Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

kita savaite kitas daineles idesiu
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 05 31, 13:35)
as turiu keistuoliu geltonu plytu kelia
pingvinuka lolo kelias mikes pukuotuko serijas
na palauk varle keliautoja skruzdelyte tauskalyte
mauglio pora daliu
senelis saltis ir vasara
zebriukas dryzius, ryklio istorija, brolis lokys

rusiskai - madagascar, lesnaya bratva, jungle book, bembi2, leopoldo nuotykiu kelios dalys

Labai prasau atsiusk mums visus multikus , geltonu plytu kelia, pukuotuka, ir t.t el. pastas- dijana9871@yahoo.com. arba skype dijana8618. Labai ACIU.
Papildyta:
QUOTE(darul @ 2006 06 07, 18:10)
Noriu visko kas tik ką turit bigsmile.gif  lotuliukas.gif jaigu galit įmeskit ir man dainelių ir ančiukų šokį biggrin.gif mano email daivask@gmail.com
p.s aš turiu teletabius

ir dar teletabiai labai gerai butu, nes mano saulyte juos labai megsta, aciu. smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau prikabint Beždžionėlių vieną dalį. Tik nežinau, ar pavyko...
Atsakyti

Norėčiau aš filmukų , o dukrelė dar labiau. ax.gif
sandraminkeviciene@yahoo.com
Mes labai laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji mamyte @ 2006 06 13, 01:31)
Labai prasau atsiusk mums visus multikus , geltonu plytu kelia, pukuotuka, ir t.t el. pastas- dijana9871@yahoo.com. arba skype dijana8618. Labai ACIU.
Papildyta:

ir dar teletabiai labai gerai butu, nes mano saulyte juos labai megsta, aciu. smile.gif

Atsiprasau bet netaip parasiau el pasta taigi, dijana7891@yahoo.com labai laikiam. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites parsisiuskit bardus is talpyklos pravalysiu ja bus galima pabandyt ten keleta filmuku ikelt
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 13, 16:58)
mergaites parsisiuskit bardus is talpyklos pravalysiu ja bus galima pabandyt ten keleta filmuku ikelt

aš jau pioneer.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif suzaveta
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 13, 19:56)

blush2.gif čia manim ax.gif
Atsakyti
taip, zaiza, tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 13, 23:51)
taip, zaiza, tavim  mirksiukas.gif

o ką prisidirbau ar čia viskas dar normaliai na ... ax.gif truputi pasimečiau doh.gif
Atsakyti
Atsisiunčiau wink.gif Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti