QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 17:04)
Aciu uz rupesti Aldute, bet cia UK deja niekam nerupi kol nepasidarai 14 dpi to hcg, aisku pasidarius NT galeciau pati sau gulima rezima issirasyti. Nu tas tepliojimas jis busvo tos visai vienkartinis du kartus tik truputi ant tualetinio rausvo pamaciau o siaip kitus kartus tai tik rudai ir irgi ikloto niekada nereikejo. Issigandau dabar truputi, bet zinokit, man daug baisiau pamatyti vel ta prakeikta I ir tada eiti i darba, negu kad palaukti iki to sestadienio ryto ir tada jau ryztis. Per 3 IVF dariausi 10dpi (3d embrioniuku) ir rode I o kraujas 14dpi parode kad kabinimasis buvo, tai gal tie testai gryba pjauna. Nors tada testa biski pasibaigusiu galiojimu buvo
Ai kaip bus taip bus, jau liko tik viena dienele islaukti, o tada jei reikes gulesiu visus 9 menesius
Nera uz ka. nu ta viena diena gal nieko nepakeis, bet buk lb atsargi. man tepliojo tik viena ryta rudai ir crenonas iskrito su rudom priemaisom gal kita vakara po to ir viskas, bet lt matai tikrai kreipia demesi ir tikrai laiku padeda. tikrai maciau is gydytojos veido, kad buvo sunerimus ir nuosirdziai issigando, kad ti viskas ok butu. o as irgi ne lt, taip kad zinau kaip kas vyksta ir kaip sunku yra. manes cia irgi siaip neziuretu lb rimtai, kad ir 12sav, todel einu privaciai ir su lt daktare telefonu tariuosi. abi daktares sako gulet.
p.s. as irgi dirbu ofise prie pc ir nepersidirbu, nes nieks man nevadovauja, bet ofise lovos nera
laukiam
ankstyvo sestadienio
tiesa, kokius testus naudojai? nes man lt tie visi nesamones nieko nerode. nu kazkoki vos vaiduokli, kad su vyru galvojom cia mes matom ar cia seselis kazkoks. o buvo jau apie 40hcg. buvau uztaupius clearblue kur sav rodo, tai po skaiciuku specialiai ji apsiusiojau ir net ne ryte. nu ir iskart parode 1+. tai va bent pasirupink testukais gerais, ne jokiais ten bootsu, kurie irgi prasti tikrai