Linksmasis Do - Skruzdelyte
imetu dar viena, kas isbandysit siustis, butinai parasykit, kaip einasi, ar leidzia siustis is karto, ar viskas ok
Linksmasis Do - Skruzdelyte
man neleidzia is viso nieko parsisiusti susiinstaliavau ta megaupload, bet nieko ..... o taip gaila, tokios daineles grazios visos
QUOTE(Moniux @ 2006 11 14, 10:10)
man neleidzia is viso nieko parsisiusti susiinstaliavau ta megaupload, bet nieko ..... o taip gaila, tokios daineles grazios visos
ar paskutines trys irgi nesisiuncia ?
M.E.S. - Upeliukas greituoliukas
Visos paskutines is Gigasize siunciasi bet tiek daug graziu daineliu ir megaupload nesisiuncia ....
P.S. didelis begalinis ACIU uz daineles
P.S. didelis begalinis ACIU uz daineles
dekui paneles uz daineles , mazius klausosi su malonumu
bet deja paskutiniu daineliu nesiuncia man
o gal reiktu sukurt pvz gmail.com dezute ir siust ten
butu paprasta pasiimti
bet deja paskutiniu daineliu nesiuncia man
o gal reiktu sukurt pvz gmail.com dezute ir siust ten
butu paprasta pasiimti