kagi siunciu dar... telebim bam nakteles ziedai, keletas rusisku daineliu is multfilmu, dar mamos suknele telebim bam gauidykit klausykit
Papildyta:
beje gal lopsiniu ar pasaku dar keleta imest?
na bandau dar viena dezute
daineliu@gmail.com
pasw visiems
tik nepamirskit iseidami atsijungt
daineliu@gmail.com
pasw visiems
tik nepamirskit iseidami atsijungt
issiunciau Katineli ir Gaideli i daineliu@gmail.com
Paskubekit, kol neistryne.
Galbut galima pakeisti slaptazodi, ir pasidalinti juo e-pastu tarp nariu, kurie nori dalintis muzika, o ne forume? Ar tai priestarauja taisyklems?
Paskubekit, kol neistryne.
Galbut galima pakeisti slaptazodi, ir pasidalinti juo e-pastu tarp nariu, kurie nori dalintis muzika, o ne forume? Ar tai priestarauja taisyklems?
User name - daineliu@gmail
Kas istrina visas pasakas???? Kiek siunciu visas istrina...
Aš ištryniau vieną pasaką ... bet tik vieną . Pati nesuprantu kaip čia gavosi... bet faktas toks- ištryniau . Ir dabar niekaip mano paštas nepersiunčia jos atgal- todėl dedu tokią nuorodą iš kur galėsite ją sau parsisiūsti (deja, siūsti bus galima tik 7 dienas.. oi, kadangi SM vakar neveikė- tai siūsti galėsite tik 6 dienas )
http://www.yousendit...8EE0A340B226587 - ten tik paspausite "download now" ir viskas
http://www.yousendit...8EE0A340B226587 - ten tik paspausite "download now" ir viskas
QUOTE(Rasavei @ 2006 05 30, 09:01)
tai kad ten nieko nėra
QUOTE(krika @ 2006 05 30, 10:21)
tai kad ten nieko nėra
DAR KARTĄ RAŠAU: MIELOSIOS JUK NE AŠ GI TAS DAINELES IŠTRINU, TODĖL BŪKIT MIELOS IR MALONIOS GERBKIT KITŲ LAIKĄ IR DARBĄ, NEKAITALIOKIT PASWORDŲ, NETRINKIT DAINELIŲ
nA O JEI NUOLAT SKAITYSIU PRIEKAIŠTUS KAIP BLOGAI KĄ GI ATLEISKIT, IEŠKOKIT GERESNIŲ IR LABIAU APSAUGOTŲ BŪDŲ DAINELĖMIS DALINTIS.
QUOTE(solnuska @ 2006 05 30, 12:52)
mamytes bukit geros ir man zioplei pasakykit kur ir kokiu adresu kokiam paste ziuret, nes man cia visur pasvardai netinka:(Labai noriu nes pati tik mursina kate moku dainuot
na dabar as pati po ta dezute knisausi tai turbut todel neileido taves
gawab
login vaikams
pasw visiemss
QUOTE(Dilma @ 2006 05 30, 19:47)
1. Įsijunk skype - atsiųsiu.
2.Dėl gmail - paieškokit kairiame kampe VISI LAIŠKAI - paprastai ten būvna visa išsiųsta ir gauta info
2.Dėl gmail - paieškokit kairiame kampe VISI LAIŠKAI - paprastai ten būvna visa išsiųsta ir gauta info
1.skypas tik dienom, o dienom tu prie kompo nesėdi
2. visus "folderius" pražiūrėjau - tuščia. nors dabar nesu tikra - ar gawab, ar gmail
QUOTE(krika @ 2006 05 31, 06:55)
Kaip matai - sėdžiu