Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Rinti @ 2011 09 07, 09:40)
Sveikos  4u.gif
Citas, man siokie tokie skausmeliai buvo... bet tokie daugiau ne maudimas, o trumpas nudelgimas per sonus.. artejant kraujo tyrimui pilva tikrai pamaudendavo kaip pries ar per menesines.
Krutines neskaudejo ir neskauda... Tik va beda - nusipirkau apatiniu nauju ir ismatavimai tokie kaip visa laika, bet kazkaip nebetelpa viskas..  blush2.gif  sakau gal kiek padidejo krutine.. nors ji pas mane ir siaip nemaza (visa as "nemaza"  biggrin.gif ), tai sunku pastebeti ta nezymu padidejima buvo  biggrin.gif
Siaip tai bandyk susirasti koki uzsiemima, nes visai galva susisuks nuo ieskojimu ir prisigalvojimu. Maniskis vis klausinedavo - ka jauti? ar viskas taip, kaip turi buti? ir t.t. as jam sakiau - paimk ir visa viena diena galvok - ar man viskas gerai? ar nieko nejauciu pilve? ar cia turi pagurguliuoti? ir t.t. o tada jau vakare galesi papasakot, ar viskas taip, kaip turi buti..  biggrin.gif Juk jeigu ieskai ir prisigalvoji, visada kazka atrandi biggrin.gif
Visos tikim tavo sekme, taip kad tau tik reikia dar truputi pakenteti  4u.gif

Nors ka as cia gudria vaidinu... pati vis dar netikiu ir nesugebu dorai pasidziaugti... kazkokia paranoja po to nesivystancio. Penktadieni vel bandysiu krauja pakartoti, o pas gydytoja dar tik kita savaite...  doh.gif

Nu gerai barat mane tai daug negalvosiu tik biski lotuliukas.gif Tik dar pasitikslinti, tai tie skausmeliai buvo ar 1-5dpi ar jau pabaigoj pries testavimasi tongue.gif ?

MB kaip tik stengiasi nieko neklausineti, jis turbut viduje viska laiko ir nenori manes papildomai jaudinti wub.gif

Rinti viskas bus gerai, papai dideja thumbup.gif lotuliukas.gif laukiam dideliu penktadienio skaiciuku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 09 07, 09:46)
Bykova man po isodinimo rekomendavo stai ka daryti del gero tustinimosi:

1h pries miega nesaldaus naturalaus jogurto virskinimui.
Ryte kamb.temp.stil.vandens ideti citrinos griezineli ir puse medaus a.saukstelio-gerti mazais gurksneliais. Po 30min galima valgyti.
Arba jei tas nepadeda: 1arb.saukst. alyvuogiu aliejaus uzgerti stikline kamb.t. stikline vandens.

Tas vandenukas su citrina ir medumi labai skanu, pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 07 rugsėjo 2011 - 08:50
QUOTE(Rinti @ 2011 09 07, 09:40)

Nors ka as cia gudria vaidinu... pati vis dar netikiu ir nesugebu dorai pasidziaugti... kazkokia paranoja po to nesivystancio. Penktadieni vel bandysiu krauja pakartoti, o pas gydytoja dar tik kita savaite...  doh.gif

Galiu paguosti biggrin.gif Mane irgi po nesivystancio tokia paranoja uzpuolus buvo, kad tik dabar vos praeina ir tai vakar gydytoja isleido is vizito ir klausia: tai ar islauksi nepamacius savo kruopos 2 savaites ? ax.gif nes pradzioj begiojau pas ja kas kelias dienas be sustojimo blush2.gif labai baisu buvo.Bet svarbu, kad dabar jau viskas tvarkoj, taip kad ir taves tas pats laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Skausmeliai buvo 2-3 dpi.. O paskui jau prasidejo kai HCG pradejo dideti, bent jau man taip pasiskaiciavus atrodo smile.gif
MB kazkaip atsiputes ir uztikrintas sekme si karta buvo. Tai toks vaizdas susidare, kad tik varneles norejo uzsideti paklausdamas, t.y. zino, kad implantacijos metu turetu paskaudeti, vakare paklausia - skaudejo? sakau - atrodo.. tai jis - ok, vienas punktas ivykdytas.. vaziuojam toliau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos, norėjau užklausti pas ką geriausiai darytis IVF Kaune, jūs čia toje srityje daug nusimanot ir žinot o aš visai žalia ir pradedu po truputi domėtis g.gif nes pirmas IUI nepavyko bandysiu gal dar viena ar du pasidaryti ir jei tada nieko eisiu prie IVF ,
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 09:51)
Tas vandenukas su citrina ir medumi labai skanu, pasinaudosiu  4u.gif

