Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 09 15, 19:09)

Buvau pas gydyt siandien, ir pamaciau 2 sirdutes, nuostabus jausma po tiek laukimo. Susituoke mes jau 8 metai, ir leliuku seniai seniai laukiam smile.gif

Jetau... kaip nuostabu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:54)

Cituk, man pavyzdžiu nenustoji būti smile.gif Vejuosi kelių dienų atstumu smile.gif Naktį vėl prakaitavau, bet šiandien jau ir piktumas praėjęs, ir pilvo nebemaudžia. Žodžiu, jaučiuosi normaliu žmogumi smile.gif Tiesa, nakčia sapnavau, kad mano HCG skaičiukai didėja, bet laaaabai lėtai - tarsi žinojau, kad kažkas kimba, bet be ateities unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 12:05)

Kad tik geros žinios tave aplankytų, kad tik geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2011 09 16, 11:22)

CITAI - mano nuojauta kužda kad ŠIS kartas bus tau sekmingas  smile.gif
oi kai reikia geru istoriju ypač iš tu kurios jau perkope 3 bandymu riba.
sekmes visoms  wub.gif

Man tai praejo 1,5 metu po paskutinio bandymo, va ir nezinau bandyti dar karteli ar ne, kazkaip noriu ir bijau.... Jau buvau rugpjūti lyg sutarus padeti stimulaicija, bet atsaukiau, daktarei sakiau kad rugseji ateisiu, bet va arteja rugsejo diena kuria reiketu pasirodyti ir vel metausi  unsure.gif

4u.gif wub.gif

Nu ir ko metaisi, nebijok, reikia ryztis ir tiketi smile.gif

Kristinuke - noreciau butit ir aukstu HCG pavyzdziu tau smile.gif O siaip tavo pozymiai dar geresni, visi tie karscio pylimai tau buvo lygiai per implantacija (man jau kaip ir po jos) o dar tau juk visai neteplioja, ka as visada laikiau geru zenklu 4u.gif Beje tavo visi pozymiai pradejo rastis jau po to nesamoningo HCG testo, stai tau irodymas kad net nebuvo prsidejus implantacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 10:55
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 12:49)
4u.gif  wub.gif

Nu ir ko metaisi, nebijok, reikia ryztis ir tiketi  smile.gif

Kristinuke - noreciau butit ir aukstu HCG pavyzdziu tau  smile.gif  O siaip tavo pozymiai dar geresni, visi tie karscio pylimai tau buvo lygiai per implantacija (man jau kaip ir po jos) o dar tau juk visai neteplioja, ka as visada laikiau geru zenklu  4u.gif  Beje tavo visi pozymiai pradejo rastis jau po to nesamoningo HCG testo, stai tau irodymas kad net nebuvo prsidejus implantacija  smile.gif

Ech, ką gali žinoti, ką gali žinoti... blush2.gif Tavim tikiu labiau nei savim, todėl kitokių naujienų nei gerų net nemanau išgirsti smile.gif
Atsakyti
Cituk, tu tik buk geras zmogus, idek rytoj savo II testo nuotrauka ryte, ka! As tada ant sparnu isskyriu pas savo gyd. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

As kai pradejau 1 IVF, tai paprasiau vyro nupirkti man uzrasu knygute maza, kad viska fiksuoti. Nuvare, bet graziu nebuvo, tokia niuria nupirko. Tiek menesiu ziurejau i ja, vis atrode, kad knygutes spalva kalta del nesekmes lotuliukas.gif Tai vakar nupirkau su katytem, su blizguciais, rausvais lapukais ir sirdutem viduje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 rugsėjo 2011 - 11:16
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 12:12)
Cituk, tu tik buk geras zmogus, idek rytoj savo II testo nuotrauka ryte, ka! As tada ant sparnu isskyriu pas savo gyd.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As kai pradejau 1 IVF, tai paprasiau vyro nupirkti man uzrasu knygute maza, kad viska fiksuoti. Nuvare, bet graziu nebuvo, tokia niuria nupirko. Tiek menesiu ziurejau i ja, vis atrode, kad knygutes spalva kalta del nesekmes lotuliukas.gif Tai vakar nupirkau su katytem, su blizguciais, rausvais lapukais ir sirdutem viduje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pazadu, o kad tureciau toki sanca rytoj wub.gif

Gera ideja del knygute, vis galvoju uzsirasyti, ka dariau kitaip ir pan, bet neprisiruosiau, bet kai pagalvoju reikes tik perskaityt savo postus SM ir labai issami suvestine garantuota, nes tiek cia prirasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 06:42)

Zinot prisipazinsiu tiesiai - bijau testa daryti nes 100-us kartu rode spyga ir NEI VIENO  karto per visa gyvenima nerode II  unsure.gif  ir dar bijau daryti nes tu prakeiktu papu neskauda!!!

