Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Tina Les, labai dziaugiuosi, kad gavote puikia suknele smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergytes,gal kas ka girdejot apie "Brandofdress"? Labai domina. O foto tik pas kinieti galima paprasyt turbut ,kad atsiustu?, tokie kaip Brandofdress ar Landybridal nesius ?
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2012 02 22, 01:53)
o tai kaip gyvai ta suknele atrodo gal turit foto?

http://i42.tinypic.com/15f4x3c.jpg
is foto gal ir neatrodo baisiai, bet realiai, tai siules vos ne isirusios,medziaga prasta...

QUOTE(Tina Les @ 2012 02 22, 09:16)
Na ką, gavau ir aš savo suknelę iš vougueweddingdress.com  bigsmile.gif
Galiu pasakyti tik tiek: rezultatas viršijo mano lūkesčius.

thumbup.gif sveikinu kad pasiseke smile.gif
Papildyta:
sorry, neapversta foto rodo, nors ikeliau normalia... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Pralinksmino sukneles foto.. Pritariu, tikrai nekas biggrin.gif biggrin.gif man ji visai nepanasi i "siuloma" smile.gif tik tie "kutosai" kazkiek.... Jeigu imanoma, tai siuskit atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 22, 19:33)
lotuliukas.gif Pralinksmino sukneles foto.. Pritariu, tikrai nekas  biggrin.gif  biggrin.gif man ji visai nepanasi i "siuloma" smile.gif tik tie "kutosai" kazkiek.... Jeigu imanoma, tai siuskit atgal smile.gif

bandysim...
Atsakyti
Sveikos visos, neseniai girdėjau vieną labai taiklų mūsų situacijai posakį - vestuvės yra laimingiausia diena moters gyvenime todėl, kad ji tą dieną žino ką apsirengs biggrin.gif
Taig panaršiau internetą, senesnes temas, kiek suprantu apie šį puslapį buvo nemažai palankių atsiliepimų http://www_vogueweddingdress_com/
Nusižiūrėjau aš vieną suknelę pas juos, per live chatą paprašiau, kad atsiųstų realias foto, man po poros minučių atrašė, o dar po kokių 20 atsiuntė nuotraukas. Tiesa paminėjo, kad tai ne ta suknelė, tačiau pridėjo kitų nėriniuotų suknelių pavyzdžių, bei parašė, kad šios suknelės yra plus size. tai va keliu jūsų teismui apžiūrėti, ar gražūs nėriniai bei pasiuvimas.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai asmeniskai cia gariunai, bet kiekvienos skonis skirtingas, todel negaliu spresti uz visas 4u.gif
Atsakyti
Šiaip suknelės irgi ne mano skonio, bet kaip minėjau jas atsiuntė kaip nėrinių pavyzdį smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi neesu nėrinių megėja ir nelabai apie juos išmanau, tai negaliu nieko pasakyti 4u.gif tam, kam jie patinka manau turėtų atrodyti visai normaliai 4u.gif
Atsakyti
o man priešingai - nėriniai visada traukė akį, o į karoliukais siuvinėtas nenoriu žiūrėt smile.gif kiek žmonių - tiek skonių smile.gif aš tai galvoju, kad svarbiausia tą dieną bus kaip jausiuos su ta suknele, nes jei žmogaus akys žiba, tai gražiau nei bet kokie pasaulio blizgučiai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 02 23, 13:27)
Sveikos visos, neseniai girdėjau vieną labai taiklų mūsų situacijai posakį - vestuvės yra laimingiausia diena moters gyvenime todėl, kad ji tą dieną žino ką apsirengs  biggrin.gif
Taig panaršiau internetą, senesnes temas, kiek suprantu apie šį puslapį buvo nemažai palankių atsiliepimų http://www_vogueweddingdress_com/
Nusižiūrėjau aš vieną suknelę pas juos, per live chatą paprašiau, kad atsiųstų realias foto, man po poros minučių atrašė, o dar po kokių 20 atsiuntė nuotraukas. Tiesa paminėjo, kad tai ne ta suknelė, tačiau pridėjo kitų nėriniuotų suknelių pavyzdžių, bei parašė, kad šios suknelės yra plus size. tai va keliu jūsų teismui apžiūrėti, ar gražūs nėriniai bei pasiuvimas.
user posted image

man sita labai grazi suknele pasirode, megstu tokio tipo, ir siaip neriniai man ju labai grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man labai pigūs nėriniai atrodo, matosi, kad kiniečių darbo.. g.gif Be abejonės, čia skonio reikalas, tik pasakiau savo nuomonę. ax.gif 4u.gif
Atsakyti