Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labai jau patiko man tie zodziai,tokie tvirti ...

Kai pasieksite savo virvės galą, suriškite mazgą ir tvirtai laikydamiesi atkakliai laukite. (Thomas Jefferson)
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 17:51)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  mna irgi lygiai tas pats, po blastukiu 9 dpi. Nu pas mane raudono kraujo pasirode pries 3 dienas kai ejau ant didelio i tulika, o toliau tik rudai teplioja, tai va ir zinok zmogau kas cia vyskta  smile.gif  O 18d tai sekmadienis, tu ne LT?

Nu nieko sau... smile.gif ir kaip Tu jautiesi? isodino itk blastukes? man ir du embrionus pries tai..
As LT,o Tu?
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 17:59)
Nu nieko sau... smile.gif ir kaip Tu jautiesi? isodino itk blastukes? man ir du embrionus pries tai..
As LT,o Tu?

Man tik 2 blastukes ax.gif As UK, uztai man ir keista kad jei tu LT tai kodel tau taip ilgai iki testavimosi, juk LT kaip taisykle HCG buna 10dpi po 3 d embrioniuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 18:16)
Man tik 2 blastukes  ax.gif  As UK, uztai man ir keista kad jei tu LT tai kodel tau taip ilgai iki testavimosi, juk LT kaip taisykle HCG buna 10dpi po 3 d embrioniuku  g.gif

Na, nezinau kodel taip gydytoja nusprende ax.gif darysiu NT 7ni, ziuresiu kaip cia bus cool.gif tikiuosi viskas bus gerai! Tau linkiu to paties smile.gif tik II !!!!!! nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.Grįžau iš endokrinologo baisiai nelaiminga frusty.gif Buvau pasidaryti skydliaukės tyrimukų, vaistų išsirašyti, nes baigiasi... Ir ką... Padarė jis man HCG su kitais tyrimais, nors sakiau, kad bijau, kad gal dar nieko nerodys... Man įsodino ketvirtadienį, šiandien trečiadienis, aš skaičiuoju, kad šešta diena, jis, kad jau septinta... Ir ką jūs manot... atsakymas 0,100. Vadinasi, nieko... unsure.gif Kibimo nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:43)
Sveikos, merginos.Grįžau iš endokrinologo baisiai nelaiminga  frusty.gif Buvau pasidaryti skydliaukės tyrimukų, vaistų išsirašyti, nes baigiasi... Ir ką... Padarė jis man HCG su kitais tyrimais, nors sakiau, kad bijau, kad gal dar nieko nerodys... Man įsodino ketvirtadienį, šiandien trečiadienis, aš skaičiuoju, kad šešta diena, jis, kad jau septinta... Ir ką jūs manot... atsakymas 0,100. Vadinasi, nieko... unsure.gif Kibimo nėra  verysad.gif

Nepyk, bet cia reikia proto turet tokioj ankstybej HCG darytis doh.gif Duok dieve tie tavo embrionoiukai tik baigia imlantuotis, o HCG pradeda gamintis porai dienu praeju po implanctacijos.Be to, yra LABAI daug mergaiciu, kur tarkim 10 dpi HCG buna apie 50-60 ar net maziau ir jos sekmingai isnesioja kleckus, tai jeigu jom butu kas nuleide krauja 6 dpi irgi toki pat atsakyma butu gave.Beje, isodinimo diena nesiskaiciuoja.Taip kad nosi aukstyn, laukiam toliau bent 3 dienas ir tik tada ziurim ka tas HCG pasakys.Juk tau tik 6 dpi mirksiukas.gif

Ar tik ne Keberiokst daresi 7 dpi HCG, nes jai reikejo ir tada terode tik 7 su trupuciu, tai 6 dpi ten ne minties apie joki kitoki skaiciu kaip 0 negalejo buti kalbos kaip ir tau siandien. O va dabar dziaugiasi mergaite i antra nestumo trimestra ilipus mirksiukas.gif
Atsakyti
shepuke, as is LT, tai HCG jau begau 8 dpi darytis, ir pas mane buvo 2 embrionai ir 1 blastos, tai jau rode smile.gif

kristinuke, o kelinta tau diena, gal tikrai ankstoka dar g.gif

pritariu betai1, isodinimo diena tikrai neisiskaiciuoja, tai tikrai kartoti reikia po keliu dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 14 rugsėjo 2011 - 18:59
QUOTE(nanataa @ 2011 09 14, 20:56)
shepuke, as is LT, tai HCG jau begau 8 dpi darytis, ir pas mane po buvo blastos, tai jau rode smile.gif

kristinuke, o kelinta tau diena, gal tikrai ankstoka dar  g.gif

pritariu betai1, isodinimo diena tikrai neisiskaiciuoja, tai tikrai kartoti reikia po keliu dienu

Aš taip ir sakiau, kad man dar anksti... man ketvirtadienį įsodino. Bet pačios suprantat, kaip lengva atimti viltį kad ir su nenormaliais tyrimais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:59)
Aš taip ir sakiau, kad man dar anksti... man ketvirtadienį įsodino. Bet pačios suprantat, kaip lengva atimti viltį  kad ir su nenormaliais tyrimais  verysad.gif

Isivaizduoju, kad ismusa is veziu kaip reikalas.Bet jeigu pasiziuretum racionaliai, tai tikrai nera reikalo dar niekaip interpretuoti to HCG.

Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:59)
Aš taip ir sakiau, kad man dar anksti... man ketvirtadienį įsodino. Bet pačios suprantat, kaip lengva atimti viltį  kad ir su nenormaliais tyrimais  verysad.gif

Na, nezinau kodel man liepe dvi savaites laukti. Gal rytoj reikia bandyti pasidaryti kraujuka... blush2.gif
Atsakyti
as irgi buciau jau uz, jau turetu buti rezultatas, sekmes ryt smile.gif
lauksiu tavo naujienu smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 21:11)
Na, nezinau kodel man liepe dvi savaites laukti. Gal rytoj reikia bandyti pasidaryti kraujuka...  blush2.gif

Aš buvau nusiteikusi ramiai išlaykti iki 21 d., kaip ir buvo pasakyta. Ir va... galėjau sakyti endokrinologui, kad dar nenoriu nieko žinoti, būčiau bent ramiau dar savaitę gyvenusi. Bet durną ir bažnyčioj muša doh.gif O dabar nervai tikrai man nenaudingi visiškai.
TIK JAU NEBANDYK, KOL NE LAIKAS!
Atsakyti