Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(rasiuxe @ 2012 02 21, 14:58)
Na kaip aš supratau, kad tie pinigai yra nuėję į dhgate.com sąskaitą, o tas kinietukas gautų juos tik tada, kai aš pažymėčiau, kad gavau ir esu patenkinta  smile.gif pabandysiu jiems parašyti ir paklausti.
Tas kinietis kai aš pasakau, kad man netinka, visą laiką siūlosi persiųt iš naujo, o aš neturiu ką atsakyti, tai ir siūna vėl, jau ant dienų turi baigti  ax.gif tai dabar sugalvojau, kad parašysiu, kad mano vestuvės balandžio pradžioje ir nebeturiu laiko laukti  4u.gif

na linkiu,kad viskas i gera iseitu 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien jau iš kurjerio gausiu savo suknelę iš vogueweddingdress! Užsakiau vasario pradžioje, sekmadienį išsiuntė iš HongKongo, o šiandien jau bus pas mane. Na ir tempai biggrin.gif Nors neprašiau, kad siųstu greituoju paštu.
Žinoma, buvau prašiusi, kad prieš siunčiant atsiųstų nuotrauką, buvo pažadėję "No problem, my friend" biggrin.gif bet žiūriu, kad jau tracking numerį atsiunčia ir apie nuotrauką pamiršo doh.gif
Būtinai parašysiu atsiliepimus. Tikiuosi, kad neteks mesti lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 02 21, 16:00)
na linkiu,kad viskas i gera iseitu 4u.gif

Kai pamatau pavyzdžius merginų, kurios nusipirko iš landybridal, man visdar neatšoka fantazija pirkti pas kiniečius, todėl tikiuosi, kad gausi tą savjonių suknelę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina Les @ 2012 02 21, 16:06)
O aš šiandien jau iš kurjerio gausiu savo suknelę iš vogueweddingdress! Užsakiau vasario pradžioje, sekmadienį išsiuntė iš HongKongo, o šiandien jau bus pas mane. Na ir tempai biggrin.gif Nors neprašiau, kad siųstu greituoju paštu.
Žinoma, buvau prašiusi, kad prieš siunčiant atsiųstų nuotrauką, buvo pažadėję "No problem, my friend" biggrin.gif bet žiūriu, kad jau tracking numerį atsiunčia ir apie nuotrauką pamiršo doh.gif
Būtinai parašysiu atsiliepimus. Tikiuosi, kad neteks mesti lauk biggrin.gif

labai laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 02 21, 15:48)
labai prastai, jau skelbiausi šitame forume anksčiau, bet ką aš galiu skųstis, sumokėjau 161 dolerį, kai landybridal už ją prašo 479 dolerius. Mano suknelė:

http://www.jaeheebri...azaro-3100.html

pasiuvo visiškai kitokią  doh.gif

dar visų pirma buvo sijoną pasiuvę iš satino  doh.gif  paskui pasiuvo iš organzos, bet tų bangų atkartoti nepavyko nei kiek  lotuliukas.gif  bet aš neliūdžiu  4u.gif

Merginos na nuosirdziai pasakysiu - jus mane tiesiog stebinat. Ir kuo toliau tuo labiau blink.gif Sorry, kad taip tiesmukiskai issireiksiu, bet argi jus is tikruju esat tokios naivios??? blink.gif Issirenkat Lazaro suknele, ir norit kad jus kinietis pasiutu tokia pacia??? doh.gif Lazaro kuria aukstaja mada, kurio medziagos kainuoja kainuoja beprotiskus pinigus. Ir nei joks siuvejas kinietis ar ne kinietis jums nepasius net toli grazu tokios pacios sukneles. Apskritai vargu ar jus kur nors rasite net medziagos panasios i ta kuria naudoja tokie dizainieriai kaip Lazaro.
Taip jums gali pasiuti kazka panasaus, bet tai toli grazu nebus net panasu i Lazaro modeli doh.gif
Atsakyti
Atvirai sakant, tikrai nesitikiu, kad suknelės bus tokios pat kaip modeliai iš katalogo. Bent jau aš užsisakydama suknelę tikėjausi, kad ji bus bent šiek tiek panaši blush-anim-cl.gif
Jūs teisi, tikrai neverta tikėtis, kad iš paveikslėlio siūta suknelė, naudojant pigiausias medžiagas bus tokia kaip dizainerio kurta.
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 02 21, 16:15)
Atvirai sakant, tikrai nesitikiu, kad suknelės bus tokios pat kaip modeliai iš katalogo. Bent jau aš užsisakydama suknelę tikėjausi, kad ji bus bent šiek tiek panaši  blush-anim-cl.gif
Jūs teisi, tikrai neverta tikėtis, kad iš paveikslėlio siūta suknelė, naudojant pigiausias medžiagas bus tokia kaip dizainerio kurta.

