ryt idesiu keistuolius
QUOTE(Ligvita @ 2006 06 30, 17:03)
ryt idesiu keistuolius
Ligvita, kažkaip nerandu keistuolių. Ar tu į Talpyklą įdėjai?
Patariu visoms dainelių parsisiųst iš www.erdvese.org . Tikrai daug visko yra...
Nežinau, ar kas nerašė, bet radau labai fainą dalyką - dainelė - prezentacija "Du gaideliai". Įveskit į google "Du gaideliai" ir bus pirma nuoroda - ppt failas. Taigi, kas turit Power pointa ir kolonėles - tai labai fainiai pagaminta dainelė, mano Augustas kaifuoja, ir kartu dainuoja ir vis rėkia "Du gailiai"
QUOTE(Ligvita @ 2006 05 31, 12:38)
pingvinuka lolo kelias mikes pukuotuko serijas
varle keliautoja skruzdelyte tauskalyte
mauglio pora daliu
senelis saltis ir vasara
varle keliautoja skruzdelyte tauskalyte
mauglio pora daliu
senelis saltis ir vasara
Sveikutes
Tik dabar apsiziurejau, kokia grazia temele turit
Mane labai lietuviski filmukai sudomino Kas nors galetu atsiusti: krista.r@libero.it arba per Skype: kristikas.r Buciau laaaaabai dekinga
QUOTE(radastele @ 2006 07 06, 01:06)
Ligvita, kažkaip nerandu keistuolių. Ar tu į Talpyklą įdėjai?
radastele, neidejau internetas streikavo bandysiu siandien
Galbūt kas turite Saulės Vaikų dainelių? Pavyzdžiui paskutinio ir priešpaskutinio albumo? Gal būtų galima jas į gawab kas turite nusiųsti?
QUOTE(KAMANĖ @ 2006 06 21, 15:41)
Mano mergaitės norėtų Jolantėlės dainelės.Labai prašom.
sandraminkeviciene@yahoo.com
sandraminkeviciene@yahoo.com
Mėginau siųsti, bet nežinau ar išsisiuntė Gal galėtumėte pasakyti ar gavote? Jei ne, siųsiu iš naujo
Sveikos mamytės. Šiandien suradau jus čia ir negaliu atsidžiaugti. Pas mane auga du vyrai pipirai, kuriems irgi patiktų įvairios dainelės ir filmai. Jei galite atsiųskite ir mums tų "smagumų" labai prašom. Skype aš Sonata Urbšienė, bet dar nelabai gerai moku juo naudotis. Labai ačiū.
lyra pasiimk daineles is gawab.com
login vaikams
pasw visiemss
ir is talpykla.com
login vaikams ir vaikams1
pasw visiemss
login vaikams
pasw visiemss
ir is talpykla.com
login vaikams ir vaikams1
pasw visiemss