Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 12:29)
Ramunita o gal galetum man kokiu daineliu atsiusti i emaila?? Jis butu agnemute@yahoo.com

na,galėčiau žinoma,bet tik nelabai žinau kokių nori smile.gif o pririnkau jų tai labai daug smile.gif ar tau lopšinių reikia,ar linksmesnių dainikių?
Atsakyti
Ramunita pirmiausiai uzteks lopsiniu smile.gif
Atsakyti
siunčiu nuką pradžiai mirksiukas.gif ir dar lietuvių laudies pridėsiu
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 16, 13:29)
na,galėčiau žinoma,bet tik nelabai žinau kokių nori smile.gif o pririnkau jų tai labai daug smile.gif ar tau lopšinių reikia,ar linksmesnių dainikių?

Ramunita ir mano sūneliams reikėtų ax.gif vienam lopšinių,o kitam linksmesnių 4u.gif
mes turim tik tele bim bam
ačiū mano email daivask@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 16, 16:10)
siunčiu nuką pradžiai  mirksiukas.gif ir dar lietuvių laudies pridėsiu

laba diena, gal galima ir man lopsiniu i pasta imesti? Viska isieskojau, bet tik linksmasias daineles radau. Buciau labai dekinga blush2.gif ditukei@gmail.com
Atsakyti
Oj labai tau aciu Ramunita, kad atsiuntei tiek lopsiniu...esi dieviska mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darul @ 2006 07 16, 15:42)
Ramunita ir mano sūneliams reikėtų ax.gif vienam lopšinių,o kitam linksmesnių 4u.gif
mes turim tik tele bim bam
ačiū mano email daivask@gmail.com

lopšines tai jau permečiau,bet va su linksmesnėmis dainikėmis...matai-turiu 2 mp3 kompaktus smile.gif beveik 200 dainų bigsmile.gif kas tos linksmesnes g.gif gal yra kas nors,kad labiau patinka?
Papildyta:
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 16:25)
Oj labai tau aciu Ramunita, kad atsiuntei tiek lopsiniu...esi dieviska mamyte smile.gif

na,dar nesu smile.gif tikiuosi būsiu ax.gif
Atsakyti
Ramunita ar dar nesi mamyte? smile.gif
Atsakyti
PARASYKIT MAN AR CIA KOKIU DAINU GALIMA PARSISIUST,AR KAIP.NES NESUPRANTU APIE KA JUS SNEKAT,AS BISKY GAL ATSILIKUS NUO TEHNOLOGIJOS schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliuke @ 2006 07 16, 16:45)
Ramunita ar dar nesi mamyte? smile.gif

nea,dar nesu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(murziukas @ 2006 07 16, 16:55)
PARASYKIT MAN AR CIA KOKIU DAINU GALIMA PARSISIUST,AR KAIP.NES NESUPRANTU APIE KA JUS SNEKAT,AS BISKY GAL ATSILIKUS NUO TEHNOLOGIJOS schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

va čia turėtų būti dailelių,jei nieks neištrynė
login vaikams
pasw visiemss

ir talpykla.com
login vaikams ir vaikams1
pasw visiemss mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas aisku tuomet Ramunita, kaupi jau viska savo busimam vaikeliui smile.gif Saunuole smile.gif
Atsakyti
Labai grazios daineles smile.gif
Atsakyti