Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Rinti
Sveikinu su pasimatimu wub.gif

shepuke
Na, kol nesusiduri su tomis problemomis,tai galvoji,jog cia tau vienai tik blogai,o pasirodo daugybe merginu turi pastojimo problemu

Ne merginu, o poru is tikruju. yra gi begale poru, kur su moterim viskas oki-doki...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:25)
Rinti
Sveikinu su pasimatimu  wub.gif

shepuke

Ne merginu, o poru is tikruju. yra gi begale poru, kur su moterim viskas oki-doki...

Na,taip, tikrai... tikriausiai sudetingesnis gydymas,kai ir vyrai turi problemeliu verysad.gif
Atsakyti
Rinti, SVEIKINIMAI! wub.gif 4u.gif

Visoms vilties, TIKEJIMO, tuo paciu ir man. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 10:28)
Rinti, SVEIKINIMAI!  wub.gif  4u.gif

Visoms vilties, TIKEJIMO, tuo paciu ir man.  4u.gif  biggrin.gif

Didziausios sekmytes! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
shepuke
tikriausiai sudetingesnis gydymas,kai ir vyrai turi problemeliu

Sudetingesnis, as manau ten, kur niekas neturi problemeliu, o vaiku nera verysad.gif

Žemyna_mėlynakė
Sekmes tau pas gyd, kad zynios tikrai palankios butu ir suteiktu tau vel to saunaus jausmo
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:13)

Nu fainuole tu biggrin.gif

QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 10:15)
Aciu Tau uz paguoda  4u.gif  Na, po pietu zinosiu rezultataus, bet tikrai jau buvau nusiteikusi,jog rezultatai bus blogi... Cia tik Jusu deka atsiranda viltis  4u.gif  smile.gif
Kaip Tu pernesei visus 3 IVF? as labai sunkiai ta prima ir sakiau,kad daugiau niekada nedarysiu, bet dabar aisku kitaip galvoju  wub.gif

Pasakysiu taip - po pirmos nesekmes uzsidariau i vonia ir balsu prakaukiau kokia valanda laiko verysad.gif , tada buvau kaip trenkta maisu dar kelias dienas. PO antro kazkaip keistai reagavau, nes jau itarinejau kad mano hidrosalpingsas kisa koja ir kad neturiu daug sancu. Po trecio karto vel buvau labai itikejus bet isodinimo diena kai suzinojau kad is mano 9 apsivaisinusiu tik 2 beliko geros kokybes 3 diena mano tikejimas isgaravo. Nors beje per 3IVF HCG buvo 13 taigi kabinosi bet buvo pripazintas cheminiu nestumu ar pan.
Si karta su gebejom iki blastukiu daeiti tai mano tikejimas daug didesnis, bet neleidziu sau per daug itiketi, nes nusivylimas paskui buna per didelis unsure.gif

Turbut isvada tokia - suo ir kariamas pripranta 4u.gif

QUOTE(Rinti @ 2011 09 16, 10:16)
Citas, rezultatai bus  thumbup.gif  visos tikim.. belieka laukti smile.gif testu baime pas mane irgi paniska buvo... taip ir nepasinaudojau nei vienu  blush2.gif
O del krutines, buk rami... man jau kaip ir 5 savaites su kapeikom, o jokiu pojuciu. Nei krutine skauda, nei pykina, nei dar kazkokiu galimu pozymiu nejauciu... o taip noretusi  blush2.gif
Taip kad nosi aukstyn ir laukiam  4u.gif

O as vakar savo trupiniuka maciau. Isikabino tik vienas, bet oi koks mylimas ir laukiamas  wub.gif  Kitas pasimatymas po poros savaiciu. Gal tada jau labiau nescia jausiuosi  biggrin.gif

