QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:13)
Nu fainuole tu
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 10:15)
Aciu Tau uz paguoda
Na, po pietu zinosiu rezultataus, bet tikrai jau buvau nusiteikusi,jog rezultatai bus blogi... Cia tik Jusu deka atsiranda viltis
Kaip Tu pernesei visus 3 IVF? as labai sunkiai ta prima ir sakiau,kad daugiau niekada nedarysiu, bet dabar aisku kitaip galvoju
Pasakysiu taip - po pirmos nesekmes uzsidariau i vonia ir balsu prakaukiau kokia valanda laiko
, tada buvau kaip trenkta maisu dar kelias dienas. PO antro kazkaip keistai reagavau, nes jau itarinejau kad mano hidrosalpingsas kisa koja ir kad neturiu daug sancu. Po trecio karto vel buvau labai itikejus bet isodinimo diena kai suzinojau kad is mano 9 apsivaisinusiu tik 2 beliko geros kokybes 3 diena mano tikejimas isgaravo. Nors beje per 3IVF HCG buvo 13 taigi kabinosi bet buvo pripazintas cheminiu nestumu ar pan.
Si karta su gebejom iki blastukiu daeiti tai mano tikejimas daug didesnis, bet neleidziu sau per daug itiketi, nes nusivylimas paskui buna per didelis
Turbut isvada tokia - suo ir kariamas pripranta
QUOTE(Rinti @ 2011 09 16, 10:16)
Citas, rezultatai bus
visos tikim.. belieka laukti
testu baime pas mane irgi paniska buvo... taip ir nepasinaudojau nei vienu
O del krutines, buk rami... man jau kaip ir 5 savaites su kapeikom, o jokiu pojuciu. Nei krutine skauda, nei pykina, nei dar kazkokiu galimu pozymiu nejauciu... o taip noretusi
Taip kad nosi aukstyn ir laukiam
O as vakar savo trupiniuka maciau. Isikabino tik vienas, bet oi koks mylimas ir laukiamas
Kitas pasimatymas po poros savaiciu. Gal tada jau labiau nescia jausiuosi
Sveikinu su susitikimu
Nuraminai del papu neskausmo - aciu