[quote=Ramunita,2006 07 16, 16:41]
lopšines tai jau permečiau,bet va su linksmesnėmis dainikėmis...matai-turiu 2 mp3 kompaktus beveik 200 dainų kas tos linksmesnes gal yra kas nors,kad labiau patinka?
Papildyta:
Labai ačiū už lopšines (dar neklausiau, nes užlūžo paštas), o kokios iš linksmesnių patinka, net nežinau :, nes mano vyresnėlis dar nekalba, bet labai gražiai šoka siųsk savo nuožiūra,
mergytės,kurios manęs prase dainikių-pasitikrinkit savo paštus
Dekui Ramunita as jau pasitikrinau ir susirasiau o kaip siusi kam kokias dainikes tai ir man tuo paciu siuntimu permesk Aciukas
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 21:18)
Dekui Ramunita as jau pasitikrinau ir susirasiau o kaip siusi kam kokias dainikes tai ir man tuo paciu siuntimu permesk Aciukas
ok beje, neseniai dar pasiunčiau lopšinių -Astos pilipaitės. gavai?
Juop jas irgi gavau Dar taves paprasiau is nuko lopsiniu 10 lopsines sakau gal turi nes negavau
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 21:47)
Juop jas irgi gavau Dar taves paprasiau is nuko lopsiniu 10 lopsines sakau gal turi nes negavau
jau pasiunciau
oki
Ramunita, gal ką nors linksmesnio ir man atsiųstum ?
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 15, 17:24)
sveikos,gal galit pavardint vaikšskų grupių ar šiaip atlikėjų... žinau O lia lia, tele bim bam, Keistuolius, linksmajį do, en den du, lašliukus, saulės vaikus..o kas dar dainuoja vaikams?
Dar "Tu ir aš", "Linksmoji šypsena", "Ro Ko Ko", "Re Mi Do", "Perliukas", "Ca Ca", "Abėcėlė", "hey", "Keberiokšt", "Mes"(Klaipėda), "M.E.S."(čia kitas, iš Kauno, verčias "mes esame stiprūs"), "Bruknelė" ir daug kitų. Tik ne visus pamenu, plius jau senokai nedainuoju tai nežinau naujų grupių pavadinimų. Ai, dar "Svirplys"(Gargždai), "Mažieji svirpliukai"(Šiauliai) ir dar vienas "Svirplys"(nežinau iš kur). Dar "Svajonių gija" dabar dainuoja. Na, kai prisiminsiu, parašysiu daugiau
Ramunita, būčiau labai dėkinga ,jei ir man atsiųstum dainelių . Domintų ir linksmos, nes dabar pas mus toks trepsejimo metas, ir lopšinės, nes jų pagalba užmiegam . Iš anksto laaabai dėkoju
el pastas: evaltiene@yahoo. com
el pastas: evaltiene@yahoo. com
QUOTE(fleita @ 2006 07 13, 13:17)
Mes su dukrele labai laukiam vaikiškų dainelių adresu evaltiene@yahoo.com. Ačiukas
išsiunčiau Tu ir aš - Negaliu sulaukti
mamytes,kurios dainelių nori rašykit man į až tiesa liepos 20-27d neturėsiu priėimo prie kompo o broliui tikrai nepaliksiu teisės čia naršyti taip,kad jei rašysite šituo metu-tai neatsakysiu