Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

labutis 4u.gif mum dar tik 1 mėnesiukas ir nieko dar neturim verysad.gif gal kas galit atsiųst dainelių ir lopšinių 4u.gif
levanderblu@yahoo.com mirksiukas.gif skype vardas: levanderblu mirksiukas.gif
iš anksto dėkojam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanderblu: 07 birželio 2006 - 20:02
Nusiunciau i dezute "CILI PICA> PIPIRAI" diska. Labai smagios daineles vaikams. ziurim ar gavom...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 07, 06:26)
jau galit šokti  mirksiukas.gif

bigsmile.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit ir man atsiųsti dainelių ax.gif Mano paštas: raimute20@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2006 06 08, 22:38)
Merginos, gal galit ir man atsiųsti dainelių ax.gif Mano paštas: raimute20@gmail.com

Nežinau ką turi mirksiukas.gif tai išsiunčiau du gaidelius, plaukė žąselė, ančiukų šokį ir lopšinę
Papildyta:
QUOTE(KAMANĖ @ 2006 06 07, 18:13)
Dvi mažutės mano dukrelės norėtų vaikiškų dainelių ir pasakėlių.
sandraminkeviciene@yahoo.com

4u.gif tas pačias kaip raimpal mirksiukas.gif

QUOTE(gintaved @ 2006 06 07, 18:32)
Labutis mamytes labai norium visokių dainelių ir jai nesunku labai prašau atsiųsti į ginta@centras.lt

g.gif man rodos kad ne kas tetilps į tavo dėžutę gal kur didesnę susikurk mirksiukas.gif

QUOTE(Levanderblu @ 2006 06 07, 20:46)
labutis  4u.gif  mum dar tik  1 mėnesiukas ir nieko dar neturim  verysad.gif  gal kas galit atsiųst dainelių ir lopšinių  4u.gif
levanderblu@yahoo.com  mirksiukas.gif  skype vardas: levanderblu  mirksiukas.gif
iš anksto dėkojam  4u.gif

4u.gif tas pačias kaip ir visoms kelias permečiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 07, 09:22)
Mergaites kazkaip ziuriu gawaba paliko ramybej teroristai gal todel kad pasw kiek pasikeite galima ten siusti daineles ir jei kas nezino pasw per az perduoti o ne viesai gal taip apsaugosim savo daineliu kaupykla smile.gif

ir man pasword'ą ax.gif

QUOTE(babania @ 2006 06 07, 12:49)
Mes labai norim vaikisku daineliu,bet niekad ju ten nerandu pagal adresa g.gif jeigu kam nesunku butu atsiusti i pasiutele@info.lt Buciau labai dekinga  4u.gif

QUOTE(darul @ 2006 06 07, 17:10)
Noriu visko kas tik ką turit bigsmile.gif  lotuliukas.gif jaigu galit įmeskit ir man dainelių ir ančiukų šokį biggrin.gif mano email daivask@gmail.com
p.s aš turiu teletabius

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 06 08, 23:28)
4u.gif tas pačias kaip ir visoms kelias permečiau  mirksiukas.gif

didelis ačius bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Visoms AČIŪ už daineles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz daineles, thumbup.gif SUPER, dabar visur su savim nesiojames 4u.gif
Atsakyti
kaip įeiti į gmail.com dėžę g.gif
Atsakyti

g.gif man rodos kad ne kas tetilps į tavo dėžutę gal kur didesnę susikurk mirksiukas.gif

Tai kad šita dėžutė pakankamai talpi g.gif tai jai nesunku atsiūsk šitas daineles, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
As negavau daineliu g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2006 06 09, 11:09)
As negavau daineliu g.gif  verysad.gif

As Jums siunciau, bet visos sugrizo atgal unsure.gif
Jums reiketu didesnes pasto dezutes. Arba pabandykit gawab.com, as ten nusiunciau daineliu
Atsakyti