Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 15, 16:53)
Dėl galimo embrioniukų atmetimo. Na, dexamethasonas sumažina organizmo atsparumą infekcijoms. Tai, jei organizmas embrioniukus atpažintų kaip infekciją, gal nepultų jų naikinti. Na, kažkas panašaus...

na, taip, visa tai zinau, tiesiog idomu pasidare kodel dvi, o ne vina tablete, nes ziuriu daugumai po viena skiria 4u.gif paskui pagalvojau, kad tavo atveju del donoriniu greiciausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 15, 16:44)
Cituk,
nu nesusilaikiau neparasius. as tai biski pykstu zinok ant taves. as suprantu tavo baimes, bet!!!! manau, reiktu pagalvot kas tau svarbiau ar tavo baime, ar visgi, kad vaikeliui padet, NES tie tavo tepliojimai i mmm nepanasu, bet i implantacija irgi ne. tikrai gali butu, kad kazkas nlb gerai ir reikia gulet!!! o ne i darba vaiksciot. plius ir vaistai yra skiriami, jei imanoma padet.
mano patirtis: po geru skaiciuku vartojau aspirina ir zibor. aspirina nutraukiau gan greitai, bet liko ziboras. pradejau rudai tepliot. daktare liepe staigiai lekt pas ja. nlb aisku del ko tepliojo, bet matesi, kad yra hematoma, tai gal ji valesi. LIEPE iskart nutraukt zibor ir gert estrofema. GULET GULET GULET. sav is lovos nelipau. tik i WC. mums db 12sav, o as vat vis guliu, nes yra biski pavoju, o as baisiai bijau, kad kas nenutiktu. labiau uz viska!
Pagalvok  blush2.gif
o siaip apkabinu tave ir ziauriai, nerealiai noriu ir linkiu, kad viskas butu ok  wub.gif

Aciu uz rupesti Aldute, bet cia UK deja niekam nerupi kol nepasidarai 14 dpi to hcg, aisku pasidarius NT galeciau pati sau gulima rezima issirasyti. Nu tas tepliojimas jis busvo tos visai vienkartinis du kartus tik truputi ant tualetinio rausvo pamaciau o siaip kitus kartus tai tik rudai ir irgi ikloto niekada nereikejo. Issigandau dabar truputi, bet zinokit, man daug baisiau pamatyti vel ta prakeikta I ir tada eiti i darba, negu kad palaukti iki to sestadienio ryto ir tada jau ryztis. Per 3 IVF dariausi 10dpi (3d embrioniuku) ir rode I o kraujas 14dpi parode kad kabinimasis buvo, tai gal tie testai gryba pjauna. Nors tada testa biski pasibaigusiu galiojimu buvo blush2.gif Ai kaip bus taip bus, jau liko tik viena dienele islaukti, o tada jei reikes gulesiu visus 9 menesius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 17:04)
Aciu uz rupesti Aldute, bet cia UK deja niekam nerupi kol nepasidarai 14 dpi to hcg, aisku pasidarius NT galeciau pati sau gulima rezima issirasyti. Nu tas tepliojimas jis busvo tos visai vienkartinis du kartus tik truputi ant tualetinio rausvo pamaciau o siaip kitus kartus tai tik rudai ir irgi ikloto niekada nereikejo. Issigandau dabar truputi, bet zinokit, man daug baisiau pamatyti vel ta prakeikta I ir tada eiti i darba, negu kad palaukti iki to sestadienio ryto ir tada jau ryztis. Per 3 IVF dariausi 10dpi (3d embrioniuku) ir rode I o kraujas 14dpi parode kad kabinimasis buvo, tai gal tie testai gryba pjauna. Nors tada testa biski pasibaigusiu galiojimu buvo  blush2.gif Ai kaip bus taip bus, jau liko tik viena dienele islaukti, o tada jei reikes gulesiu visus 9 menesius  wub.gif

