Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

gavom
Atsakyti
dabar jūs man pasakykit, kodėl iš viso šūsnio dainelių - liko tik 2 - lopšinė ir pasaka? g.gif
Atsakyti
kazkas eilini karta pravale dezute
Atsakyti
Jus gal taip neskelbkit slaptazodzio, pabandykit per AZ, nes gali buti cia vaikiai pasilinksmino.
Atsakyti
Kaip gaila, kad ten nieko neliko verysad.gif Galvojau persirašysiu vėliau ir pššš... doh.gif
Atsakyti
hrrr... jau man pikta darosi o gawabe ar liko kas?
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 05, 09:16)
kazkas eilini karta pravale dezute

Na tikrai nesuprantu kažkas malonumą gal jaučia g.gif
Atsakyti
gal kazkam neparanku, kad mes isirasinejam muzika, o neperkam parduotuvej?

siaip tai tegul trina, as dar daugiau siusiu, tures ka veikti.
lotuliukas.gif va ir dabar nusiusiu pasaka Joniukas ir Grytute.
Turiu dar ir diskus CILI PICA PIPIRAI, POPULIARIOS VAIKISKOS DAINOS< RAINIU MOKYKLA< OLIA LIA GIMTADIENIS< SAULES VAIKAI.BAI BAI BAU BAI<O LIA LIA VILKAS IR SEPTYNI OZIUKAI, dar pora LINKSMASIS DO disku. Prasides vasaros atostogos, ketvirtadieni perkrausiu i kompa ir nusiusiu.
Atsakyti
O man net neišeina atsidaryti tos dėžutės cray.gif cray.gif cray.gif bandau atsidaryt dėžutę, o man rašo, neteisingas el. pašto adresas, nesuprantu kodėl taip yra unsure.gif O aš taip norėčiau atsisiųsti dainelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 05, 07:56)
dabar jūs man pasakykit, kodėl iš viso šūsnio dainelių - liko tik 2 - lopšinė ir pasaka?  g.gif

QUOTE(Zaiza @ 2006 06 06, 13:26)
Na tikrai nesuprantu kažkas malonumą gal jaučia  g.gif

user posted image Kazkam uzkliuvo ar pavydas sueme....... user posted image
Atsakyti
vienžo, jei mes turim dainas kompe, tai teks dalintis el.pašto pagalba arba skypu g.gif
Atsakyti
Na va,pagaliau prisiruošiau parsisiųsti dainelių,atsidariau tą gmailo puslapį ir viso labo radau vos 3 daineles verysad.gif .Kas čia nutiko?Tokiu atveju slaptažodį tikrai reikia siųstis per až.Taip norėjau tų ančiukų šokio.Gal būtų galimybė ančiukų šokį atsiųsti man asmeniškai į dėžutę - kristinamik@gmail.com.Labai būčiau dėkinga 4u.gif .
Atsakyti