Labai jums ačiū. Jūs nuostabios, šitaip padirbėjot.
Talpykla.com atsidariau, o gawab.com rašo, kad tokio nėra, gal negerai ką darau ?
hm.. kazkodel puslapis neveikia matyt kazkokie serverio trukdziai
O gal žinai kur galima būtų rasti kokius filmus. Mano vyresnėlis stovi šalia ir mykia, kad vis dainelės ir dainelės. Labai dėkui.
Mes su dukrele labai laukiam vaikiškų dainelių adresu evaltiene@yahoo.com. Ačiukas
Sveikos mielos mamos Jetus net negaliu atsidziaugti kaip faina kad radau jusu sia temele, tik biskeli gaila kad anksciau jos neatradau, dabar taip gailiuosi kad toki dydeli sansa praradau tureti daugiau daineliu ir ivairiu vaikams filmuku Jei kas galit atsiuskit man i pasta agnemute@yahoo.com
sveikutes mamytes. labai prasau padekit parsisiusti daineliu. Vakar klausem ,neissaugojom , o dabar neieinu i gawab pasta. Kai tik paspaudziu DOWNLOAD ismeta uzrasa The following error has occured:
" Sorry vaikams, you have exceeded your daily bandwidth quota. "
Gal kas galit pagelbet? Busiu Labai dekinga.
Mano e-mail rita-p@one.lt
" Sorry vaikams, you have exceeded your daily bandwidth quota. "
Gal kas galit pagelbet? Busiu Labai dekinga.
Mano e-mail rita-p@one.lt
pabandyk issisaugoti rytoj
Labai ačiū. Įsirašiau dalį dainelių, bet kai kurių neleido, tai bandysiu rytoj. Vyresnysis pasileidžia musę ir "bliauna" visa gerkle, tėčiui žinių neleidžia klausytis.
Beje, gal galit parašyti, kas turi kokių nors vaikiškų filmų, arba iš kur galima būtų juos įsirašyti.
Beje, gal galit parašyti, kas turi kokių nors vaikiškų filmų, arba iš kur galima būtų juos įsirašyti.
sveikos,gal galit pavardint vaikšskų grupių ar šiaip atlikėjų... žinau O lia lia, tele bim bam, Keistuolius, linksmajį do, en den du, lašliukus, saulės vaikus..o kas dar dainuoja vaikams?
Be minėtų:
Evelina, Boružėlės, svirplys, Lukas (mažasis rokeris )
Jei dar ką prisimindiu parašysiu
QUOTE(Zaiza @ 2006 07 15, 17:10)
Be minėtų:
dekui jau prisirinkau visokių dainų dainelių vaikams nežinau kokios ten pas jus serverį buvo,įkelčiau
Turiu
Nuko lopšines (nereealu)
Kažkurį Linksmojo do albumelį
Evelinos,Rūteles, Irūnos, Olia lia, Pipirų, Naminuko, Svirplių, Lašeliukų dainelių
Ramunita o gal galetum man kokiu daineliu atsiusti i emaila?? Jis butu agnemute@yahoo.com