Nera uz ka. nu ta viena diena gal nieko nepakeis, bet buk lb atsargi. man tepliojo tik viena ryta rudai ir crenonas iskrito su rudom priemaisom gal kita vakara po to ir viskas, bet lt matai tikrai kreipia demesi ir tikrai laiku padeda. tikrai maciau is gydytojos veido, kad buvo sunerimus ir nuosirdziai issigando, kad ti viskas ok butu. o as irgi ne lt, taip kad zinau kaip kas vyksta ir kaip sunku yra. manes cia irgi siaip neziuretu lb rimtai, kad ir 12sav, todel einu privaciai ir su lt daktare telefonu tariuosi. abi daktares sako gulet.
p.s. as irgi dirbu ofise prie pc ir nepersidirbu, nes nieks man nevadovauja, bet ofise lovos nera biggrin.gif
laukiam ankstyvo sestadienio 4u.gif wub.gif
tiesa, kokius testus naudojai? nes man lt tie visi nesamones nieko nerode. nu kazkoki vos vaiduokli, kad su vyru galvojom cia mes matom ar cia seselis kazkoks. o buvo jau apie 40hcg. buvau uztaupius clearblue kur sav rodo, tai po skaiciuku specialiai ji apsiusiojau ir net ne ryte. nu ir iskart parode 1+. tai va bent pasirupink testukais gerais, ne jokiais ten bootsu, kurie irgi prasti tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 15 rugsėjo 2011 - 16:23
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 15, 17:16)
Nera uz ka. nu ta viena diena gal nieko nepakeis, bet buk lb atsargi. man tepliojo tik viena ryta rudai ir crenonas iskrito su rudom priemaisom gal kita vakara po to ir viskas, bet lt matai tikrai kreipia demesi ir tikrai laiku padeda. tikrai maciau is gydytojos veido, kad buvo sunerimus ir nuosirdziai issigando, kad ti viskas ok butu. o as irgi ne lt, taip kad zinau kaip kas vyksta ir kaip sunku yra. manes cia irgi siaip neziuretu lb rimtai, kad ir 12sav, todel einu privaciai ir su lt daktare telefonu tariuosi. abi daktares sako gulet.
p.s. as irgi dirbu ofise prie pc ir nepersidirbu, nes nieks man nevadovauja, bet ofise lovos nera  biggrin.gif
laukiam ankstyvo sestadienio  4u.gif  wub.gif
tiesa, kokius testus naudojai? nes man lt tie visi nesamones nieko nerode. nu kazkoki vos vaiduokli, kad su vyru galvojom cia mes matom ar cia seselis kazkoks. o buvo jau apie 40hcg. buvau uztaupius clearblue kur sav rodo, tai po skaiciuku specialiai ji apsiusiojau ir net ne ryte. nu ir iskart parode 1+. tai va bent pasirupink testukais gerais, ne jokiais ten bootsu, kurie irgi prasti tikrai  mirksiukas.gif

Nu va ***** - o as si karta lyg tycia nusipirkau paprasciausius Boots testukus, nes uzknisos matyyti apskrita O is tu clearblue visus ankstesnius kartus, brangus jie pagalvojau smile.gif Nu ka sunaudosiu situos, jei nerodys lauksiu pirmadienio HCG
Atsakyti
Labas mergaites, daug ka siandien as praleidau, uztrukau beskaitydama smile.gif
cituk, mane taip pat naktimis pyle karstis, kelias dienas visa slapia rytais atsibusdavau, as taip manau kad cia geras implantacijos zenklas smile.gif

Terze, kantrybes, nes tai tikrai labai sunkus psichologinis isbandymas.Nenuleiskit ranku.

Buvau pas gydyt siandien, ir pamaciau 2 sirdutes, nuostabus jausma po tiek laukimo. Susituoke mes jau 8 metai, ir leliuku seniai seniai laukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 15 rugsėjo 2011 - 17:11
QUOTE(nanataa @ 2011 09 15, 18:09)
Buvau pas gydyt siandien, ir pamaciau 2 sirdutes, nuostabus jausma po tiek laukimo. Susituoke mes jau 8 metai, ir leliuku seniai seniai laukiam smile.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man kiekviena karta jas pamacius apima toks jausmas ir jis nemazeja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 09 15, 18:09)
Labas mergaites, daug ka siandien as praleidau, uztrukau beskaitydama smile.gif
cituk, mane taip pat naktimis pyle karstis, kelias dienas visa slapia rytais atsibusdavau, as taip manau kad cia geras implantacijos zenklas smile.gif

Terze, kantrybes, nes tai tikrai labai sunkus psichologinis isbandymas.Nenuleiskit ranku.

Nanataa wub.gif wub.gif

Nu matai man tas karstis ppradejo pilti jau po implantacijos, bet va viena bendradarbe sake kad tai aisku hormonu pasikeitimas ir gali buti geras zenklas. Tiek daug vilciu bet as ju lygiai tiek pat turejau ir pereita karta, tai vis tiek neleidziu sau svajoti. Nu bet jau tavo jausmo kaip baltai pavydziu wub.gif Ir tikrai zinau ka jauciate, mes vede jau 10 metu rolleyes.gif, nors pradzioj neplanavom. Oi zinau kad abu apsizliumbtume wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 15 rugsėjo 2011 - 17:42
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 16:19)
As ir iki siol nezinau tai pristikaikau kaip man patogiau  tongue.gif  Nors va saruniuke sake, gali reiksti stresa  unsure.gif

irnesakyk.gif As tai zinau, kad tai reiskia nestuma tongue.gif Ypac kai tai patvirtina jau besilaukiancios mergaites mirksiukas.gif

