Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ateis ir tavo valanda. Zemyna labai grazius zodzius moka, bijau kad blogai pakartosiu.Tavo laime labai didele, ir ji eina mazais mazais zingsneliais smile.gif

Niekada graziu posakiu nemokedavau gerai prisiminti, bet aciu zemynai_melynakei uz grazius zodzius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 16 rugsėjo 2011 - 15:09
As galvoju gal man daugiau IVF nedaryti koki pusmeti, gal geriau IUI bandyti? kaip Jus manote,merginos? nes bandziau IUI tik 2 kartus...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 15:55)
Cituk, gyd nieko dabar apie schemas nekalbejo, nes sake, nera ko is anksto man galva sukti, po KT 15 dienu atvaziuosiu ir viska susakys, gal ir gerai, nes kitaip dar uzsistresuociau.  blush2.gif  biggrin.gif
Vaistai tai tokie:
OVITRELE 250 (2)
MENOPUR 10 (1)
ORGULATRAN 0.25 (1)
PUREGON PEN 900 (4)
UTROGESTAN 200
VALIUM 5
KEFLORIDINA 500
UTROGESTAN 200
AZITROMICINA 500

Pazistu tik kokiu 2-3 pavadinimus smile.gif

QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 15:58)
Citute, aciu! Viskas bus gerai, gal cia blogiausias dalykas buvo -neatejo laikas  4u.gif
Dabar laikau kumstukus uz  Tavo mazylius  wub.gif sypsokis  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 15:39)
Na, kaip ir jauciau... maziau uz 1, taip,kad nesekmingas mano IVF  unsure.gif Gerai,kad stipriai laikausi ir neverkiu  cool.gif

Oj mergyt, gaila lb. tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matau esi stipri. tikra saunuole. Paliudek, paverk, o po to atsitiesk ir planuok is naujo. Tikrai ateis lelius ir pas jus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
oi sunku patarti, ziurek koks tavo vyro turtas, ir kas daugiau problemu turi. As manau kad kiekvienam individualiai, musu tokie blogi rodikliai kad tik IVF, su tuo papildomu +IC.....pamirasau kaip ten smile.gif, nes kitaip tusciai svaistytume laika smile.gif. Tai jau tau paciai spresti reikia kas ir kaip wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 16 rugsėjo 2011 - 15:15
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 16, 16:14)
Oj mergyt, gaila lb. tau daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Matau esi stipri. tikra saunuole. Paliudek, paverk, o po to atsitiesk ir planuok is naujo. Tikrai ateis lelius ir pas jus  wub.gif  4u.gif

Aciu! Viskas gerai, kazkaip keista, bet tikrai normaliai jauciuosi ir galvoju,kad gal paskubejom su tuo IVF.. ax.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 09 16, 16:14)
oi sunku patarti, ziurek koks tavo vyro turtas, ir kas daugiau problemu turi. As manau kad kiekvienam individualiai, musu tokie blogi rodikliai kad tik IVF, su tuo papildomu +IC.....pamirasau kaip ten smile.gif, nes kitaip tusciai svaistytume laika smile.gif. Tai jau tau paciai spresti reikia kas ir kaip wink.gif

Vyro turtas labai geras ir pas mane kiausintakiai pratekami ir t.t... del to ir pagalvojau,kad gal geriau neskubeti su tuo IVF smile.gif procedura tokia nelengva..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 16 rugsėjo 2011 - 15:19
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 12:39)
Na, kaip ir jauciau... maziau uz 1, taip,kad nesekmingas mano IVF  unsure.gif Gerai,kad stipriai laikausi ir neverkiu  cool.gif

Jetus kaip gaila... console.gif Tik nepraraskit vilties eiti toliau 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 12:55)
Cituk, gyd nieko dabar apie schemas nekalbejo, nes sake, nera ko is anksto man galva sukti, po KT 15 dienu atvaziuosiu ir viska susakys, gal ir gerai, nes kitaip dar uzsistresuociau.  blush2.gif  biggrin.gif
Vaistai tai tokie:
OVITRELE 250 (2)
MENOPUR 10 (1)
ORGULATRAN 0.25 (1)
PUREGON PEN 900 (4)
UTROGESTAN 200
VALIUM 5
KEFLORIDINA 500
UTROGESTAN 200
AZITROMICINA 500

blink.gif Nieko sau kruvele unsure.gif Na ka lauksim tavo starto kad galeciau pasukaut uz tave daug ir garsiai,aisku jeigu nepabyresiu iki to laiko mirksiukas.gif
O kur tu cia daraisi IVF? tikrai ne lt tokiu vaistu lt neduoda ax.gif
Atsakyti
Mmmmmmmm kaip nuliudau Terzei nieko ,Shepukei irgi nieko ,kaip gaila sakes,nuotaika dingo visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 16:18)
Aciu! Viskas gerai, kazkaip keista, bet tikrai normaliai jauciuosi ir galvoju,kad gal paskubejom su tuo IVF.. 

Taip ir toliau. Juk nuo to, kad graušiesi geriau nebus. Siūlau padaryti pertraukėlę, kad susidėlioti tolimesnius planus. Juk laiko dar turite. Gaudyk vilties balionėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 16, 16:34)
Taip ir toliau. Juk nuo to, kad graušiesi geriau nebus. Siūlau padaryti pertraukėlę, kad susidėlioti tolimesnius planus. Juk laiko dar turite. Gaudyk vilties balionėlį  4u.gif

Taip,teisingi zodziai! Labai aciu uz palaikyma wub.gif Jus visos cia tokios fainos! Tikrai busite pacios nuostabiausios mamos !!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 15:55)
Vaistai tai tokie:
OVITRELE 250 (2)
MENOPUR 10 (1)
ORGULATRAN 0.25 (1)
PUREGON PEN 900 (4)
UTROGESTAN 200
VALIUM 5
KEFLORIDINA 500
UTROGESTAN 200
AZITROMICINA 500

Vaistukų sąrašas tikrai įspūdingas. O Ovitrele dviguba dozė? Ir kaip gydytojas iš anksto žino, kokių ir kiek vaistų reikės? Juk dozės eigoje koreguojamos.
Papildyta:
Noriu paprašyti tų, kurioms jau pavyko. Na sukurkite mums naujus vaisingus namelius, kad Citukas turėtų kur pranešti gerą naujieną.
Atsakyti
O gal palaukiam pirmadienio blush2.gif jau man vidurius suka, blogiau nei pries diplominiu gynimus unsure.gif
Atsakyti