Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:43)
Sveikos, merginos.Grįžau iš endokrinologo baisiai nelaiminga  frusty.gif Buvau pasidaryti skydliaukės tyrimukų, vaistų išsirašyti, nes baigiasi... Ir ką... Padarė jis man HCG su kitais tyrimais, nors sakiau, kad bijau, kad gal dar nieko nerodys... Man įsodino ketvirtadienį, šiandien trečiadienis, aš skaičiuoju, kad šešta diena, jis, kad jau septinta... Ir ką jūs manot... atsakymas 0,100. Vadinasi, nieko... unsure.gif Kibimo nėra  verysad.gif

Nu kristinuke nu gi esi racionali moteris (is ankstesniu pasisakymu susidariau toki ispudi smile.gif ) nu kas per HCG darymas implantacijos dienomis!!! Bet ta tavo endokrinologa nusaut maza schmoll.gif Kaip sitaip neprofesionaliai elgtis galima!! Susigrazink atgal vilti ir gyvenk laukimu graziu skaiciuku bent jau dar kelias dienas. Cia UK net apie 10dpi niekas net i kalbas nesileidzia, o ji matai 6 dpi. smile.gif Laukiam toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 20:11)
Na, nezinau kodel man liepe dvi savaites laukti. Gal rytoj reikia bandyti pasidaryti kraujuka...  blush2.gif

Tau rytoj tai tikrai parodys be jokiu abejoniu, nes bus 10 dpi su blastukem, kas iseina 12 dpi su 3 dienu embrioniukais. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 21:16)
Nu kristinuke nu gi esi racionali moteris (is ankstesniu pasisakymu susidariau toki ispudi  smile.gif ) nu kas per HCG darymas implantacijos dienomis!!! Bet ta tavo endokrinologa nusaut maza  schmoll.gif  Kaip sitaip neprofesionaliai elgtis galima!! Susigrazink atgal vilti ir gyvenk laukimu graziu skaiciuku bent jau dar kelias dienas. Cia UK net apie 10dpi niekas net i kalbas nesileidzia, o ji matai 6 dpi.  smile.gif  Laukiam toliau  4u.gif

Net ir racionalios turi stogą, kuris nučiuožia. Atrodo, uraganas Katia neseniai pralėkė. Kaip tik tuo metu Kaune buvau,liūtis pylė, tai gal kliudė koks gūsis doh.gif
Atsakyti
Kristinuke, graziniesi vilti, dar anksti ir kaip cia Citas sako, nusaut maza tuos kurie mus nervuoja. Ramiai, laukiame islaukiame savo II. wub.gif 4u.gif

Shepuke, lauksime Teisingu skaiciuku! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 14, 20:24)
Kristinuke, graziniesi vilti, dar anksti ir kaip cia Citas sako, nusaut maza tuos kurie mus nervuoja. Ramiai, laukiame islaukiame savo II.  wub.gif  4u.gif

Shepuke, lauksime Teisingu skaiciuku!  wub.gif  4u.gif

Žemyna_mėlyakė, labai aciu.. tikiuosi viskas bus gerai,nes patepliojimas siek tiek baugina unsure.gif
Atsakyti
Nu va man vel visa diena buvo atrode ramu o dabar vel taip jau suka visa juosmeni ir vel lyg raudono tepimo pasirode su rudu susimaisiusio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 20:43)
Nu va man vel visa diena buvo atrode ramu o dabar vel taip jau suka visa juosmeni ir vel lyg raudono tepimo pasirode su rudu susimaisiusio  unsure.gif

Susikaupiam ir laukiam savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 20:43)
Nu va man vel visa diena buvo atrode ramu o dabar vel taip jau suka visa juosmeni ir vel lyg raudono tepimo pasirode su rudu susimaisiusio  unsure.gif

Hmm...mums viskas panasiai, tik as nieko nejauciu,savijauta puiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 16:29)
Žemyna_mėlyakė, labai aciu.. tikiuosi viskas bus gerai,nes patepliojimas siek tiek baugina  unsure.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 16:43)

VISKAS BUS GERAI!!! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Sirgales, ciuriukus spaudziam!!! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms ramybės, kam neramu. Aukštyn nosis ir pirmyn tikėti geriausiu smile.gif Ačiū jums už palaikymą. Atrodo, stogą užsikėliau į buvusią vietą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 17:24)
Visoms ramybės, kam neramu. Aukštyn nosis ir pirmyn tikėti geriausiu  smile.gif Ačiū jums už palaikymą. Atrodo, stogą užsikėliau į buvusią vietą  bigsmile.gif

SAUNUOLE! mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif

Saldziu visoms sapnu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Citai, kaip tau siandien reikalai ?
Atsakyti