Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu mergaites uz gerus zodzius, cituk laikau uz tave kumscius trigubai smile.gif 4u.gif

Visom mergaitem virusiukas nestuke.gif nestuke.gif , as pati del saves nesitikiu, tad sekmes 4u.gif

Afrodite69, bijojau tave trukdyti, galvojau tau rugsejo 1 d ir taip darbo iki soties, ne pro sal susitikti ir kavos isgeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 06, 16:22)
Sveikute  4u.gif
Jei taikys trumpa schema, tada vaistus pradedama vartoti nuo 2-3 cd, jei ilga, tada blokuojantys leidziami nuo 20-21 cd, o jei sodins naturaliame cikle, tada nezinau  ax.gif  4u.gif

oho,netgi taip.O as jau maniau kad viskas,baigta su stimuliacijomis ir sodins naturaliame cikle.Na,tada reiks bandyti registurotis jau rugsejo menesi.Aciukas labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 09 06, 16:38)
Visom mergaitem virusiukas nestuke.gif  nestuke.gif , as pati del saves nesitikiu, tad sekmes  4u.gif

Afrodite69, bijojau tave trukdyti, galvojau tau rugsejo 1 d ir taip darbo iki soties, ne pro sal susitikti ir kavos isgeri smile.gif

Jau patikek,saulyte kad esi dvigubai nestuke nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Dabar is tiesu sudetingos dieneles man,darbu yra,deliojuosi po truptui,jau kaip ir privaciai mokinuku atsiranda,vakar dar vakare vaziavau kvepalu partijos atsivezti tai vos spejome krepsini paziureti thumbup.gif
as tau pasuksiu,kai tik kiek laisvesne busiu mirksiukas.gif Sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
Nanataa - imu virusiukus ir aciu uz tiek daug kumstuku 4u.gif

Afrodite69 nieko nezinau apie snaigute, bet buvau isitikinus kad stimuliaciju tikrai nera, gal vaistus gleivinei paruosti naudoja ar kazkaip g.gif

Man niekada nebuvo like ka uzsaldyti ir sikart ne isimtis, jei mano kitos dvi blastukes butu tinkamos saldyti tai jau buciau sulaukus skambucio is laboratorijos, kadangi skambucio tai viskas aisku verysad.gif

Ka gi dabar jau visos viltys tik i mano dvi esancias pilvelyje wub.gif nors ir neramu truputi kad jei tos kitos dvi nustojo vystytis kad tas pats nenutiktu ir toms kur viduje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 06, 17:05)
oho,netgi taip.O as jau maniau kad viskas,baigta su stimuliacijomis ir sodins naturaliame cikle.Na,tada reiks bandyti registurotis jau rugsejo menesi.Aciukas labai 4u.gif

stimuliaciju su snaugutem nera, tik vaistai pradedami naudoti skirtingai. Taikant trumpa schema nuo 2 cd pradedama vartoti estrofemas (arba jo pakaitalai), prednyzolonas ir aspirinas. Taikant ilgaja schema, ciklo pabaigoje suleidziamas dipherelinas (bent jau man buvo leidziamas, kad uzaugintu gleivine), po to vartojami tie patys vaistai kaip ir trumpos schemos atveju. Veliau dar prisideda crenonas, kai kuriais atvejais fraxiparinas (arba pakaitalai), plius man dar leido ir pregnyl'a. naturaliam cikle, kike pamenu, stebimi foliu augimas, paskui suleidziami sprogdukai ir isodinamos snaigutes 4u.gif Jei ka ne taip surasiau, tai pataisykite mane 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 17:07)
Ka gi dabar jau visos viltys tik i mano dvi esancias pilvelyje wub.gif  nors ir neramu truputi kad jei tos kitos dvi nustojo vystytis kad tas pats nenutiktu ir toms kur viduje  unsure.gif

Kitaip ir buti negali 4u.gif O mes iz tave palaikysim kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Citas
Oj, Cituk!
Turi dvi knopkytes... mmm... nuostabu! Ramaus laukimo ir stulbinanciu rezultatu! wub.gif wub.gif wub.gif
Damos, visoms sekmes ir geros kloties
Myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 06, 15:19)
Citas
Oj, Cituk!
Turi dvi knopkytes... mmm... nuostabu! Ramaus laukimo ir stulbinanciu rezultatu!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Myliu  wub.gif

O kaip tamsta gyvenate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 06, 11:44)
Oi, pojuciai labai geri smile.gif kazkaip norisi daugiau ta nestuma jaust, nes dabar viskas ok. Tik tas mieguistumas jau i nevilti varo, vakar parduotuvej bevaiksciodama vos neuzmigau  doh.gif  toks vaizdas, kad tuoj griusiu ir miegosiu  rolleyes.gif
Dar ryte truputi patempia pilvo apacia, nezinau kas tai, bet tik rytais.
Ir (.)(.)  dideja kazkaip ... [COLOR=yellow]speneliai darosi tokie tamsus [COLOR=yellow]  cool.gif

