Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas
Bet jau neuzilgo, jau uz gero menesiuko

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Neskubek, man uz geru 2 smile.gif As net pirmo durio dar neturejau. Iki sestadienio turi dar 3 dienas, prasom suvaldyti savo baime ir pirmyn testuotis. Gali su vyru kartu. Del jo testo rezultato tikrai busi garantuota! O mes busim garantuoti del tavojo rezultato. Galesi sulyginti kaip atrodo I ir II juosteliu testai lotuliukas.gif
Papildyta:
Žemyna_mėlynakė
Bijosim kartu, ar ne! Tau pas gyd. penktadieni? Man - sestadieni. Eisiu gauti palaiminimo del pirmo durio.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 09:46)
Žemyna_mėlynakė
Bijosim kartu, ar ne! Tau pas gyd. penktadieni? Man - sestadieni. Eisiu gauti palaiminimo del pirmo durio.

Aga, bijosim. blush2.gif friends.gif Taip, penktadieni, gerai, kad vyras vaziuoja, man reikes palaikymo ir prilaikymo. rolleyes.gif
Tu jau zinai kokia schema taikys? Beliko tik palaiminima gauti, kaip faina... wub.gif wub.gif wub.gif Gausi, pamatysi ir viskas eisis puikiai! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 13:37)
Jei begemotas staiga nustos bijoti skiepu, citas isdris apsysioti NT  tongue.gif

Citai lotuliukas.gif bet tu man priminei kita multiko heroju biggrin.gif taigi garsiai saukiu "drasiau drambly drasiau" lotuliukas.gif tikiuos supratai mirksiukas.gif labai laukiu tavo teigiamo rezultato smile.gif

Terze spaudziu kumstukus uz rytojaus grazius skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 13:37)
Jei begemotas staiga nustos bijoti skiepu, citas isdris apsysioti NT  tongue.gif

as pazistu begemota, kuris nebijo skiepu biggrin.gif tai gal ir Citas apsisios NT? ax.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Tu jau zinai kokia schema taikys?

Ta igi seniai zinau. Ilga, dar po neivykusio snaiguciu isodinimo zinojau. Tada gi man receptu prirase, kad vaistus nupirkciau Ukrainoje, Bet ten buvo brangu, tai praeita savaite varem i Lenkija tu vaistu. Dabar pilna spinta dezuciu. Ir vel busiu melsvos spalvos blink.gif

Atiloja
as pazistu begemota, kuris nebijo skiepu

Ot gerai, kad primeniai. Gi vakar per Discovery rode, pilna upe begemotu. Ir nei vienas! Cituk, nei vienas skepu nebijo. Tam multike buvo netikras begemotas - nupiestas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 14 rugsėjo 2011 - 13:00
Kamelija2 - citas-dramblys pasistengs smile.gif

Atiloja - abejoju kad pazisti toki begemota lotuliukas.gif

Pazadu bet tik tuo atveju jei valkatos neatsivilks anksciau drinks_cheers.gif

Warwara - taip ir patikejau kad juos visus ten skiepijo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 rugsėjo 2011 - 13:01
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 09:58)
Žemyna_mėlynakė

Ta igi seniai zinau. Ilga, dar po neivykusio snaiguciu isodinimo zinojau. Tada gi man receptu prirase, kad vaistus nupirkciau Ukrainoje, Bet ten buvo brangu, tai praeita savaite varem i Lenkija tu vaistu. Dabar pilna spinta dezuciu. Ir vel busiu melsvos spalvos  blink.gif

blink.gif cia nuo leidimosi? unsure.gif 4u.gif
Atleisk, as tokia mieganti graziuole siandien, nes pravemiau puse nakties. Sakiau siandien issimiegu grizusi ir susiimu, ir penkt vaziuoju gerai, teigiamai nusiteikusi.
Papildyta:
Cituk, visa upe nebijojo, o tu bijai. biggrin.gif Bet as irgi baile, tai tave suprantu. blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi tu Citai Citai..... rolleyes.gif As tavo vietoj testa privaloma tvarka jau daryciausi vien del to, kad jeigu yra nestumas ir tau pateplioja, tai tokiu atveju reiktu gal griezto gulimo rezimo, gal dar kazka papildomai pavartoti, kad padet kruopelytei toliau tvirtintis ir pabandyti jau pasaugoti/issaugoti, o ne toliau begioti po darbus ir bijoti ax.gif Ypatingai, jeigu kraujavimas tik pagausetu.

