Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

[quote=Ramunita,2006 07 16, 16:41]
lopšines tai jau permečiau,bet va su linksmesnėmis dainikėmis...matai-turiu 2 mp3 kompaktus smile.gif beveik 200 dainų bigsmile.gif kas tos linksmesnes g.gif gal yra kas nors,kad labiau patinka?
Papildyta:

Labai ačiū už lopšines 4u.gif (dar neklausiau, nes užlūžo paštas), o kokios iš linksmesnių patinka, net nežinau g.gif :, nes mano vyresnėlis dar nekalba, bet labai gražiai šoka mirksiukas.gif siųsk savo nuožiūra, biggrin.gif
Atsakyti
mergytės,kurios manęs prase dainikių-pasitikrinkit savo paštus wink.gif
Atsakyti
Dekui Ramunita as jau pasitikrinau ir susirasiau smile.gif o kaip siusi kam kokias dainikes tai ir man tuo paciu siuntimu permesk smile.gif Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 21:18)
Dekui Ramunita as jau pasitikrinau ir susirasiau smile.gif o kaip siusi kam kokias dainikes tai ir man tuo paciu siuntimu permesk smile.gif Aciukas smile.gif

ok smile.gif beje, neseniai dar pasiunčiau lopšinių -Astos pilipaitės. gavai?
Atsakyti
Juop jas irgi gavau smile.gif Dar taves paprasiau is nuko lopsiniu 10 lopsines sakau gal turi nes negavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 21:47)
Juop jas irgi gavau smile.gif Dar taves paprasiau is nuko lopsiniu 10 lopsines sakau gal turi nes negavau smile.gif

jau pasiunciau smile.gif
Atsakyti
oki smile.gif
Atsakyti
Ramunita, gal ką nors linksmesnio ir man atsiųstum ?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 15, 17:24)
sveikos,gal galit pavardint vaikšskų grupių ar šiaip atlikėjų... žinau O lia lia, tele bim bam, Keistuolius, linksmajį do, en den du, lašliukus, saulės vaikus..o kas dar dainuoja vaikams? g.gif

Dar "Tu ir aš", "Linksmoji šypsena", "Ro Ko Ko", "Re Mi Do", "Perliukas", "Ca Ca", "Abėcėlė", "hey", "Keberiokšt", "Mes"(Klaipėda), "M.E.S."(čia kitas, iš Kauno, verčias "mes esame stiprūs"), "Bruknelė" ir daug kitų. Tik ne visus pamenu, plius jau senokai nedainuoju tai nežinau naujų grupių pavadinimų. Ai, dar "Svirplys"(Gargždai), "Mažieji svirpliukai"(Šiauliai) ir dar vienas "Svirplys"(nežinau iš kur). Dar "Svajonių gija" dabar dainuoja. Na, kai prisiminsiu, parašysiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Ramunita, būčiau labai dėkinga ,jei ir man atsiųstum dainelių wub.gif . Domintų ir linksmos, nes dabar pas mus toks trepsejimo metas, ir lopšinės, nes jų pagalba užmiegam mirksiukas.gif . Iš anksto laaabai dėkoju 4u.gif
el pastas: evaltiene@yahoo. com
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 07 13, 13:17)
Mes su dukrele labai laukiam vaikiškų dainelių adresu evaltiene@yahoo.com. Ačiukas  wub.gif

išsiunčiau Tu ir aš - Negaliu sulaukti blush2.gif
Atsakyti
mamytes,kurios dainelių nori rašykit man į až mirksiukas.gif tiesa liepos 20-27d neturėsiu priėimo prie kompo smile.gif o broliui tikrai nepaliksiu teisės čia naršyti wink.gif taip,kad jei rašysite šituo metu-tai neatsakysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 17 liepos 2006 - 22:24