Kokie puikus pozymiai... wub.gif Klausyk, o tu dirbi? 4u.gif

Atiloja, bus smagiau visoms drauge. friends.gif

Warwara, siunciam bucki, ilsekis ir lauksime prisijungiant ir sulaukiant paciu Teisingiausiu skaiciuku. nestuke.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 06, 17:18)
stimuliaciju su snaugutem nera, tik vaistai pradedami naudoti skirtingai. Taikant trumpa schema nuo 2 cd pradedama vartoti estrofemas (arba jo pakaitalai), prednyzolonas ir aspirinas. Taikant ilgaja schema, ciklo pabaigoje suleidziamas dipherelinas (bent jau man buvo leidziamas, kad uzaugintu gleivine), po to vartojami tie patys vaistai kaip ir trumpos schemos atveju. Veliau dar prisideda crenonas, kai kuriais atvejais fraxiparinas (arba pakaitalai), plius man dar leido ir pregnyl'a. naturaliam cikle, kike pamenu, stebimi foliu augimas, paskui suleidziami sprogdukai ir isodinamos snaigutes  4u.gif Jei ka ne taip surasiau, tai pataisykite mane  4u.gif

Aciukas,man jau zymiai aiskiau.Na,tada reikia registruotis anksciau pas Treisa.Idomu kokia schema man taikys si kart g.gif
Cituk,viskas bus gerai,tikiu kad tau idejo pacius paciausius maziukus,taip kad laukiam kartu su tavim,o paskui lauksime is taves daaaaug virusiuku wub.gif
Sveika Warwara,kaip smagu tave matyt thumbup.gif Kaip laikais?
Atsakyti
T.P.Keberiokst
O kaip tamsta gyvenate?

Atostogose gyvenu. Čia faina mirksiukas.gif
Kaip ir startas greit, bet dabar masazas, miegas, vaiko mokyklos, rupesciai, smuiko pirkimas, sofa lotuliukas.gif Vakar net sapnavau, kad is darbo isejau, tai tokia laiminga buvau lotuliukas.gif Bet deja siandien paskambino is darbo, pranese, kad laukia mane naujos pareigos smile.gif Nu ir gerai, pareigos geros, bus idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 06 rugsėjo 2011 - 16:44
QUOTE(Warwara @ 2011 09 06, 17:19)
Citas
Oj, Cituk!
Turi dvi knopkytes... mmm... nuostabu! Ramaus laukimo ir stulbinanciu rezultatu!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Myliu  wub.gif

Labas Warwara bigsmile.gif aciu mieloji wub.gif Ne nezinau su kuo sveikinti - su atostogomis!, su artejanciu startu! ir su naujomis pareigomis thumbup.gif Aiskiai nauja pradzia pas tave, tuoj sveikinsim su nauju vaikuciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 rugsėjo 2011 - 16:53
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 09 06, 17:33]
Kokie puikus pozymiai... wub.gif Klausyk, o tu dirbi? 4u.gif

Tai va kad nedirbu, todel ir galiu lepintis. Cia buvo viena is priezasciu, kodel isejau is darbo, kai tik pradejom galvot apie IVF. Nes dirbdama, neisivaizduoju kaip as cia buciau ka spejus ir be streso apsiejus ... nes mano darbe buvo nemazai streso, lakstymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 16:07)
Nanataa - imu virusiukus ir aciu uz tiek daug kumstuku  4u.gif

Afrodite69 nieko nezinau apie snaigute, bet buvau isitikinus kad stimuliaciju tikrai nera, gal vaistus gleivinei paruosti naudoja ar kazkaip  g.gif

Man niekada nebuvo like ka uzsaldyti ir sikart ne isimtis, jei mano kitos dvi blastukes butu tinkamos saldyti tai jau buciau sulaukus skambucio is laboratorijos, kadangi skambucio tai viskas aisku  verysad.gif

Ka gi dabar jau visos viltys tik i mano dvi esancias pilvelyje wub.gif  nors ir neramu truputi kad jei tos kitos dvi nustojo vystytis kad tas pats nenutiktu ir toms kur viduje  unsure.gif

saulyte,nepergyvenk,man irgi liko tik dvi blastukes ir nesvarbu,kad daugiau neliko nieko saldymui,bet tos gi dvi pasiliko,o tai juk svarbiausia mirksiukas.gif gi zinai,kad musu ligoninej jie saldo tik labai geras(bent man taip sake),o juk tos gerosios dabar pas tave pilvely,taip kad viskas gerai wub.gif
Atsakyti