Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

atsisiunciau ir as daineles ir instrumentine muzika. Aciu Rasavei!!! Tau medali reikia duoti. Tikrai. 4u.gif
Atsakyti
aha duokit smile.gif lotuliukas.gif
kaip tik norejau pasakyt kad instrumentines idejau
`
Atsakyti
Medalis

user posted image

Ar tiks mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
O instrumentinė talpykloj g.gif neradau g.gif gal ieškoti nemokėjau hihihi.gif
Atsakyti
padekit.Noriu patekt i daineliu @gmail.com ,netinka slaptazodis visiems

Gal kas pakeitet ?
Atsakyti
Būtų labai smagu, jeigu galėtumėte atsiųsti ir man dainelių, multikų ir teletabių...
Ačiū

jurga.zilinskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2006 06 19, 17:25)
padekit.Noriu patekt i daineliu @gmail.com  ,netinka slaptazodis  visiems

Gal kas pakeitet ?

mane ir ši problema kankina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2006 06 05, 01:05)
Sveiki, ir aš norėčiau gauti Jolantėlės dainelę ir dar kokių gražių, nors mano lelei tik 2mėn, bet manau kad jei patiks. Ačiu.

daivasad@gmail.com  bigsmile.gif

išsiunčiau jolantėlės "nenoriu užaugti" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 01, 07:50)
gal kas turit "caca - pagrandukų dainelės" - pirmą dalį  4u.gif

QUOTE(Jurgitutė @ 2006 06 01, 11:31)
šiaip tai aš turiu, bet mačiau, kad jas galima parsisiųsti iš erdvių. tik užsiregistruoti ten reikia

Jurgitute, o gal galėtum įkelti "caca - pagrandukų dainelių" - pirmą dalį , taip, kaip įkėlei antrą 4u.gif ax.gif . Nes bandžiau ieškoti erdvėse, bet ten kažkas su parsisiuntimu buvo sutrikę unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 06 18, 02:37)
Medalis

user posted image

Ar tiks  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
O instrumentinė talpykloj g.gif neradau g.gif gal ieškoti nemokėjau hihihi.gif

tai talpyklos du adresai yra vaikams ir vaikams1 jei niekas neistryne turi buti..
Atsakyti
nu sakes,kokiu superiniu radau talpykloj-o storpirshciu gabalai thumbup.gif thumbup.gif !!!gaila,kad gmail'o neina atidaryt...te daug prazioplinau tebimbam...geltonu plytu..lopsiniu...
Atsakyti
gmail'o dezute kazkas kiauliskai panaikino... paieskok gawabe paskui istrinsiu talpykla ir sukelsiu ten lopsines sikart
Atsakyti
Sveiki 4u.gif bandžiau siųsti Teletabius kas prašėt,bet negaliu, nes nepakanka atminties schmoll.gif gal kas turit gerų minčių kaip persiųsti blink.gif
Atsakyti