Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 14, 10:25)
Gera kompanija thumbup.gif O as kryziuoju pirstukus uz tavo grazu ir laiminga starta 4u.gif
Warwara grazus norai, bet nesupyk, ne tau jie mirksiukas.gif As linkiu, kad tu nemestum, o augintum svori 4u.gif O modeliu galesi tapti, modelis- nestuke.gif Atrodysi thumbup.gif

Sutarta friends.gif , laikysim viena uz kita ir mums viskas seksis ir po to stipriai laikysim uz Warwara, mes jai ta plana su kg pakoreguosim i plius 10. ax.gif biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 14, 14:08)
Oi tu Citai Citai.....  rolleyes.gif As tavo vietoj testa privaloma tvarka jau daryciausi vien del to, kad jeigu yra nestumas ir tau pateplioja, tai tokiu atveju reiktu gal griezto gulimo rezimo, gal dar kazka papildomai pavartoti, kad padet kruopelytei toliau tvirtintis ir pabandyti jau pasaugoti/issaugoti, o ne toliau begioti po darbus ir bijoti  ax.gif Ypatingai, jeigu kraujavimas tik pagausetu.

Cia yra MANO nuomone, del situ priezasciu noreciau zinoti kaip yra. Galite niekas nekreipti demesio  cool.gif

Taciau ka benusprestum, as su tavim  mirksiukas.gif

Nu matai tu primeti varianta kad nestumas yra, o as labiau kad nera ir kaip tada visad iena isgyventi unsure.gif va tada man dar labiau gulimo rezimo reiketu. Bark, reikia mane barti, bet bijau nors tu ka ir lauksiu sestadienio ir neauksiu valkatu wub.gif As galvoju kad jei tas stebuklas ir ivyko ir raudonai neteplioja tai gal vis tiek nera dideles gresmes g.gif o siaip as darbe nepersitempiu, va rasinejuosi su jumis sau smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 14:14)
Citas

Tai aisku! Kodel tu manimi netiki? A? As maciau, o tu tos laidos nematei  lotuliukas.gif , darai isvada del visu begemotu gebejimu vien is netikro, sugalvoto begemoto poilgio. Ir jei gerai atsimeni, multikas buvo kaip tik apie tai, kad neverta bijoti  thumbup.gif

As nusprendziau numesti svorio. Iki kitos vasaros 10 kg. Ir tapti modeliu  lotuliukas.gif Eisiu i sporta ir pas kosmetologus. Mylesiu save ir grazinsiu. O!  ax.gif

Kazkaip sukta tu man pasirodei kai telefonu kalbejom tai netikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif su Kamelija2 - uzsimane matai svori mesti ir dar modeli vaidinti kai laikas vaikus gimdyt thumbup.gif
Atsakyti
Oi jus mergos mergos, sedet ir zvengt su jumis reikia, daugiau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
Kazkaip sukta tu man pasirodei kai telefonu kalbejom tai netikiu

Va prasideda, jei jau ryza, tai jau ir is kart lape, is kart ir sukta! blink.gif blink.gif blink.gif Ir dar tokia gera svajone apie modelio darba suzlugde pacioj pradzioj! mirksiukas.gif
Vo, tar kitko. Ar visi zino, kad nesciai negalima atsakyti prasyme?! Nes kitaip bus namie pelyciu ir kitu negeru dalyku. Betute, supratai?!

Žemyna_mėlynakė
prizadejau nupirkti pati graziausia vezimeli.

As zadejau, jei nereikes darytis IVF, tipa nupirksiu pati kruciausia. Nepanorejo vaikas. Nu kaip sau nori! Gaus vazinetis paprastam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 14 rugsėjo 2011 - 14:26
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 15:24)
Citas

Va prasideda, jei jau ryza, tai jau ir is kart lape, is kart ir sukta!  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Vo, tar kitko. Ar visi zino, kad nesciai negalima atsakyti prasyme?! Nes kitaip bus namie pelyciu ir kitu negeru dalyku. Betute, supratai?!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar jau i mane darbe ziuri kaip i durne zvegiancia viena lotuliukas.gif Nemaciau as taves kai kalbejom tai is kur as zinau ryza tu ar ne bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
Nemaciau as taves kai kalbejom tai is kur as zinau ryza tu ar ne
Nu nezinau. Jei jau pajutai mano sukciavimo sugebejimus ir netiki del tokio menkniekio - nebijanciu begemotu! Tai ka as zinau... Gal ir plauku spalva pamatei *uzsideda peruka

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 11:24)
Citas

Va prasideda, jei jau ryza, tai jau ir is kart lape, is kart ir sukta!  blink.gif  blink.gif  blink.gif Betute, supratai?!

As zadejau, jei nereikes darytis IVF, tipa nupirksiu pati kruciausia. Nepanorejo vaikas. Nu kaip sau nori! Gaus vazinetis paprastam!

Krisk negyvas nuo jusu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cia mano antras bandymas su vaikais susitart. ax.gif
Atsakyti
Dar norejau pasidalinti patirtimi.
Zodziu geriu as Q10, reikia man suvalgyti 2 kapsules, o man skrandi pradejo skaudet. Tai po kapsuliu is vis nemalonu darosi. Tai va. Nusprendziau as vakar isgerti be kapsiuli ta Q10, tik miltelius. Damos! Nedarykite tai. Aplamai suabejojau, ar tos tabletes nepadirbtos. Tarsi sauksta cili pipiru suvalgiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 15:29)
Citas
Nu nezinau. Jei jau pajutai mano sukciavimo sugebejimus ir netiki del tokio menkniekio - nebijanciu begemotu! Tai ka as zinau... Gal ir plauku spalva pamatei *uzsideda peruka

O tiesa bigsmile.gif TB labai nuosirdus atrodo, tai nemanau kad jis butu emes ryza, sukta lape lotuliukas.gif Tai nusprendziau kad tu tik del begemotu sukta smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 15:32)
Dar norejau pasidalinti patirtimi.
Zodziu geriu as Q10, reikia man suvalgyti 2 kapsules, o man skrandi pradejo skaudet. Tai po kapsuliu is vis nemalonu darosi. Tai va. Nusprendziau as vakar isgerti be kapsiuli ta Q10, tik miltelius. Damos! Nedarykite tai. Aplamai suabejojau, ar tos tabletes nepadirbtos. Tarsi sauksta cili pipiru suvalgiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As geriau Q10 kapsules apie 2 menesius ir nieko nejauciau jokiu salutiniu poveikiu. Gerk tik pavalgius, arba net valgio metu smile.gif
Atsakyti
Citas
As geriau Q10 kapsules apie 2 menesius ir nieko nejauciau jokiu salutiniu poveikiu. Gerk tik pavalgius, arba net valgio metu

Tai kad man aplamai skrandis pradejo skaudeti, o po kapsuliu is vis slikstu. Aisku riju tik po valgio. Nuo nervu viskas... Bet pipiriukai ten - super!

TB labai nuosirdus atrodo, tai nemanau kad jis butu emes ryza, sukta lape
Tai va matai, tik mano vyro gerumas mane gali isgelbiti. Bet as tikrai ryza hi-hi-hi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 15:44)
Citas

Tai kad man aplamai skrandis pradejo skaudeti, o po kapsuliu is vis slikstu. Aisku riju tik po valgio. Nuo nervu viskas... Bet pipiriukai ten - super!

Tai va matai, tik mano vyro gerumas mane gali isgelbiti. Bet as tikrai ryza hi-hi-hi smile.gif

Nu bet sugalvok tu man isardyti kapsules, jos tam ir kapsules !!!!!!!!!

Nusipiesiau galvoje paveiksla, gerai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Davai visos i nestukiu skyreli prasom be atsikalbinejimu.Nebegaliu as cia ziurek kaip zvengiat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, Citai, ryzoji Warwara buvo teisi - manes privaloma klausytis devil.gif Kitaip ziurkes sues biggrin.gif
Atsakyti