Na taip panasi ji gali buti, bet kad is kitu merginu pasisakymu galima buvo suprasti, kad va pasiuvo suknele ir ji buvo ne tokia pati. Tokia pati nebus niekada.
Dizaineriu kurtos sukneles todel ir kainuoja tokius pinigus ir todel yra vadinamos ju vardais, kad bet koks kinietis tikrai negali ju atkartoti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif prisidedu ir aš su savo galvos skausmu - pirkti suknelę iš tidebuy.com, ar nepirkti. šiaip forume radau kelis nekokius atsiliepimus, bet turiu ir vieną tvirtą rekomendaciją iš draugo, kuris dirba siuntose, sakė suknelės gražios būna, o ir bendradarbės dažnai iš ten perka... šiaip kiek žiūrėjau, man ten gražiausios suknelės, nors tokios, kuri idealiai patiktų dar neradau... žinoma, nesitikiu, kad atsiųs stebuklą, bet ir nesinori verkt gavus... tiek pamąstymų smile.gif
Atsakyti
Na matot, aš irgi nesitikiu tokios pat, bet tikiuosi, kad bent užuomazga būtų tokių bangų, o landybridal visai neblogai pavyko tas bangas atkartoti, bet gaila, kad tik dabar jas radau:

http://www.landybrid...train-pink.html

neesu naivi, bet kai pasiūna vadinamas "kvarbatkas", kai pasiuvimas turėtų būti visai kitoks, tai čia net 20% panašumo nematau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Siota @ 2012 02 21, 15:57)
Labai grazi suknele, bet itariu, kad ir LandyBridal apatinei daliai panaudotu ta standartine organza medziaga ir artrodytu truputeli kitaip. Siulau paprasyti LandyBirdal atsiusti nuotrauka. Jie man atsiunte per valanda ir be to labai maloniai bendrauja smile.gif

neturi jie šios suknelės, nesiuvo dar, bet jei pasiųs tokiu fasonu, kur įmečiau nuorodą viršuje, tai būsiu visiškai patenkinta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 02 21, 16:30)
Na matot, aš irgi nesitikiu tokios pat, bet tikiuosi, kad bent užuomazga būtų tokių bangų, o landybridal visai neblogai pavyko tas bangas atkartoti, bet gaila, kad tik dabar jas radau:

http://www.landybrid...train-pink.html

neesu naivi, bet kai pasiūna vadinamas "kvarbatkas", kai pasiuvimas turėtų būti visai kitoks, tai čia net 20% panašumo nematau  ax.gif
Papildyta:

neturi jie šios suknelės, nesiuvo dar, bet jei pasiųs tokiu fasonu, kur įmečiau nuorodą viršuje, tai būsiu visiškai patenkinta  bigsmile.gif  wub.gif

Jums rinktis, as tik pasakiau savo nuomone. As asmeniskai geriau rinkciausi pigesni varianta arba ne tokio brangaus dizainerio suknyte, bet originala, nei pasiuta neaisku kieno 4u.gif Man pasirinkimas toks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 02 21, 15:21)
Sveikos visos  smile.gif  prisidedu ir aš su savo galvos skausmu - pirkti suknelę iš tidebuy.com, ar nepirkti. šiaip forume radau kelis nekokius atsiliepimus, bet turiu ir vieną tvirtą rekomendaciją iš draugo, kuris dirba siuntose, sakė suknelės gražios būna, o ir bendradarbės dažnai iš ten perka... šiaip kiek žiūrėjau, man ten gražiausios suknelės, nors tokios, kuri idealiai patiktų dar neradau... žinoma, nesitikiu, kad atsiųs stebuklą, bet ir nesinori verkt gavus... tiek pamąstymų  smile.gif

na ka as galiu pasakyt, mano sese katik gavo pamerges suknele is sio psl., tai sake yra ziauriai nepatenkinta ir su ta sukne niekur neiseitu doh.gif

nezinot merginos kaip yra su grazinimais siuose psl?kokie daugmaz mokesciai siuntimo i Kinija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RagaZZa @ 2012 02 21, 20:55)
na ka as galiu pasakyt, mano sese katik gavo pamerges suknele is sio psl., tai sake yra ziauriai nepatenkinta ir su ta sukne niekur neiseitu  doh.gif

O kokia suknele siuntesi?
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 21, 21:19)
O kokia suknele siuntesi?

http://www.tidebuy.c...es-1754239.html
Atsakyti