Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Shepuke, kokios naujienos, nustojo tepliojimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 09:33)
Shepuke, kokios naujienos, nustojo tepliojimai?  4u.gif

Labukas, nea, kaip tik prasidejo kraujavimas verysad.gif zodziu manau,kad prasidejo mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 05:38)
Labukas, nea, kaip tik prasidejo kraujavimas  verysad.gif zodziu manau,kad prasidejo mmm  verysad.gif

Ar lb smarkiai? unsure.gif
Atsakyti
Alda1, Betute, Zemyna, Bonushka - wub.gif As nezinau kas su tuo citu darosi, taso nervus visiems ir sau kartu paemus doh.gif smile.gif

Zinot prisipazinsiu tiesiai - bijau testa daryti nes 100-us kartu rode spyga ir NEI VIENO karto per visa gyvenima nerode II unsure.gif ir dar bijau daryti nes tu prakeiktu papu neskauda!!!

O teplioti visai jau nustojo ax.gif Sianakt vel sekmingai prakaitavau, o daugiau pozymiu kaip ir jokiu, nu vakar vakare paskaudeno pilvuka ir sonus gal biski kai jau vakare prie teliko isitaisiau ant sofutes patogiai. Tuo metu as kalbuosi su savo vaikais wub.gif

Nu ka duok dieve man ryt stiprybes ir ryzto biggrin.gif o pirmadieni dar daugiau bigsmile.gif

Na Shepuke kaip tavo reikalai, kada rezultatai? turetu buti ryte ane, nes pridavei vakar? Gal jau nustojo tepliojimai? Kumsciai suspausti wub.gif

Beje pasakykit man tiesiai juk gali buti kad valaktos neateina del naudojamo progesterono o as dar ir steroidus vartoju tai gal todel nepramusa, man juk per visus IVF (isskyrus pirmaji) jos neatejo kol nenutraukiau vaistu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(shepuke @ 2011 09 16, 09:38)
Labukas, nea, kaip tik prasidejo kraujavimas  verysad.gif zodziu manau,kad prasidejo mmm  verysad.gif

Eik tu sau, nu kodel tik blogo naujienos aplink verysad.gif O tu krauja pasidarei vakar ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 rugsėjo 2011 - 08:42
Shepuke,manau tuomet skambink gydytojai ir bek daryti kraujuko tyrimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 16, 09:23)
Labas rytas  4u.gif  kur musu Cituke su rezultatais  4u.gif  oi laukiam laukiam ,mes Cituko laukiam  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
Shepuke ,o kaip tavo savijauta ?  4u.gif

nekokios.. kraujuoju schmoll.gif
Atsakyti
CITUK, NETAMPAI TU JOKIU NERVU, MAN JIE PATYS TAMPOSI, NORIU, KAD PAMATYTUM II, NES AS TUO LABAI TIKIU!!!! wub.gif 4u.gif

Shepuke, skambink i klinikas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 16, 09:43)
Shepuke,manau tuomet skambink gydytojai ir bek daryti kraujuko tyrimo  rolleyes.gif

Jau skambinau vakar ir vakar vakare krauja pridaviau, siandiena po pietu bus atsakymas... schmoll.gif netikiu,kad bus geru ziniu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 09:46)
CITUK, NETAMPAI TU JOKIU NERVU, MAN JIE PATYS TAMPOSI, NORIU, KAD PAMATYTUM II, NES AS TUO LABAI TIKIU!!!!  wub.gif  4u.gif

Shepuke, skambink i klinikas!  4u.gif

Skambinau.. gydytoja sako,kad dar ne viskas prarasta, bet as netikiu g.gif kraujavimas gausus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 16 rugsėjo 2011 - 08:46
Shepuke,nenusimink ,kad ir kaip butu liudna ir skaudu console.gif o gal dar viskas bus gerai ,dar palaukim popietes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Shepuke, gal geriau butu dabar prigulti ir nesinervuoti. unsure.gif 4u.gif Dar nepraraskime vilties. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Cituk,leidziam mes tau musu nervus patampyti,tik tu savo patausok biggrin.gif
Papildyta:
Zemyna,o kada tu startuoji ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 09:42)
Alda1, Betute, Zemyna, Bonushka -  wub.gif  As nezinau kas su tuo citu darosi, taso nervus visiems ir sau kartu paemus  doh.gif  smile.gif

Zinot prisipazinsiu tiesiai - bijau testa daryti nes 100-us kartu rode spyga ir NEI VIENO  karto per visa gyvenima nerode II  unsure.gif  ir dar bijau daryti nes tu prakeiktu papu neskauda!!!

O teplioti visai jau nustojo  ax.gif Sianakt vel sekmingai prakaitavau, o daugiau pozymiu kaip ir jokiu, nu vakar vakare paskaudeno pilvuka ir sonus gal biski kai jau vakare prie teliko isitaisiau ant sofutes patogiai. Tuo metu as kalbuosi su savo vaikais  wub.gif

Nu ka duok dieve man ryt stiprybes ir ryzto  biggrin.gif o pirmadieni dar daugiau  bigsmile.gif

Na Shepuke kaip tavo reikalai, kada rezultatai? turetu buti ryte ane, nes pridavei vakar? Gal jau nustojo tepliojimai? Kumsciai suspausti  wub.gif

Beje pasakykit man tiesiai juk gali buti kad valaktos neateina del naudojamo progesterono o as dar ir steroidus vartoju tai gal todel nepramusa, man juk per visus IVF (isskyrus pirmaji) jos neatejo kol nenutraukiau vaistu  unsure.gif
Papildyta:
Eik tu sau, nu kodel tik blogo naujienos aplink  verysad.gif O tu krauja pasidarei vakar ane?

Hm.. man atvirksciai, nes pradejau kraujuoti anskciau g.gif ir gydytoja labai nustebo, bet matomai kazkas netaip verysad.gif o kokios tau prob,kad IVF dareisi? 4u.gif as tikiu,kad Tavo rezultatai bus geri! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 16 rugsėjo 2011 - 08:54