Ir turiu CITAI pabrezti, kad baisiai sutinku su Alda cool.gif

Aldute drinks_cheers.gif As su sita oziarage mergiote situo klausimu kovoju jau kelinta diena ir nieko schmoll.gif Visi mano argumentai atmusami vienu vieninteliu: bijau biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites
Warwara
Atiloja
Beta1
Citas
Tanga
Shepuke
Frige1
Reginukas.uk
Kamelija2
Zemyna_melynake
Kristinuke
Alda1
Nanataa
RositaK
uz palaikyma, jus tokios visos mielos...
Labai labai dziaugiuosi uz Alda1 ir Nanataa, Frige1 ir Reginukas.uk ir Beta1 dziaugiuosi, kad jusu jau nera sitame saraselyje... duok die, kad jis tik mazetu mazetu ir sunyktu, ir tokio skyrelio is vis nebutu.....!!!!

Cituk, tu mano viltis dabar! Prakaituok, prakaituok, ne smanau tai dar tavo vienas didelis zenklas!!
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 15, 15:31)
Pas tą patį... noriu nuo jo pasitraukti, bet bijau savavališkai šiuo metu be skydliaukės sekimo...

As irgi noriu nuo ji pabegti... tik kur nezinau... Tas jo thybon nezinau ar is vis verta toliau gerti.... Kai as jam pasisakiau apie IVF jis pradejo pykti, kad as nezinau ka darau, kad jis mane pagydys... jau kiek metu gydo ir snipstas.... O tos istorijos apie vitamina D - kiekviena karta tos pacios...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 15 rugsėjo 2011 - 18:17
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 15, 19:10)
irnesakyk.gif  As tai zinau, kad tai reiskia nestuma  tongue.gif  Ypac kai tai patvirtina jau besilaukiancios mergaites  mirksiukas.gif

Ir turiu CITAI pabrezti, kad baisiai sutinku su Alda  cool.gif

Aldute  drinks_cheers.gif  As su sita oziarage mergiote situo klausimu kovoju jau kelinta diena ir nieko  schmoll.gif  Visi mano argumentai atmusami vienu vieninteliu: bijau  biggrin.gif

O tu tik skundi mane visoms matau avine blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 19:21)
aciu mergaites
Warwara
Atiloja
Beta1
Citas
Tanga
Shepuke
Frige1
Reginukas.uk
Kamelija2
Zemyna_melynake
Kristinuke
Alda1
Nanataa
RositaK
uz palaikyma, jus tokios visos mielos...
Labai labai dziaugiuosi uz Alda1 ir Nanataa, Frige1 ir Reginukas.uk ir Beta1 dziaugiuosi, kad jusu jau nera sitame saraselyje... duok die, kad jis tik mazetu mazetu ir sunyktu, ir tokio skyrelio is vis nebutu.....!!!!

Cituk, tu mano viltis dabar! Prakaituok, prakaituok, ne smanau tai dar tavo vienas didelis zenklas!!

Aciu uz tavo grazias viltis wub.gif O as labai tikiuosi kad jus TB susirankiosit mintis ir padare butina pertraukele kibsit i darbus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 19:55)
O as labai tikiuosi kad jus TB susirankiosit mintis ir padare butina pertraukele kibsit i darbus  wub.gif

Man jau i vakara geriau.... rytoj bus dar geriau ir ramiau, o poryt matyt jau busiu susideliojusi viska. TB-isgyvena taip pat, tik tie vyru isgyvenimai vel yra kitokie..
Dabar parasysiu tai, nuo ko matyt puse jusu apsiverks.... bet negaliu, labai noriu parasyti....:
Mes laukiam, musu vyrai laukia, musu tevai laukia, bet suvokiu, kad ir musu vaikuciai laukia.... Vien del ju verta stengtis ir ju negalim apvilti...

As dabar po menesiuko griztu su ilgaja schema!(jeigu viskas gerai)

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 20:10)
Man jau i vakara geriau.... rytoj bus dar geriau ir ramiau, o poryt matyt jau busiu susideliojusi viska. TB-isgyvena taip pat, tik tie vyru isgyvenimai vel yra kitokie..
Dabar parasysiu tai, nuo ko matyt puse jusu apsiverks.... bet negaliu, labai noriu parasyti....:
Mes laukiam, musu vyrai laukia, musu tevai laukia, bet suvokiu, kad ir  musu vaikuciai laukia.... Vien del ju verta stengtis ir ju negalim apvilti...

As dabar po menesiuko griztu su ilgaja schema!(jeigu viskas gerai)

Terze wub.gif wub.gif tai tikra tiesa...
Dar karta stiprybes jums abiems ir didziausios sekmes po menesiuko 4u.gif

Mergaites ryt vaziuoju i LV, kad leistu startuoti. Tik kazkaip sugebejau siek tiek persisaldyti. Geriu paracetamoli, manau nieko tokio, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 15 rugsėjo 2011 - 19:22