O teplioti visai jau nustojo  ax.gif Sianakt vel sekmingai prakaitavau, o daugiau pozymiu kaip ir jokiu, nu vakar vakare paskaudeno pilvuka ir sonus gal biski kai jau vakare prie teliko isitaisiau ant sofutes patogiai. Tuo metu as kalbuosi su savo vaikais  wub.gif

Nu ka duok dieve man ryt stiprybes ir ryzto  biggrin.gif o pirmadieni dar daugiau  bigsmile.gif

Labas rytas Cituliuk,

Zinok man tie tavo paskaudenimai labai labai patinka! O kad visiskai nebeteplioja tai isvis thumbup.gif Juk nezinai kas temn buvo,gal vienas issivale o kitas pasiliko,o gal seip kas ir abi blastukes prilipo rolleyes.gif
AS TIKIU AS GIRDZIU IRSIPYLDYS KO GEIDZIU!!!CITUKAS PAMATYS II RYTOJ ax.gif Cia tau priminimas mirksiukas.gif

Kas liecia memiu neatejimo tai jeigu jau man pramusdavo tepliojima tai ir memes ateidavo ta pacia diena ir gan gausiai,net gi tuo atveju naudojant progesterona..Dar nei karto nuo progesterono nebuvo jos uzsilaikiusios nesekmes atveju!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 20:10)
Man jau i vakara geriau.... rytoj bus dar geriau ir ramiau, o poryt matyt jau busiu susideliojusi viska. TB-isgyvena taip pat, tik tie vyru isgyvenimai vel yra kitokie..
Dabar parasysiu tai, nuo ko matyt puse jusu apsiverks.... bet negaliu, labai noriu parasyti....:
Mes laukiam, musu vyrai laukia, musu tevai laukia, bet suvokiu, kad ir  musu vaikuciai laukia.... Vien del ju verta stengtis ir ju negalim apvilti...

As dabar po menesiuko griztu su ilgaja schema!(jeigu viskas gerai)

Tikrai taip. Laukia ir jie. Tad ilgai nedelskit ir kibkit į darbą.
Atsakyti
Nu CItai, pakurensiu ir as tavo vilties krosni biggrin.gif Zinok jeigu jau butu memiu tepliojimas, progesteronas ar ne, jos jau vis tiek pagal mum visom gerai zinoma progresijos desni vis gauseja kol pramusa.Nu tau nustojo.Aisku, cia prie to sustojimo dar prisidejo tavo Vitaminas C, bet tikru memiu jis visiskai ir nebutu sustabdes mirksiukas.gif Laukiu ir as nuotraukos ryt is ryto prasom, kad galeciau grozetis kartu su rytine kava ir blynais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 16, 12:40)
Labas rytas Cituliuk,

Zinok man tie tavo paskaudenimai labai labai patinka! O kad visiskai nebeteplioja tai isvis  thumbup.gif Juk nezinai kas temn buvo,gal vienas issivale o kitas pasiliko,o gal seip kas ir abi blastukes prilipo  rolleyes.gif
AS TIKIU AS GIRDZIU IRSIPYLDYS KO GEIDZIU!!!CITUKAS PAMATYS II RYTOJ ax.gif Cia tau priminimas  mirksiukas.gif

Kas liecia memiu neatejimo tai jeigu jau man pramusdavo tepliojima tai ir memes ateidavo ta pacia diena ir gan gausiai,net gi tuo atveju naudojant progesterona..Dar nei karto nuo progesterono nebuvo jos uzsilaikiusios nesekmes atveju!

Labukas draugyte smile.gif

Aciu uz priminima, ryt kartosiu ir kartosiu darydama ta baisuji testa rolleyes.gif O jei bus neigiamas, nurasysiu kad tai del to kad pats pigiauias is Boots cool.gif

Tai va tame ir prasme kad man per 2 ir 3 IVF nepramuse valkatos kol nenutraukiau vaistu, vadinasi mao kunas reaguoja kitaip cool.gif Zinokit bijau nors tu ka biggrin.gif

Betute, nuotrauka tik II atveju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 12:15
Beta1
Nu niegaliu nustoti zavietis. Kokia tu protiiiingaaaaa patapai. Laik ir man patapti nestuke.gif.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:13)
Labukas draugyte smile.gif

Aciu uz priminima, ryt kartosiu ir kartosiu darydama ta baisuji testa  rolleyes.gif  O jei bus neigiamas, nurasysiu kad tai del to kad pats pigiauias is Boots  cool.gif

Tai va tame ir prasme kad man per 2 ir 3 IVF nepramuse valkatos kol nenutraukiau vaistu, vadinasi mao kunas reaguoja kitaip  cool.gif  Zinokit bijau nors tu ka  biggrin.gif

Betute, nuotrauka tik II atveju  wub.gif

Rodys rodys,tau kitokiu minciu grieztai negalima nono.gif
Jau noriu tavo II,nes jau pavargau tave sapnuoti,sianakt sapnavau kad laiska kazkoki man rasei,nezinau kas ten buvo bet astimenu kad Citas skambejo per sapna ne karta lotuliukas.gif Isvarysi mane is proto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:14)
Beta1
Nu niegaliu nustoti zavietis. Kokia tu protiiiingaaaaa patapai. Laik ir man patapti  nestuke.gif.

hihihi.gif hihihi.gif Tai buvo jos uzsleptas talentas kuris atsiskleide tik patapus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 16, 13:20)
Jau noriu tavo II,nes jau pavargau tave sapnuoti,sianakt sapnavau kad laiska kazkoki man rasei,nezinau kas ten buvo bet astimenu kad Citas skambejo per sapna ne karta  lotuliukas.gif Isvarysi mane is proto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsiprasau kad lendu i sapnus, vat turiu savybe zmonems mintis kvarsint tiek kad jau net kai nori pailset neatsikrato lotuliukas.gif

Warwara palauk dar kelias savaiteles ir patapsi mirksiukas.gif
Atsakyti