I. Starosaite - Miegok ramiai
sveikos
draugiskai dalinates dainelem.... gal ir man galima butu Jolanteles ir kitu linksmu daineliu.isanksto dekui.
verseckiene21@yahoo.com
draugiskai dalinates dainelem.... gal ir man galima butu Jolanteles ir kitu linksmu daineliu.isanksto dekui.
verseckiene21@yahoo.com
o tai kaip jus cia siunciates nesuprantu jei spaudziu ant tos jusu nurodytos dainos atvercia lapa ir ka toliau daryt, reik susiinstaliuot ka ar kaip
AINAI LEIDUS, JĄ PACITUOSIU IR ČIA:
QUOTE(Aina @ 2006 10 23, 12:59)
Kaip parsisiusti is puslapio www.megaupload.com:
Reikia spausti ant nuorodos. Tada atsidariusiame naujame lape įvesti į langelį didžiosiomis raidėmis duotą kodą (pvz. POD) . Laukti 45 sekundes, tada spausti toje vietoje download ir save (nurodyti kompe kuriuose kataloguose). JEI raidžių kodo nėra ir užrašyta angliškai raudonom raidėm ir minimas skaičius 100, tai reiškia yra prisijungusių 100 žmonių. taip pat gali atsirasti uzrasas download limit exceed . abiem atvejais pabandyk spausti virsutiniam kairiam ekrano kampe esanti back mygtuka greitai 3 kartus, tada vel atvers pirma langa, kur prasys irasyti tas tris didziasias raides. kiek bandziau paprastai is 2-3 karto pavyksta prisijungti, jei ne tada pabandyti truputi veliau arba kitu paros metu . geriausiai siunciasi velai vakare arba nakti
Reikia spausti ant nuorodos. Tada atsidariusiame naujame lape įvesti į langelį didžiosiomis raidėmis duotą kodą (pvz. POD) . Laukti 45 sekundes, tada spausti toje vietoje download ir save (nurodyti kompe kuriuose kataloguose). JEI raidžių kodo nėra ir užrašyta angliškai raudonom raidėm ir minimas skaičius 100, tai reiškia yra prisijungusių 100 žmonių. taip pat gali atsirasti uzrasas download limit exceed . abiem atvejais pabandyk spausti virsutiniam kairiam ekrano kampe esanti back mygtuka greitai 3 kartus, tada vel atvers pirma langa, kur prasys irasyti tas tris didziasias raides. kiek bandziau paprastai is 2-3 karto pavyksta prisijungti, jei ne tada pabandyti truputi veliau arba kitu paros metu . geriausiai siunciasi velai vakare arba nakti
QUOTE(*lavista* @ 2006 10 25, 21:19)
kas cia yra visad sekmingai parsisiusdavau daineles, o dabar neiseina spaudziu " Download with Premium! " ( nes daugiau nera kur) ir nieko neduoda.
man irgi tas pats.....
negaliu parsisiusti
neismeta nei langelio su kodu, nei uzraso raudonom raidem apie zmoniu skaiciu
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 26, 20:32)
man irgi tas pats.....
negaliu parsisiusti
negaliu parsisiusti
katik isbandziau, viskas puikiai veikia . kas jum ten nesisiuncia ?
Sveikos mamytes,
Gal kur ir buvo rašyta, bet gal kas galite atsiūsti lopšinių ir vaikiskų daineliu?
Būsiu labai dėkinga, mano e-mailas: vaida_p@hotmail.com
Gal kur ir buvo rašyta, bet gal kas galite atsiūsti lopšinių ir vaikiskų daineliu?
Būsiu labai dėkinga, mano e-mailas: vaida_p@hotmail.com