Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 09 15, 11:43)
Citas, as visad aspirina geriu diena, po pietu. Tai gyd. sako.
O mano vyras siandien pasake, kad tau turi pavykti, jis tave mate, tai gi jis - zino  thumbup.gif  wub.gif

shepuke, kiekis koks tu tepliojimu, tas dar svarbu. Tai pridavei kraujo? Laukiu rezultato!  wub.gif

Terze o tu kraujo pridavei? Ka?  wub.gif

Warwariuk - pridaviau..... sako sesute, koks mazdaug turi buti?? g.gif As: g.gif g.gif g.gif aukstas biggrin.gif !!! Niu uzsidejo klaustukus ji..... Belieka laukti. Citas bare mane, kad stresuoju, o kitas tik mokinu smile.gif . Bet man taip paprasciau: kitiem patart, padrasint, o paciai reikia, kad kas i uzkapali ispirtu, tada apsiraminu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 15, 11:47)
Terze nekantriai laukiu tavo skaiciuku 4u.gif

Citas as ir tikiu, kad turi tau pavykti. Labai noriu, kad taip butu 4u.gif Na kiek galima viena zmogu kankinti mirksiukas.gif

shepuke, kristinuke sekmes mergaites ir geru rezultatu 4u.gif

Oij, nezinojau, kad paskutine diena sunkiausia biggrin.gif
Atsakyti
Terze
As:      aukstas  !!!

iiiiiiiirrrrrrr tai teisingas atsakymas lotuliukas.gif
O kada bus tie dideli skaiciukai?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 10:24)
Pamirsau dar savo viena jau 4 naktis pasikartojanti pozymi - siandien vel atsibudau slapia, net galva visa slapia nuo prakaito  doh.gif

ne, nu man jau aisku kaip diena,kad uz Cituka reikes gerti sampana bigsmile.gif
Atsakyti
Terze
uz Cituka reikes gerti sampana

Tau, tamsta, vaikiska lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano vyras siandien pasake, kad tau turi pavykti, jis tave mate, tai gi jis - zino  thumbup.gif  wub.gif

shepuke, kiekis koks tu tepliojimu, tas dar svarbu. Tai pridavei kraujo? Laukiu rezultato!  wub.gif

Terze o tu kraujo pridavei? Ka?  wub.gif

Kiekis dideja, ir darosi panasiau i mmmm.. schmoll.gif krauja priduosiu po piet,tai rytoj bus aiskus rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 15, 11:55)
Terze

iiiiiiiirrrrrrr tai teisingas atsakymas  lotuliukas.gif
O kada bus tie dideli skaiciukai?

uz 10minuciu tikiuosi, bet jau tuoj tuoj turiu islekti, nezinau kaip spesiu prasinesti... liko man dar prie kompo keletas minuciu ir begsiu.... bus matyt kaip toli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shepuke @ 2011 09 15, 11:56)
Kiekis dideja, ir darosi panasiau i mmmm.. schmoll.gif  krauja priduosiu po piet,tai rytoj bus aiskus rezultatai  4u.gif

shepuke, pas tave kelinta diena?? prasinesk vel uz kurio laiko... laikau kumstukus!!!!!!
Atsakyti

Nu bet va sakau kad ryzos visda labai gerus vyrus gauna, jos labai laimingos visas kurias pazistu ax.gif Pasakyk aciu jam wub.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 15, 11:47)
Citas as ir tikiu, kad turi tau pavykti. Labai noriu, kad taip butu 4u.gif Na kiek galima viena zmogu kankinti mirksiukas.gif

Galima kankinti ir kankinti, ir taip 7 metus blink.gif smile.gif Aciu.

QUOTE(konstruktore @ 2011 09 15, 11:53)
Citai, tau viskas bus gerai, pamatysi, nes ir man tepliojo, tai geras zenklas  mirksiukas.gif  nestuke.gif , tai ryt jau zinosi HCg skaiciukus?

O tau nuo kada pradejo tepti ir kaip tepe? reikia konkreciu ziniu man lotuliukas.gif o buvo jausmas kartkartem kad tuoj valkatos pramus kartais?

QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 11:54)
Citas bare mane, kad stresuoju, o kitas tik mokinu smile.gif . Bet man taip paprasciau: kitiem patart, padrasint, o paciai reikia, kad kas i uzkapali ispirtu, tada apsiraminu  blush2.gif

Atsuk uzpakali - spyyyyyyyyyyyyyyyyrrrriiiisss!!! nelabai stiprus bet uztenka kad aprimtum smile.gif

QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 11:55)
ne, nu man jau aisku kaip diena,kad uz Cituka reikes gerti sampana  bigsmile.gif

Tau nebent nealkoholini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 15, 11:56)
Terze

Tau, tamsta, vaikiska  lotuliukas.gif

tokiu atveju-sutinku atskristi pas Cita i UK ir isgerti abiem vaikisko bigsmile.gif
cia smailinuosi smailinuosi, tuoj kai paskambinsiu, bus krize didesne, nei LT.
Warwariuk, o tau pertrauka padare apie 3men??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 12:01)
tokiu atveju-sutinku atskristi pas Cita  i UK ir isgerti abiem vaikisko  bigsmile.gif 

Sveciu kambarys paruostas thumbup.gif Nu dar truputi terze palaukiam, ramiai kiek imanoma. Nors jezua kaip as tave suprantu. Kodel tu manai as nesysioju NT, nes bijau pamatyti spyga, taip kad man pirmadieni ir uzpakalis kurensis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 12:01)
tokiu atveju-sutinku atskristi pas Cita  i UK ir isgerti abiem vaikisko  bigsmile.gif 

Mergaites: verdiktas-galiu gerti degtine cry.gif
Atsakyti
O tau nuo kada pradejo tepti ir kaip tepe? reikia konkreciu ziniu man lotuliukas.gif o buvo jausmas kartkartem kad tuoj valkatos pramus kartais?

Man buvo 11 DPI, skambinau gyd. tai sake nieko nereiskia tepimas liepe nenutraukti vaistu ir 12dpi dariausi hcg, (na tas tepimas net nezinau ar tepimas, bet crenonas pasisalindavo toks tamsiai rudas ) ir dabar buna kad pateplioja.... Taip kad aukstyn galvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 15, 11:59)
uz 10minuciu tikiuosi, bet jau tuoj tuoj turiu islekti, nezinau kaip spesiu prasinesti... liko man dar prie kompo keletas minuciu ir begsiu.... bus matyt kaip toli  biggrin.gif
Papildyta:
shepuke, pas tave kelinta diena?? prasinesk vel uz kurio laiko... laikau kumstukus!!!!!!

aciu!!! man siandiena 10diena mirksiukas.gif
Atsakyti