Sveikinu su susitikimu wub.gif Nuraminai del papu neskausmo - aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:36)
Nu fainuole tu  biggrin.gif
Pasakysiu taip - po pirmos nesekmes uzsidariau i vonia ir balsu prakaukiau kokia valanda laiko verysad.gif , tada buvau kaip trenkta maisu dar kelias dienas. PO antro kazkaip keistai reagavau, nes jau itarinejau kad mano hidrosalpingsas kisa koja ir kad neturiu daug sancu. Po trecio karto vel buvau labai itikejus bet isodinimo diena kai suzinojau kad is mano 9 apsivaisinusiu tik 2 beliko geros kokybes 3 diena mano tikejimas isgaravo. Nors beje per 3IVF HCG buvo 13 taigi kabinosi bet buvo pripazintas cheminiu nestumu ar pan.
Si karta su gebejom iki blastukiu daeiti tai mano tikejimas daug didesnis, bet neleidziu sau per daug itiketi, nes nusivylimas paskui buna per didelis  unsure.gif

Turbut isvada tokia - suo ir kariamas pripranta  4u.gif
Sveikinu su susitikimu  wub.gif Nuraminai del papu neskausmo  - aciu  4u.gif  biggrin.gif

Na, tikrai tavo situacija nemaloni verysad.gif .... Gerai, kad turi tiek stiprybes! Tikra saunuole wub.gif Tau tikrai pasiseks si karta, pamatysi 4u.gif Kaip suprantu blastukes daugiau sansu suteikia?! Man isodino jas dvi ir sake labai daug sansu,kad pastosiu, bet dabar jau nebetikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 10:41)
Na, tikrai tavo situacija nemaloni  verysad.gif .... Gerai, kad turi tiek stiprybes! Tikra saunuole  wub.gif  Tau tikrai pasiseks si karta, pamatysi  4u.gif  Kaip suprantu blastukes daugiau sansu suteikia?! Man isodino jas dvi ir sake labai daug sansu,kad pastosiu, bet dabar jau nebetikiu  g.gif

Turiu kiausides, turiu gimda, gydytojas sake pastoti galiu 4u.gif O kas del blastukiu, as ju tiesiog labai norejau nes niekada neturejau. Sancu daugiau del to kad iki ju daauga stipriausieji, bet siaip tai man atrodo procentaliai nera labai jau didelis skirtumas sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:55)
Turiu kiausides, turiu gimda, gydytojas sake pastoti galiu  4u.gif O kas del blastukiu, as ju tiesiog labai norejau nes niekada neturejau. Sancu daugiau del to kad iki ju daauga stipriausieji, bet siaip tai man atrodo procentaliai nera labai jau didelis skirtumas sekmes  smile.gif

Tai zinoma, kad gali ir pastosi! wub.gif jauciu,kad susilauksi dvynuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zinok gera nuojauta turiu... 4u.gif
O kada galima daryti antra IVF? po keliu menesiu,jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 10:58)
Tai zinoma, kad gali ir pastosi!  wub.gif jauciu,kad susilauksi dvynuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Zinok gera nuojauta turiu...  4u.gif
O kada galima daryti antra IVF? po keliu menesiu,jo?  g.gif

Patinka man tavo nuojauta biggrin.gif

Gydytojas sprendzia pagal konkrecia situacija, bet patariama apie 2-3 ciklus palaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 11:03)
Patinka man tavo nuojauta  biggrin.gif

Gydytojas sprendzia pagal konkrecia situacija, bet patariama apie 2-3 ciklus palaukti  4u.gif

Man irgi patinka tokia nuojauta bigsmile.gif
Taip ir maniau,kad kelis ciklus reikia palaukti.. tai ir gerai smile.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Paskutiniu metu turiu maziau drabo, tai vsi ikisu nosi paziureti kaip Jums sekasi ax.gif
CITAI - mano nuojauta kužda kad ŠIS kartas bus tau sekmingas smile.gif
oi kai reikia geru istoriju ypač iš tu kurios jau perkope 3 bandymu riba.
sekmes visoms wub.gif

Man tai praejo 1,5 metu po paskutinio bandymo, va ir nezinau bandyti dar karteli ar ne, kazkaip noriu ir bijau.... Jau buvau rugpjūti lyg sutarus padeti stimulaicija, bet atsaukiau, daktarei sakiau kad rugseji ateisiu, bet va arteja rugsejo diena kuria reiketu pasirodyti ir vel metausi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 16 rugsėjo 2011 - 10:23