Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(bonuska @ 2011 09 15, 10:19)
Dar tik vienas bandymas buvo ,dabar esu po LP ir jei viskas gerai antras bandymas pasak gydytojos bus gruodi ,tai labai laukiu  ax.gif

O tu neliudek shepuke,sakau kitos ir gausiai serga, o rezultatas buna teigiamas,kitoms i vaistus taip reaguoja ir teplioja ,tik nusiramink ir neprarask vilties  wub.gif

Supratau rolleyes.gif Tai tikekimes,kad antras kartas Tau bus tikrai laimingas! wub.gif
ok, neprarasiu vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 15 rugsėjo 2011 - 09:25
Niekada nenuleiskit rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotumet. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NESTRESUOJAM, NESTRESUOJAM, NESTRESUOJAM!!! ir Laukiame Teisingu skaiciuku! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 10:24)
Terze tavo zodziai pradzioj -
nesinervinkim, kol nepramuse, nes tai gali buti ne i nauda musu mazuciukams krepsinio zmogeliukams.

O po to tie visi stresuoju . Laikykis savo pacios nurodymu!!!

Pamirsau dar savo viena jau 4 naktis pasikartojanti pozymi - siandien vel atsibudau slapia, net galva visa slapia nuo prakaito  doh.gif

NU nu nu, tai vienas iš streso požymių, be je ir nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 09 15, 11:12)
NU nu nu, tai vienas iš streso požymių, be je ir  nestuke.gif  4u.gif

Nu nenoriu kad tai butu nuo streso, noriu nestuke.gif Bet logiskai pagalvojus tai esu gi gyvenime streso turejus bet niekada neprakaitavau smile.gif Oi bile ka prisigalvociau kad tik prisitaikyciau sau nestuke.gif pozymius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Nu skaiciau ir luzau is juoko biggrin.gif Po tokio kasio puikiai nuotaika pakelet 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 15:32)
Tai va. Nusprendziau as vakar isgerti be kapsiuli ta Q10, tik miltelius. Damos! Nedarykite tai. Aplamai suabejojau, ar tos tabletes nepadirbtos. Tarsi sauksta cili pipiru suvalgiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
kantrybes visoms belaukiancioms nestuke.gif wub.gif

as norejau pasiteirauti kas geriat/gėrėt dexametazona 0,5: kaip ji paskyre gerti - po viena tablete per diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 16:00)
Tai liepk man sestadieni NT sysiot  biggrin.gif  Norint dar viena nesamoninga nestumo pozymi pasakysiu: mano mb sako kad as turiu buti nescia, nes pradejau skaityri knygas  lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 14, 16:04)
Klausyk, Citai, sugalvojau kai ka  bigsmile.gif  biggrin.gif  Tu ryt ryte apsisiosi testa, isijunk mane per Skype, man pries kameryte ji padedi ir iseini, net neziuri.As cia ramiai palauksiu to antro bruksniuko, mes cia visos pasidziaugsim uz tave, o tu galesi toliau nervuotis ir bijoti nors ir iki kito menesio, ka ?  bigsmile.gif  biggrin.gif  Pagalvok  mirksiukas.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet mintis - tobula biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 16:18)
Beta, tavo vaikas bus genijus. Tu kai patapai tikra  nestuke.gif  tokia protinga tapai  drinks_cheers.gif Cituk, taip ir darom, ar ne?

Papildyta:
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 18:24)
Na, nezinau kodel taip gydytoja nusprende  ax.gif darysiu NT 7ni, ziuresiu kaip cia bus  cool.gif tikiuosi viskas bus gerai! Tau linkiu to paties smile.gif tik II !!!!!! nestuke.gif

Linkiu tik II 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:43)
Sveikos, merginos.Grįžau iš endokrinologo baisiai nelaiminga  frusty.gif Buvau pasidaryti skydliaukės tyrimukų, vaistų išsirašyti, nes baigiasi... Ir ką... Padarė jis man HCG su kitais tyrimais, nors sakiau, kad bijau, kad gal dar nieko nerodys... Man įsodino ketvirtadienį, šiandien trečiadienis, aš skaičiuoju, kad šešta diena, jis, kad jau septinta... Ir ką jūs manot... atsakymas 0,100. Vadinasi, nieko... unsure.gif Kibimo nėra  verysad.gif

Susibiesinau doh.gif Nu nesveikas tas tavo endokrinologas doh.gif Apsuramink ir pamirsk, kad 6 Dpi dareisi HCG 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 09 15, 10:16)
Nu jo ta aspirina tirpstanti isgeriu rytais, gal nustoti ane?  g.gif

gali gerti, bet gerk vakarais ir jokiais budais ne ant tuscio skrandzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 15, 11:30)
gali gerti, bet gerk vakarais ir jokiais budais ne ant tuscio skrandzio  4u.gif

Butinai reikia vakare? ar svarbu kad ne ant tuscio skrandzio? As ryte pavalgau ir tada isgeriu istirpinus.
Atsakyti
Citas, as visad aspirina geriu diena, po pietu. Tai gyd. sako.
O mano vyras siandien pasake, kad tau turi pavykti, jis tave mate, tai gi jis - zino thumbup.gif wub.gif

shepuke, kiekis koks tu tepliojimu, tas dar svarbu. Tai pridavei kraujo? Laukiu rezultato! wub.gif

Terze o tu kraujo pridavei? Ka? wub.gif
Atsakyti
Terze nekantriai laukiu tavo skaiciuku 4u.gif

Citas as ir tikiu, kad turi tau pavykti. Labai noriu, kad taip butu 4u.gif Na kiek galima viena zmogu kankinti mirksiukas.gif

shepuke, kristinuke sekmes mergaites ir geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Na as geriau dexametazona vakarais, tai labai kankindavo nemiga, mergaites forume patare gerti rytais, tai dabar taip ir darau geriu 7val. po 1tab pavalgius kazkiek.

Citai, tau viskas bus gerai, pamatysi, nes ir man tepliojo, tai geras zenklas mirksiukas.gif nestuke.gif , tai ryt jau zinosi HCg skaiciukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 15 rugsėjo 2011 - 10:54