Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Jurguras @ 2012 02 14, 16:54)
Tai jeigu nepatiks tai atsisakai pirkti?

pirma sumoki pinigus, tada siuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 14, 16:54)
Tai jeigu nepatiks tai atsisakai pirkti?

Jeigu nepatinka, tai jau nieko nebepakeisi smile.gif
Taip jau yra, arba sumoki 600 litu ir rizikuoji (pasiseks gauti grazia suknele arba ne), arba issirenki patinkancia suknele is salono, kur vien nuoma keliskart didesne smile.gif

Kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano biggrin.gif
[/quote]

Tai va, jei suknele paprasta ,be jokiu "kringaliasu" tai mazesne rizika,kad blogai pasius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 14 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 14, 15:38)
Tai kad dazniausiai ir originalios sukneles (ne ant modeliu ir ne profesionaliose foto) atrodo visai kitaip nei nuotraukoje smile.gif idomu butu pamatyti sitaip pakabintu originaliu sukneliu nuotraukas smile.gif

drinks_cheers.gif Na taip, bet as savaja suknele likau patenkinta, originalo foto buvo IVORY spalvos, maniske pieno baltumo bet tikrai nesigailejau ja uzsisakius. mirksiukas.gif Cia kaip loterija, arba pasiseks ir liksi patenkintas arba nusivilsi, as is tu, kuri laimejo. thumbup.gif
Papildyta:
Is tikruju tai labai daug skaitinejau, kokie atsiliepimai apie koki tiekeja, pasirinkau ta, kuris turejo didziausia procenta ir nemazai geru komentaru apie ju pasiutas sukneles. Linkiu ir jums laimeti loterijoje, kad nereiketu nusivilti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 15 vasario 2012 - 08:18
kalbant apie originalus nuotraukose ir realiai tai galiu pasidalinti savo atradimais smile.gif
buvau nusiziurejusi pronovias suknele, kuri nuotraukoje mane tiesiog suzavejo.. bet pradejus ieskoti kaip gi atrodo ji gyvai arba ant eilines nuotakos, radau kelias nuotraukas ir tiesa sakant nusivyliau ir dabar jau si suknele nebe ta vienintele sad.gif

stai fotosesijos kadre ji atrodo taip:
user posted image
o realiai stai taip:
user posted image
user posted image
user posted image

zinoma tai nera visai visai blogai, bet atrodo daug prasciau
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 02 15, 08:47)
kalbant apie originalus nuotraukose ir realiai tai galiu pasidalinti savo atradimais smile.gif
buvau nusiziurejusi pronovias suknele, kuri nuotraukoje mane tiesiog suzavejo.. bet pradejus ieskoti kaip gi atrodo ji gyvai arba ant eilines nuotakos, radau kelias nuotraukas ir tiesa sakant nusivyliau ir dabar jau si suknele nebe ta vienintele sad.gif

stai fotosesijos kadre ji atrodo taip:

zinoma tai nera visai visai blogai, bet atrodo daug prasciau

as manau,kad visos be isimties suknes realiai atrodo prasciau nei ant modeliu, kur padaromi apsvietimai ir foto po to pakoreguojama.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 02 15, 09:52)
as manau,kad visos be isimties suknes realiai atrodo prasciau nei ant modeliu, kur padaromi apsvietimai ir foto po to pakoreguojama.. rolleyes.gif

butent, visu pirma spalva daug duoda, retokai buna originaliu sukneliu pieno baltumo, o mes dazniausiai norim butent tokios, be to, photoshop'as visagalis. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2012 02 15, 09:38)
butent, visu pirma spalva daug duoda, retokai buna originaliu sukneliu pieno baltumo, o mes dazniausiai norim butent tokios, be to, photoshop'as visagalis.  ax.gif  g.gif

Tai va ir as esu viena is tu, nes noriu butent tos sukneles.. O ji net originali visai ne taip atrodo.. is pradziu sokas buvo kai pamaciau kopijos nuotrauka, o dabar kazkaip apsiraminau, nes ir originalas neprilygsta nuotraukai smile.gif reiks dar paciai padirbet ties suknele biggrin.gif
Atsakyti
mačiau 24 ar tai 25 šios temos psl mergina klausė dėl aliexpress.com - ten irgi kopijos visa kita, bet man įdomu ar kas nors iš ten siuntėsi ir kokie atsiliepimai? Gal kas žinot, girdėjot? Pas juos tikrai didelis pasirinkimas ir kainos nėra didelės. Ką manot?

pvz: http://www.aliexpres...holesalers.html

http://www.aliexpres...holesalers.html

Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 02 15, 15:27)
mačiau 24 ar tai 25 šios temos psl mergina klausė dėl aliexpress.com - ten irgi kopijos visa kita, bet man įdomu ar kas nors iš ten siuntėsi ir kokie atsiliepimai? Gal kas žinot, girdėjot? Pas juos tikrai didelis pasirinkimas ir kainos nėra didelės. Ką manot?

pvz: http://www.aliexpres...holesalers.html

Šiame puslapyje savo siuvimo suknutes paduoda daugybė pardavėjų. Panašiai kaip ebay. Vieni gali pasiūlyti tikrai geras suknutes, kiti - visišką šlamštą. Tad jei tikrai žinote, kad tas pardavėjas yra patikimas, tai tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 02 15, 17:27)

Siunciausi ir pardavejos - Intimate lover
Apie ja paskaiciau rusu forumuose, tikrai geri atsiliepimai. Jei kam idomu, galesiu paieskoti nuorodos, kur rusaites aptaria siuntejus bei rodo gautas sukneles..

Pasiuvo per 15 dienu. o DHL per savaite pristate, muito nebuvo. Aisku suknele susukta i maza maiseli, ne dezeje.. Pridejo ir dovanu. Suknele tikrai patenkinta, o kai ir pristatymas nemokamas, plius pasiuvo pagal mano ismatavimus - tai isvis thumbup.gif

Nepykit, neparodysiu kuria, nes taip jau nusiteikusi, iki vestuviu niekam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIs: 15 vasario 2012 - 19:23
QUOTE(LoveIs @ 2012 02 15, 19:22)
Siunciausi ir pardavejos - Intimate lover
Apie ja paskaiciau rusu forumuose, tikrai geri atsiliepimai. Jei kam idomu, galesiu paieskoti nuorodos, kur rusaites aptaria siuntejus bei rodo gautas sukneles..

Pasiuvo per 15 dienu. o DHL per savaite pristate, muito nebuvo. Aisku suknele susukta i maza maiseli, ne dezeje.. Pridejo ir dovanu. Suknele tikrai patenkinta, o kai ir pristatymas nemokamas, plius pasiuvo pagal mano ismatavimus - tai isvis  thumbup.gif

Nepykit, neparodysiu kuria, nes taip jau nusiteikusi, iki vestuviu niekam  smile.gif

Būtų tikrai įdomu paskaitinėti rusaičių atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti