Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 14, 15:57)
Davai visos i nestukiu skyreli prasom be atsikalbinejimu.Nebegaliu as cia ziurek kaip zvengiat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beje, Citai, ryzoji Warwara buvo teisi - manes privaloma klausytis  devil.gif Kitaip ziurkes sues  biggrin.gif

Tai liepk man sestadieni NT sysiot biggrin.gif Norint dar viena nesamoninga nestumo pozymi pasakysiu: mano mb sako kad as turiu buti nescia, nes pradejau skaityri knygas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 16:00)
Tai liepk man sestadieni NT sysiot  biggrin.gif  Norint dar viena nesamoninga nestumo pozymi pasakysiu: mano mb sako kad as turiu buti nescia, nes pradejau skaityri knygas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu biggrin.gif O nesake, kad turi buti nescia, nes stogas isvaziaves jau kuris laikas ? biggrin.gif

Klausyk, Citai, sugalvojau kai ka bigsmile.gif biggrin.gif Tu ryt ryte apsisiosi testa, isijunk mane per Skype, man pries kameryte ji padedi ir iseini, net neziuri.As cia ramiai palauksiu to antro bruksniuko, mes cia visos pasidziaugsim uz tave, o tu galesi toliau nervuotis ir bijoti nors ir iki kito menesio, ka ? bigsmile.gif biggrin.gif Pagalvok mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 14, 17:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi negaliu  biggrin.gif  O nesake, kad turi buti nescia, nes stogas isvaziaves jau kuris laikas ?  biggrin.gif

Klausyk, Citai, sugalvojau kai ka  bigsmile.gif  biggrin.gif  Tu ryt ryte apsisiosi testa, isijunk mane per Skype, man pries kameryte ji padedi ir iseini, net neziuri.As cia ramiai palauksiu to antro bruksniuko, mes cia visos pasidziaugsim uz tave, o tu galesi toliau nervuotis ir bijoti nors ir iki kito menesio, ka ?  bigsmile.gif  biggrin.gif  Pagalvok  mirksiukas.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif ir aš su dukryte jau laukiu Cituko rezultatų suspaudus keturis kumštukus wub.gif
Atsakyti
Beta1
Tu ryt ryte apsisiosi testa, isijunk mane per Skype, man pries kameryte ji padedi ir iseini, net neziuri

Beta, tavo vaikas bus genijus. Tu kai patapai tikra nestuke.gif tokia protinga tapai drinks_cheers.gif Cituk, taip ir darom, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 14, 16:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi negaliu  biggrin.gif  O nesake, kad turi buti nescia, nes stogas isvaziaves jau kuris laikas ?  biggrin.gif

Klausyk, Citai, sugalvojau kai ka  bigsmile.gif  biggrin.gif  Tu ryt ryte apsisiosi testa, isijunk mane per Skype, man pries kameryte ji padedi ir iseini, net neziuri.As cia ramiai palauksiu to antro bruksniuko, mes cia visos pasidziaugsim uz tave, o tu galesi toliau nervuotis ir bijoti nors ir iki kito menesio, ka ?  bigsmile.gif  biggrin.gif  Pagalvok  mirksiukas.gif  hihihi.gif

Tai jis zino kad stogo jau seniai nera, nelabai jau kreipia i mano svaiciojimus demesi biggrin.gif Ne ne ne leisk palaukti bent jau memiu termino, siandien po tariamos oviliacijos (t.y punkcijos) 13 dpo tai memes paprastai ateina 14 ar 15 diena ane (ismeskim tai kad jos gali neateiti kol nenutrauksiu progesterono) tai va uz dvieju dienu ir bus sestadienis ax.gif jau sunkiai beatlaikau spausdima tavo, bet dar spyriojuosi.
Tu geriau man pasakyk - kaip tavo pilvukas ar jau matosi tongue.gif ? as nemanyk ir po nestukiu skyreli pasitasau, ten maciau neseniai dar ir su mikroskopu neradai, o kaip dabar? bigsmile.gif

QUOTE(Lietuva @ 2011 09 14, 16:09)
lotuliukas.gif  ir aš su dukryte jau laukiu Cituko rezultatų suspaudus keturis kumštukus  wub.gif

wub.gif wub.gif Dieve padek man jusu visu nenuvilti wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 rugsėjo 2011 - 15:21
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 16:19)
wub.gif  wub.gif  Dieve padek man jusu visu nenuvilti  wub.gif

padės, padės mirksiukas.gif kur Jis dėsis nepadėjęs smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 16:19)
Tu geriau man pasakyk - kaip tavo pilvukas ar jau matosi  tongue.gif ? as nemanyk ir po nestukiu skyreli pasitasau, ten maciau neseniai dar ir su mikroskopu neradai, o kaip dabar?  bigsmile.gif

Prasom neuzkalbineti dantu ir nekeisti temos lotuliukas.gif

O mano planas, panasu, kad ne man vienai patinka, taip kad spaudimas dideja, nes liaudis reikalauja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 16:18)
Beta1

Beta, tavo vaikas bus genijus. Tu kai patapai tikra  nestuke.gif  tokia protinga tapai  drinks_cheers.gif Cituk, taip ir darom, ar ne?

Pries tai, kaip suprantu, protas buvo ne mano stiprioji puse ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 14 rugsėjo 2011 - 15:28
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 12:18)
Beta1

Beta, tavo vaikas bus genijus. Tu kai patapai tikra  nestuke.gif  tokia protinga tapai  drinks_cheers.gif Cituk, taip ir darom, ar ne?

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.... man reikia Jusu pagalbos ;/ siandiena 9diena po IVF ir man pasirode siek tiek kraujo! Ar tai blogas zenklas?

Labai aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 16:55)
Sveikos,merginos.... man reikia Jusu pagalbos ;/ siandiena 9diena po IVF ir man pasirode siek tiek kraujo! Ar tai blogas zenklas?

Labai aciu  ax.gif

Sveikute Shepuke 4u.gif - paskaityk mano keliu dienu tryzniojimus ir po to merginu pasisakymus. O tau 9dpi po 3dienu embrioniuku ar 5 dienu blastukiu?

Nu kaip cia pasakius per sias dienas daug skaiciau apie tepliojimus, ju gali buti apie 50% nestukiu ir tai normalu. Aisku kraujas mane visada labai suneramina, bet jei negausus tepimas tai dar tikrai nenuleisk rankyciu. O kaip kitos cia man patarineja, gal isdristum jau NT pasidaryti ? Nors gal neverta nes jei tu LT tai ryt jau krauja priduosi ane?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 17:24)
Sveikute Shepuke  4u.gif - paskaityk mano keliu dienu tryzniojimus ir po to merginu pasisakymus. O tau 9dpi po 3dienu embrioniuku ar 5 dienu blastukiu?

Nu kaip cia pasakius per sias dienas daug skaiciau apie tepliojimus, ju gali buti apie 50% nestukiu ir tai normalu. Aisku kraujas mane visada labai suneramina, bet jei negausus tepimas tai dar tikrai nenuleisk rankyciu. O kaip kitos cia man patarineja, gal isdristum jau NT pasidaryti ? Nors gal neverta nes jei tu LT tai ryt jau krauja priduosi ane?

Aciu Tau uz atsakyma! Man po blastukiu 9 diena, praeita 1ni jas isodino...
Na, tikrai daug kraujo nera, truputeli pateplioja, bet kaip ir pati sakai, visada kraujas kelia nerima smile.gif man gydytoja liepe 18d daryti testa :/
Atsakyti
QUOTE(shepuke @ 2011 09 14, 17:32)
Aciu Tau uz atsakyma! Man po blastukiu 9 diena, praeita 1ni jas isodino...
Na, tikrai daug kraujo nera, truputeli pateplioja, bet kaip ir pati sakai, visada kraujas kelia nerima smile.gif man gydytoja liepe 18d daryti testa :/

bigsmile.gif bigsmile.gif mna irgi lygiai tas pats, po blastukiu 9 dpi. Nu pas mane raudono kraujo pasirode pries 3 dienas kai ejau ant didelio i tulika, o toliau tik rudai teplioja, tai va ir zinok zmogau kas cia vyskta smile.gif O 18d tai sekmadienis, tu ne LT?
Atsakyti