Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 09:48)
Skambinau.. gydytoja sako,kad dar ne viskas prarasta, bet as netikiu  g.gif kraujavimas gausus  verysad.gif

Matai ir gydytoja dar nepasmerke, kraujavimas negerai, bet tikekimes kad valosi vienas ar du embrioniukai o blastuke gal bus stipri islikti. Nu taip norisi tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 16, 09:50)
Shepuke,nenusimink ,kad ir kaip butu liudna ir skaudu  console.gif o gal dar viskas bus gerai ,dar palaukim popietes  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As vakar prisinervinau,tai siandiena ramesne... yra kaip yra,ka padarysi! Kvailiausia,kad pas mane kazkokiu rimtu prob nera ir vat nesiseka pastoti g.gif ir metu tik 25 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 09:53)
Hm.. man atvirksciai, nes pradejau kraujuoti anskciau  g.gif  ir gydytoja labai nustebo, bet matomai kazkas netaip  verysad.gif  o kokios tau prob,kad IVF dareisi?  4u.gif  as tikiu,kad Tavo rezultatai bus geri!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuo kelintos dpi tau pradejo tepti?

Oi tu dar jaunute, pastosi as tikra ir greitai 4u.gif bet tai problemu nera, o daro IVF??

Pas mane sancu be IVF dabar jau nera, nes uzdaryti kiausintakiai laporoskopijos metu, jie buvo niekam tike, pilni skysciu ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 09:00
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 09:54)
Matai ir gydytoja dar nepasmerke, kraujavimas negerai, bet tikekimes kad valosi vienas ar du embrioniukai o blastuke gal bus stipri islikti. Nu taip norisi tiketi  4u.gif

Gydytoja visada ramina,bet nieko nepadarysi.. gal ne laikas,nzn cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 16, 05:53)
Zemyna,o kada tu startuoji ? 4u.gif

Tai va einu ruostis, vaziuoju neuzilg i ligonine, vaistuku pasiimti ir suzinoti, kada jau pradeti. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 09:57)

Nuo 9... bet vakar gausiau ir siandiena visai gausiai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 09:57)

Oi tu dar jaunute, pastosi as tikra ir greitai  4u.gif  bet tai problemu nera, o daro IVF??

Pas mane sancu be IVF dabar jau nera, nes uzdaryti kiausintakiai laporoskopijos metu, jie buvo niekam tike, pilni skysciu ir t.t.  unsure.gif

Pas mane i policistines kiausides panasu,bet siaip del to sake kaip ir nera problemu pastoti, bet 3 metus neishejo ir nusprendem daryti IVF...
Tau aisku rimtesnes bedeles verysad.gif bet buk rami, tikrai pastosi 4u.gif turbut jau dabar leliukai gyvena pas Tave... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 16 rugsėjo 2011 - 09:04
Zemyna, sekmes 4u.gif jauciu,kad pradziuginsi mus startu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Shepuke ,tau dar tikrai laiko yra ,bet geriau ilgai nelaukti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Busim mes cia visos mamytem ir nepasiduosim kol nepatapsim jomis wub.gif
Atsakyti
Zemyna bigsmile.gif Zemas startas ir visu greiciau i prieki smile.gif su nestuke.gif pabaiga 4u.gif

Na Shepuke laukiam kraujo rezultatu gerai? Kai dariausi 3IVF susirasinejau su angle ir jau pradejo gana gausiai kraujuoti nuo 5dpi ir kraujas aiskiai parode nestuma, skaiciukai gana ilga laika augo, tiesa po to nustate kad nestumas ne vietoj unsure.gif bet norejau pasakyti kad kraujavimas dar ne pabaiga 4u.gif taip pat beje kaip nekraujavimas neirodo nestumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 09:12
shepuke reikia palaukti kraujo rezultatu, manau. Nors labai suprantu tavo jausma verysad.gif

user posted image

Ech... kaip fainiai, nataaai! Dvi sirdutes, tuk-tuk-tuk! Sveikinu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 rugsėjo 2011 - 09:14
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 10:12)
Zemyna  bigsmile.gif  Zemas startas ir visu greiciau i prieki  smile.gif su  nestuke.gif  pabaiga  4u.gif

Na Shepuke laukiam kraujo rezultatu gerai? Kai dariausi 3IVF susirasinejau su angle ir jau pradejo gana gausiai kraujuoti nuo 5dpi ir kraujas aiskiai parode nestuma, skaiciukai gana ilga laika augo, tiesa po to nustate kad nestumas ne vietoj  unsure.gif  bet norejau pasakyti kad kraujavimas dar ne pabaiga  4u.gif taip pat beje kaip nekraujavimas neirodo nestumo.

Aciu Tau uz paguoda 4u.gif Na, po pietu zinosiu rezultataus, bet tikrai jau buvau nusiteikusi,jog rezultatai bus blogi... Cia tik Jusu deka atsiranda viltis 4u.gif smile.gif
Kaip Tu pernesei visus 3 IVF? as labai sunkiai ta prima ir sakiau,kad daugiau niekada nedarysiu, bet dabar aisku kitaip galvoju wub.gif
Atsakyti
Citas, rezultatai bus thumbup.gif visos tikim.. belieka laukti smile.gif testu baime pas mane irgi paniska buvo... taip ir nepasinaudojau nei vienu blush2.gif
O del krutines, buk rami... man jau kaip ir 5 savaites su kapeikom, o jokiu pojuciu. Nei krutine skauda, nei pykina, nei dar kazkokiu galimu pozymiu nejauciu... o taip noretusi blush2.gif
Taip kad nosi aukstyn ir laukiam 4u.gif

O as vakar savo trupiniuka maciau. Isikabino tik vienas, bet oi koks mylimas ir laukiamas wub.gif Kitas pasimatymas po poros savaiciu. Gal tada jau labiau nescia jausiuosi biggrin.gif

Visoms belaukiancioms rezultatu ir starto - dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 10:13)
shepuke reikia palaukti kraujo rezultatu, manau. Nors labai suprantu tavo jausma  verysad.gif

user posted image

Ech... kaip fainiai, nataaai! Dvi sirdutes, tuk-tuk-tuk! Sveikinu!  wub.gif

Aciu 4u.gif Na, kol nesusiduri su tomis problemomis,tai galvoji,jog cia tau vienai tik blogai,o pasirodo daugybe merginu turi pastojimo problemu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rinti @ 2011 09 16, 10:16)
Citas, rezultatai bus  thumbup.gif  visos tikim.. belieka laukti smile.gif testu baime pas mane irgi paniska buvo... taip ir nepasinaudojau nei vienu  blush2.gif
O del krutines, buk rami... man jau kaip ir 5 savaites su kapeikom, o jokiu pojuciu. Nei krutine skauda, nei pykina, nei dar kazkokiu galimu pozymiu nejauciu... o taip noretusi  blush2.gif
Taip kad nosi aukstyn ir laukiam  4u.gif

O as vakar savo trupiniuka maciau. Isikabino tik vienas, bet oi koks mylimas ir laukiamas  wub.gif  Kitas pasimatymas po poros savaiciu. Gal tada jau labiau nescia jausiuosi  biggrin.gif

Visoms belaukiancioms rezultatu ir starto - dideliausios sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuosirdziausi SVEIKINIMAI !!!!!!! wub.gif
Atsakyti