Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 13:13)
Tai va tame ir prasme kad man per 2 ir 3 IVF nepramuse valkatos kol nenutraukiau vaistu, vadinasi mao kunas reaguoja kitaip  cool.gif  Zinokit bijau nors tu ka  biggrin.gif

Betute, nuotrauka tik II atveju  wub.gif

VISKAS BUS GERAI!!! Ar matai vien kiek nestukiu cia uz tave serga tongue.gif
ir ryt prasom ramiai!!! atsikeli, apsisioji testuka, padedi ir nespoksai, palieki ir eini pasidaryt arbatytes sau linksmai kartodama reginiuko fraze. pasidarai ir eini paziureti. pasidziaugi trumpai ir imi fotika. nufotkini ir eini i SM pas mus. idedi foto kartu geri arbatyte su kokiu skanumynu biggrin.gif
cia tau rytojaus scenarijus wub.gif

Betut, uzsimaniau blynu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 16 rugsėjo 2011 - 12:28
Alda1
cia tau rytojau scenarijus

Atsiprasau labai, bet kaz koks neidomus scenarijus. Iki arbatos darymo viskas gerai. Bet po to... Pamacius II Citukas vargu ar apsiribos "pasidziaugi ". O kur laimes asaros, kur vyras, kuris apalpa nuo laimes (Citukui nesiulau apalpti, nes nestuke jau, viskas - vaza Min' epochos!), kur deimantinis ziedas, kuri vyras nupirko zinodamas, kad reikes savo zmona sveikinti?! *sneka kaip Karlsonas* Ne, as taip nezaidziuuuuuu
Zodziu, valanda-kita technine pertrauka iki nuotraukos darymo. Citas, ar miegsti salta arbata?
Tai gi, Cituk, ilgai nemiegok, nes mes, bespausdami F5 foruma pakabinsim cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 rugsėjo 2011 - 12:32
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Atsiprasau kad lendu i sapnus, vat turiu savybe zmonems mintis kvarsint tiek kad jau net kai nori pailset neatsikrato  lotuliukas.gif

He he..Nu palauk ikyruole atsigriebsiu po testuko kai ateisi i nestuke.gif skyreli mirksiukas.gif
Atsakyti
Citas
Warwara palauk dar kelias savaiteles ir patapsi

Tai seniai sakau. Mano pilnas vardas yra Warwara Palauksiu. Nelietuviska tokia pavarde, bet jau kokia turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 rugsėjo 2011 - 12:34
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:31)
Alda1

Atsiprasau labai, bet kaz koks neidomus scenarijus. Iki arbatos darymo viskas gerai. Bet po to... Pamacius II Citukas vargu ar apsiribos "pasidziaugi ". O kur laimes asaros, kur vyras, kuris apalpa nuo laimes (Citukui nesiulau apalpti, nes nestuke jau, viskas - vaza Min' epochos!), kur deimantinis ziedas, kuri vyras nupirko zinodamas, kad reikes savo zmona sveikinti?! *sneka kaip Karlsonas* Ne, as taip nezaidziuuuuuu
Zodziu, valanda-kita technine pertrauka iki nuotraukos darymo. Citas, ar miegsti salta arbata?

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 13:14)
Beta1
Nu niegaliu nustoti zavietis. Kokia tu protiiiingaaaaa patapai. Laik ir man patapti  nestuke.gif.

Nu tu zinok savo nuomone greitai pakeistum pasiskaicius apie mano trizniojimus pas nestukes hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 13:34)
Tai seniai sakau. Mano pilnas vardas yra Warwara Palauksiu. Nelietuviska tokia pavarde, bet jau kokia turiu...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Alda, as dabar ir pati uzsimaniau tu blynu ax.gif
Atsakyti
Beta1
Nu tu zinok savo nuomone greitai pakeistum pasiskaicius apie mano trizniojimus pas nestukes

Nu, brangioji. Negalima gi is taves laukti, kad tu nebetrizniosi is kart. Reikia pabiski, is lieto. Kiek atsimenu, pacioj pradzioj trizniojimai ejo per visus skyrelius, o jei dabar tik nestuke.gif skyriuje, tai cia net nesiskaito!
*iteikia Betutei peliedos statulele.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 13:31)
Alda1

Labai prasom, Warwaryt. visos welcome pakoreguoti scenariju. bet tik va kad tas dziaugimasis nesitestu iki vakaro smile.gif mes gi cia nuprotesim biggrin.gif o beje, i ta dziaugimasi gali ieiti ir SM, o tada jau gali vel pas vyra ir dziaugtis dziaugtis dziaugtis iki begalybes wub.gif
Atsakyti
Mergos jus mergos - juokinat mane iki pilvo skausmo lotuliukas.gif su savo scenarijais lotuliukas.gif O bus taip kad citas numirs is laimes arba nelaimes dar nedaejes iki SM lotuliukas.gif

Shepuke - kaip tu mazut? Kada gi tie tavo skaiciukai pareis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 13:18
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 13:46)
Mergos jus mergos - juokinat mane iki pilvo skausmo  lotuliukas.gif  su savo scenarijais  lotuliukas.gif  O bus taip kad citas numirs is laimes arba nelaimes dar nedaejes iki SM  lotuliukas.gif

Shepuke - kaip tu mazut? Kada gi tie tavo skaiciukai pareis?

Tai smagu,kai visos laukia geru naujienu ax.gif
As normaliai, kraujuoju,bet maziau siek tiek,o skaiciukai turbut jau yra, bet negaliu is darbo pabegti,tai po 15h vaziuosiu ziureti, bet manau nieko gero nebus 4u.gif rolleyes.gif
Kaip Tu jautiesi ? wub.gif
Atsakyti
shepuke, o paskambinti negali del skaiciuku?
O, maziau sakai kraujoji... Tai laukiam, laukiam tu skaiciuku!!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 14:53)
shepuke, o paskambinti negali del skaiciuku?
O, maziau sakai kraujoji... Tai laukiam, laukiam tu skaiciuku!!!

Warwara, galiu paskambinti, bet turiu daugiau tyrimuku pasiimti, tai geriau palauksiu ta pusvalanduka, nieko jis nekeicia cool.gif 4u.gif
As kazkaip nieko gero nesitikiu... unsure.gif
Atsakyti