Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 09 15, 14:09)
Buvau pas gydyt siandien, ir pamaciau 2 sirdutes, nuostabus jausma po tiek laukimo. Susituoke mes jau 8 metai, ir leliuku seniai seniai laukiam smile.gif

Nuostabu.... wub.gif wub.gif

QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 16:10)
Vien del ju verta stengtis ir ju negalim apvilti...

As dabar po menesiuko griztu su ilgaja schema!(jeigu viskas gerai)

IR NEAPVILSIM! wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif PACIOS DIDZIAUSIOS SEKMES PO MENESIUKO!!! wub.gif 4u.gif

Cituk, laikas tiksi, man sirdute virpa, laukiu tavo stebuklinguju II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 20:10)
Mes laukiam, musu vyrai laukia, musu tevai laukia, bet suvokiu, kad ir  musu vaikuciai laukia.... Vien del ju verta stengtis ir ju negalim apvilti...

wub.gif wub.gif Stiprus zmones visada pasiekia savo tiksla, saunuoliai 4u.gif O menesis uztenkama pertrauka? Ar dar su daktaru tarsites?

Zemyna - melynake wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 20:10)

Terze, va cia tai ryztas thumbup.gif Man patinka tokios moteros tongue.gif Dziugu, kai zmones randa jegu pakilti ir tiesiog keliauti tuo keliu toliau.Nes nu o ka dar padarysi....
Atsakyti
Sveikutes. Mane kankina didelis klausimas. Menesi pries tai sirgau 10 dienu labai labai silpnai. Tai visiskai man nebudinga. Taip buvo pirma karta gyvenime. Si menesi jau penkta diena, po turejusiu prasideti menesiniu. As ju vis dar nesulaukiu. Dariausi keturis nestumo testus. Rezultatas - NEIGIAMAS. Gal buvo kuriai taip? Gal siaip sustreikavo kartu su sutrikusiais nervais rudeni???? unsure.gif Ka manot? Gal ka galit patart? Zinau, kad reiketu pasidaryt HCG del sventos ramybes, bet sia savaite neturiu galimybiu nuvykti iki klinikos..
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 16:48)
wub.gif  wub.gif Stiprus zmones visada pasiekia savo tiksla, saunuoliai  4u.gif  O menesis uztenkama pertrauka? Ar dar su daktaru tarsites?

Zemyna - melynake  wub.gif

PASIEKIA! wub.gif drinks_cheers.gif

PASIEKSI IR TU, AS TUO TIKIU!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2011 09 15, 20:56)
Sveikutes. Mane kankina didelis klausimas. Menesi pries tai sirgau 10 dienu labai labai silpnai. Tai visiskai man nebudinga. Taip buvo pirma karta gyvenime. Si menesi jau penkta diena, po turejusiu prasideti menesiniu. As ju vis dar nesulaukiu. Dariausi keturis nestumo testus. Rezultatas - NEIGIAMAS. Gal buvo kuriai taip? Gal siaip sustreikavo kartu su sutrikusiais nervais rudeni????  unsure.gif  Ka manot? Gal ka galit patart? Zinau, kad reiketu pasidaryt HCG del sventos ramybes, bet sia savaite neturiu galimybiu nuvykti iki klinikos..

pagal mane 5 dienos dar ne rodiklis, bet palaukti reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 09 15, 20:03)
pagal mane 5 dienos dar ne rodiklis, bet palaukti reikes  biggrin.gif

Pirmaji nestuma po penkiu man jau rode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 15, 19:10)
Ir turiu CITAI pabrezti, kad baisiai sutinku su Alda  cool.gif

Aldute  drinks_cheers.gif  As su sita oziarage mergiote situo klausimu kovoju jau kelinta diena ir nieko  schmoll.gif  Visi mano argumentai atmusami vienu vieninteliu: bijau  biggrin.gif

Aha Betut, as viska seku idemiai. ir maciau kaip teisngai ja protint bandei. uztai ir neislaikiau neparasius blush2.gif Na bet ka jau cia viena dienele, tikekimes viskas bus gerai. Bent as taip save nuraminau daugiau nepamokslaut biggrin.gif Tiesiog turi buti Citukas nestuke.gif , o tada mes ja priversim is lovos nelipt kol nesusitvarkys tos nesamones drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2011 09 15, 21:18)
Pirmaji nestuma po penkiu man jau rode  g.gif

Reiskia kartok testuka 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, as nuo pat ryto laukiu Cito ispudziu tongue.gif
Atsakyti
As irgi ateinu Cituko naujienu skaityti. wub.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kur musu Cituke su rezultatais 4u.gif oi laukiam laukiam ,mes Cituko laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Shepuke ,o kaip tavo savijauta ? 4u.gif
Atsakyti