bet ji akcentavo, kad kasdien po jogurtuka 1h pries miega suvalgyti, ir butinai naturalu, be jokiu ten skoniu, uogieniu, ne saldu zodziu 4u.gif man tas laaaabai padejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rinti @ 2011 09 07, 10:00)
t.y. zino, kad implantacijos metu turetu paskaudeti, vakare paklausia - skaudejo? sakau - atrodo.. tai jis - ok, vienas punktas ivykdytas.. vaziuojam toliau...  lotuliukas.gif

smagu, kai vyrai isijungia i procesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 09:01)
g.gif 2dpi - gal koki NT apsysiot g.gif ? ne ne dar neisprotejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 09:51)
Tas vandenukas su citrina ir medumi labai skanu, pasinaudosiu  4u.gif

dar labai gerai padeda kreonas, ji man rekomendavo kai savo IVF'a dariausi ir leido vartoti iir nestuke.gif
Atsakyti
Nu gana cia nesamus pozymius aptarineti biggrin.gif

E.m.a. kaip tu mergyt? Tu jau daug toliau pazengus? Kada tavo testavimosi diena? Ka jauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 11:14)
Nu gana cia nesamus pozymius aptarineti  biggrin.gif 

Man tai visai patinka ziureti kaip Citas lengvai is proto kraustosi hihihi.gif

Tuoj gyvensi trobeleje be stogo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 11:26)
Man tai visai patinka ziureti kaip Citas lengvai is proto kraustosi  hihihi.gif

Tuoj gyvensi trobeleje be stogo  lotuliukas.gif

Nenervuok manes lotuliukas.gif atsirado sveiko proto matai, tu tik i daug aukstesni isprotejimo lygi perejai lotuliukas.gif

Siaip tai nervina manau kad tryznioju, bet tai ka as padarysiu blink.gif Ryt iseinu i darba tai baigsiu sitas nesamones lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Tik vakar diena praleidau, o jau kiek cia smagumeliu vyksta!
Aciu Beta1, Kamelija2 , Atiloja ir visom uz suspaustus kumstukus wink.gif
Citas - as vakar visa diena pas drauge pliapliaplia praplepejau - tai taip greit dienele praejo, taip smagiai... o sianiden jau nagucius niezti smile.gif
Taip vis skaiciuoju, kiek to crinone liko, gal kartais jau i pabaiga lotuliukas.gif o ju kaip pilna dezute, taip pilna smile.gif
Pozymiu-neturiu. Atsikeliu ir vis savo papulius ziuriu, ar nepadidejo, ar neskauda... Lyg ne, o gal skauda... jau saves nebesuprantu ...
Kristinuke - pasirodo, musu su dviem mazesniais ar didesniais burbuliukais jau visas burys: Frige1, Citas, as.... bet jei man tektu apsispresti.... is tokio burio, kaip tavo, imciau 3 blush2.gif nors irgi vyras jau rauke usa, kad jei butu 3, tai negi visus imtume???

Citas, - o tai kai isodino burbuliukus, rode per monitoriu jau gimdoje esancius?
Atsakyti
Sveikos merginos, as visa laika paskaitau kaip jums sekasi ir labai linkiu, kad visos pasiektumete savo tikslo nestuke.gif thumbup.gif

As turejau cista, geriau kontraceptines tabletes. Cista issivale ir kita nenesi noresiu prisijungti prie jusu smile.gif .

Dar norejau suzinoti, tos kurios lankotes VK Vilniuje, ar po isodinimo yra galimybe pasiimti nedarbingumo lapeli keliom savaitems? Nes as dirbu paromis, ta para labai itempta ir turiu kontakta darbe pastoviai su serganciais infekcinemis ligomis. Tai va galvoju, visai gerai butu paimti nedarbinguma. Kaip galvojat? jei butu kitoks darbas, tai net nepergyvenciau, o va dabar ka daryti. visa diena darbe ant koju, net nakti neiseina pailseti, nes pacientai plusta ir plusta i ligonine. O atostogas neduos, nes viskas pagal grafika darbe. Pagalvojus, tiek pinigu suploji IVF, o darbe galima uzsikresti kokiom ligom...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 09 07, 12:07)
Tai va galvoju, visai gerai butu paimti nedarbinguma. Kaip galvojat?

Sveikute, hm... manau kad imanoma, as su savo gyd gerai sutariu, manau paprasyciau, parasytu.... Tik viena beda, tame pazymejime yra langelis, su ligos kodu (kaip suprantu pati dirbi panasioj istaigoj, tai turetum suprasti apie ka kalbu smile.gif) ir ten gali uzkoduoti tavo kazkokia kad ir kitokia ginekologine liga, bet jei darbe yra smalsiu gyvateliu.... tai apgalvok ir tai... Sekmes!!!!
Atsakyti