Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 13:56)
O gal palaukiam pirmadienio  blush2.gif jau man vidurius suka, blogiau nei pries diplominiu gynimus  unsure.gif

Jokiu pirmadieniu!!!!! schmoll.gif Tu ka,as jau dabar baigiu nuprotet! o kas dar bus iki pirmadienio? Tu apie masne pagalvok,man nervuotis negalima as nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 16, 17:03)
Jokiu pirmadieniu!!!!!  schmoll.gif Tu ka,as jau dabar baigiu nuprotet! o kas dar bus iki pirmadienio? Tu apie masne pagalvok,man nervuotis negalima as  nestuke.gif  tongue.gif

Nu jo tau tikrai negalima unsure.gif Nu gerai gerai rytoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 14:08)
Nu jo tau tikrai negalima  unsure.gif Nu gerai gerai rytoj  blush2.gif

Ziurek man ax.gif Nes zinok nepatingesiu atvairuot iki londono kad tau uzpakaliuka nupert lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Citai rimtai, cia daug nesciuju del taves nervuojas biggrin.gif nedrisk musu kankinti iki pirmadienio schmoll.gif

Shepuke, gaila, kad taip nutiko, bet gal jum ir natur iseitu stebuklelis ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 16, 17:16)
Citai rimtai, cia daug nesciuju del taves nervuojas  biggrin.gif  nedrisk musu kankinti iki pirmadienio  schmoll.gif

Shepuke, gaila, kad taip nutiko, bet gal jum ir natur iseitu stebuklelis ?  mirksiukas.gif

Citule, nekankink Tu busimu mamyciu ir tarp ju saves... Mazyliai tikrai pas Tave gyvena wub.gif

Beta1, nezinau ar isheitu natur, nes 3 metus neishejo unsure.gif as kantrybes nebeturiu cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Reginiukas.UK lotuliukas.gif

taip ir maniau kad avinas ragus parodys vel biggrin.gif Tu tai jau tikrai neatskrisi ispert manes lotuliukas.gif

Vienas dalykas gerai, vidurius suka tai bent issitustinsiu normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 14:21)
Reginiukas.UK  lotuliukas.gif

taip ir maniau kad avinas ragus parodys vel  biggrin.gif  Tu tai jau tikrai neatskrisi ispert manes  lotuliukas.gif

Vienas dalykas gerai, vidurius suka tai bent issitustinsiu normaliai  lotuliukas.gif

O kodel manai kad as ne avinas? as gimus balandi dar ir koks avinas,dar baisiau nei oziaragis,jeigu jau uzsispirsiu tai ragas..geriau manes nenervink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 17:21)
taip ir maniau kad avinas ragus parodys vel  biggrin.gif  Tu tai jau tikrai neatskrisi ispert manes  lotuliukas.gif

Nebuk tuo tikra biggrin.gif As turiu ten daug draugu ir galiu atsiusti savo chebra dirol.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti