Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė

QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 19:28)
Išsiunčiau.

P.s. žinokit susipainiojau kur kurios SKYPE nick'as  doh.gif, tad siunčiu visoms el. paštu  blush2.gif

OK. Labai tau aciu, gavau. O mano skype jei kas Ginte-Marius
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 19:39)
OK. Labai tau aciu, gavau. O mano skype jei kas Ginte-Marius

Jau persivadinau tave, dabar pažinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2006 03 16, 09:52)
Nu žinote ką  blush2.gif  Aš irgi noriu  rolleyes.gif  Visko kas gražu  ax.gif Rusiškų vaikiškų, "Joantėlės" ir šiaip, visko, kas gražu  ax.gif Keistuolius turiu  mirksiukas.gif

O aš keistuolių noriu blush2.gif

QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 19:03)
Atsiunčiau keletą dainelių. Siunčiu visai grupelei tas pačias dainas. Jei kuriai nepatiks - ar turite, jums bus lengviau ištrint, nei man po vieną dainą kiekvienai siuntinėti  4u.gif

O man cray.gif niekas neatsiuntė...
voveriukai@gmail.com blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pasiūlymas. Reikia sukurti viešą, bendrą pašto dėžutę ir į ją sumesti dainas - kas norės, tas pasiims. Nereiks kiekvienai siuntinėti atskirai g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 16, 22:26)
Tikrai gera mintis butu. Visos siustumem ka turim, bei pasiimtumem ko neturim...

Puikumelis. Ir as sutinku. mirksiukas.gif

as dar turiu "pesenka mamontionka", o to is filmuko apie bezdzioneles v kazdom malenkom rebionke ....

gal pasikartosiu, merginos kas turite daineliu graziu, nesvarbu kokia kalba permeskyte prasau i jannagrikun@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2006 03 17, 08:45)
Puikumelis. Ir as sutinku. mirksiukas.gif

as dar turiu "pesenka mamontionka", o to is filmuko apie bezdzioneles  v kazdom malenkom rebionke ....

gal pasikartosiu, merginos kas turite daineliu graziu, nesvarbu kokia kalba permeskyte prasau i jannagrikun@gmail.com blush2.gif

Va sitos as visur ieskajau apie bezdzione Raisa daineles labai prasau permesk man, as tau einu kokiu irgi permesiu...

Laukiu margin@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2006 03 17, 10:00)
Va sitos as visur ieskajau apie bezdzione Raisa daineles labai prasau permesk man, as tau einu kokiu irgi permesiu...

Laukiu margin@dtiltas.lt

gerai permesiu, bet tik pirmadieni.
siandien su savimi i darba pasiemiai tam reikalui kompakta, kai atvaziavus prisedau prie kompo, tai pasirodo tik dezute, o pats kompaktas namuose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2006 03 17, 10:03)
siandien su savimi i darba  pasiemiai tam reikalui kompakta, kai atvaziavus prisedau prie kompo, tai pasirodo tik dezute, o pats kompaktas namuose doh.gif  lotuliukas.gif

OK. Lauksiu.

As tau jau 4 ar 5 zinutes su dainelemis persiunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 19:03)
Atsiunčiau keletą dainelių. Siunčiu visai grupelei tas pačias dainas. Jei kuriai nepatiks - ar turite, jums bus lengviau ištrint, nei man po vieną dainą kiekvienai siuntinėti  4u.gif

o as nieko negavau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2006 03 16, 21:29)
Pasiūlymas. Reikia sukurti viešą, bendrą pašto dėžutę ir į ją sumesti dainas - kas norės, tas pasiims. Nereiks kiekvienai siuntinėti atskirai  g.gif

thumbup.gif tikrai reikia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2006 03 17, 10:03)
siandien su savimi i darba  pasiemiai tam reikalui kompakta, kai atvaziavus prisedau prie kompo, tai pasirodo tik dezute, o pats kompaktas namuose doh.gif  lotuliukas.gif

man irgi gedmantas@takas.lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif prisijungsiu ir aš į jusų ratą, nes pamačiau, kad turite gerų dainelių, pamaniau ateičiai prisireiks rolleyes.gif rolleyes.gif atsiųskit ir man ką turite
ritamano@dtiltas.lt Ačiū aciuks.gif
Atsakyti

i 
Tema padalinta. "Dainelių dėžutė" štai čia
Atsakyti
O aš niekaip negaliu išsiųst.
Irgi iš gmailo. Siunčia, siunčia... ir niekaip neišsiunčia. Gal jūs zipinat? Help, įdėčiau dainelių.
Atsakyti