Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 14:07)

Ka gi dabar jau visos viltys tik i mano dvi esancias pilvelyje wub.gif  nors ir neramu truputi kad jei tos kitos dvi nustojo vystytis kad tas pats nenutiktu ir toms kur viduje  unsure.gif

Nieko nenutiks net nedrysk tureti tokiu minciu! nes teta reginiukas tau dirzo duos lotuliukas.gif O tavo vaikuciams ten labai silta ir jie niekur is ten bebeeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 09 06, 17:57)
saulyte,nepergyvenk,man irgi liko tik dvi blastukes ir nesvarbu,kad daugiau neliko nieko saldymui,bet tos gi dvi pasiliko,o tai juk svarbiausia mirksiukas.gif gi zinai,kad musu ligoninej jie saldo tik labai geras(bent man taip sake),o juk tos gerosios dabar pas tave pilvely,taip kad viskas gerai wub.gif

O is kiek 3 dienu embrioniuku jums liko dvi blastukes, dabar jau vaikuciai ?? wub.gif

Reginiukas jei jau steneti negalima tai musti manes tikrai negalima dabar kol implantuosis bent, cha cha biggrin.gif

Aciu - nuramini su savo bajeriais ir grazini i sveika prota lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 rugsėjo 2011 - 17:19
Ačiū, merginos už palaikymą. Gavau užklausą, ar žinau, kiek noriu embrioniukų perkelti... Ir susimąsčiau, kad iš tiesų, deja, nežinau... doh.gif Ir kaip šitaip galima nežinoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 18:18)
Ačiū, merginos už palaikymą. Gavau užklausą, ar žinau, kiek noriu embrioniukų perkelti... Ir susimąsčiau, kad iš tiesų, deja, nežinau...  doh.gif Ir kaip šitaip galima nežinoti  schmoll.gif

Jei nebijai dvynuku tai as imciau 2 arba 3 triju dienu embrioniukus, bet cia dar priklauso koks klinikos maximumas. Cia UK daugiau 2-ju nededa.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 19:20)
Jei nebijai dvynuku tai as imciau 2 arba 3 triju dienu embrioniukus, bet cia dar priklauso koks klinikos maximumas. Cia UK daugiau 2-ju nededa.

Mūsų tikslas lig šiol buvo apskritai, kad pavyktų smile.gif Užtat dabar ir teks pagalvoti - užtektų vieno ar poros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 18:17)
O is kiek 3 dienu embrioniuku jums liko dvi blastukes, dabar jau vaikuciai ?? wub.gif

Reginiukas jei jau steneti negalima tai musti manes tikrai negalima dabar kol implantuosis bent, cha cha  biggrin.gif

Aciu - nuramini su savo bajeriais ir grazini i sveika prota  lotuliukas.gif

Cituk ir Reginiukas na ir pralinksminot lotuliukas.gif o siaip Cituk tikejimo, nes mes tavimi ir tavo maziukais tikim 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 18:26)
Mūsų tikslas lig šiol buvo apskritai, kad pavyktų  smile.gif Užtat dabar ir teks pagalvoti - užtektų vieno ar poros  bigsmile.gif

kristinuke as ir visada galvoju, kad tik butu ka sodinti. Bet jei tik turesim galimybe is ko rinktis, tai noresim 2, nors realiai gal ir sunkiau viskas su dvynukais g.gif O mano MB is viso 3 nori, artistas lotuliukas.gif
Sekmes apsisprendime ir per isodinima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 06 rugsėjo 2011 - 17:47
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 06, 19:46)
O mano MB is viso 3 nori, artistas lotuliukas.gif
Sekmes apsisprendime ir per isodinima 4u.gif

MB užklaustas, ką galvoja, trynukų baime susirgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 17:17)

is 7 apsivaisinusiu liko tik tos dvi blastukes,kur pas mane pilvelyje gyvena wub.gif wub.gif ...taip kad nosyte aukstyn ir kad butu dvynukai mirksiukas.gif
nors kalbejo,kad lyg 3 geros buvo,bet matyt ta viena jiems kazko nepatiko,kad nesalde
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 06 rugsėjo 2011 - 18:12
QUOTE(frige1 @ 2011 09 06, 19:11)
is 7 apsivaisinusiu liko tik tos dvi blastukes,kur pas mane pilvelyje gyvena wub.gif  wub.gif ...taip kad nosyte aukstyn ir kad  butu dvynukai mirksiukas.gif
nors kalbejo,kad lyg 3 geros buvo,bet matyt ta viena jiems kazko nepatiko,kad nesalde

Tai labai panasiai kaip ir mums. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 18:15)
Tai labai panasiai kaip ir mums. wub.gif  wub.gif

tai ir zinok,kad ir rezultato laukiu is taves tokio paties mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 06, 13:57)
Tai va kad nedirbu, todel ir galiu lepintis. Cia buvo viena is priezasciu, kodel isejau is darbo, kai tik pradejom galvot apie IVF. Nes dirbdama, neisivaizduoju kaip as cia buciau ka spejus ir be streso apsiejus ... nes mano darbe buvo nemazai streso, lakstymo  doh.gif

Jo, man tai cia vienas is didesniu galvos skausmu. rolleyes.gif Vyras piesia, kad as namuose sedesiu, bet man tai taip paprastai nesipiesia. ax.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 15:02)
MB užklaustas, ką galvoja, trynukų baime susirgo  biggrin.gif

Maniskiui tas pats. smile.gif Jau apie du kazkaip apsiprato, sako gerai, bet trys, cia jau gauja. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes mergaitės smile.gif

čia netyčia paskaičiau apie Cituką, tai žinok, jei labai dideli užkietiejimai (ne tokie kaip įprasta), tai gali būti, kad tikrai nestuke.gif ko is visos širdies linkiu smile.gif man taip irgi buvo (deja, su bloga pabaiga), labai norisi, bet nieko negali išteneti... OK man pasakė, kad tie stenėjimai tai nieko tokio, nekenkia vaikeliui, ir išrase Forlax'a tam reikalui palengvinti smile.gif linkiu stiprybės smile.gif
Atsakyti