Cia yra MANO nuomone, del situ priezasciu noreciau zinoti kaip yra. Galite niekas nekreipti demesio cool.gif

Taciau ka benusprestum, as su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 14 rugsėjo 2011 - 13:10
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 14, 14:04)
blink.gif cia nuo leidimosi?  unsure.gif  4u.gif
Atleisk, as tokia mieganti graziuole siandien, nes pravemiau puse nakties. Sakiau siandien issimiegu grizusi ir susiimu, ir penkt vaziuoju gerai, teigiamai nusiteikusi.
Papildyta:
Cituk, visa upe nebijojo, o tu bijai.  biggrin.gif Bet as irgi baile, tai tave suprantu.  blush2.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Žemyna-mėlynake gal tiesiog pervargus esi. Pailsėsi ir viskas stos i savo vietas. Tiesiog noriu palinketi, kad aplankytu ramybe 4u.gif

Atrodo, kad ir man penkt teks vaziuot i LV. Nes mm dar neparsivilko, bet pilva jau skaudena ax.gif Bet as kazkaip nusiteikus ramiai. Svarbu leistu startuoti, o po to bus kaip bus. Jau ir MB sakiau, kad jei nepavyks, tai vyksim kur nors toliau depresijai numarinti blush2.gif
Atsakyti
Citas
Warwara - taip ir patikejau kad juos visus ten skiepijo

Tai aisku! Kodel tu manimi netiki? A? As maciau, o tu tos laidos nematei lotuliukas.gif , darai isvada del visu begemotu gebejimu vien is netikro, sugalvoto begemoto poilgio. Ir jei gerai atsimeni, multikas buvo kaip tik apie tai, kad neverta bijoti thumbup.gif

Žemyna_mėlynakė
cia nuo leidimosi?

aha smile.gif man orankos kreivos gal smile.gif Arba pilvukas toks jautrus. Bet punkcijos diena laukiau ne tik del to, kad tai tam tikras didelis etapas nuveiktas, bet ir kad nereikia badytis daugiau smile.gif

O kas tau atsitiko? Nuo nervu?
Papildyta:
Kamelija2
Jau ir MB sakiau, kad jei nepavyks, tai vyksim kur nors toliau depresijai numarinti

As nusprendziau numesti svorio. Iki kitos vasaros 10 kg. Ir tapti modeliu lotuliukas.gif Eisiu i sporta ir pas kosmetologus. Mylesiu save ir grazinsiu. O! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 14, 10:11)
Žemyna-mėlynake gal tiesiog pervargus esi. Pailsėsi ir viskas stos i savo vietas. Tiesiog noriu palinketi, kad aplankytu ramybe 4u.gif

Atrodo, kad ir man penkt teks vaziuot i LV. Nes mm dar neparsivilko, bet pilva jau skaudena ax.gif Bet as kazkaip nusiteikus ramiai. Svarbu leistu startuoti, o po to bus kaip bus. Jau ir MB sakiau, kad jei nepavyks, tai vyksim kur nors toliau depresijai numarinti blush2.gif

Na as kaip ir rami buvau, tik vakar lb susinervinau, bet nieko, siandien grisiu, i lova, gerai issimiegu, padedu visus rupescius i sona ir vel viskas liuks. smile.gif

Tai ka, vaziuosime kompanijoj drinks_cheers.gif , as ciurus uz Tave palaikysiu, leis startuoti, neabejok mirksiukas.gif 4u.gif ir pavyks, turi pavykti, jokiu depresiju, storesim ir laimingesim. smile.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 10:14)
aha smile.gif man orankos kreivos gal smile.gif Arba pilvukas toks jautrus. Bet punkcijos diena laukiau ne tik del to, kad tai tam tikras didelis etapas nuveiktas, bet ir kad nereikia badytis daugiau smile.gif

O kas tau atsitiko? Nuo nervu?

Kamelija2

As nusprendziau numesti svorio. Iki kitos vasaros 10 kg. Ir tapti modeliu  lotuliukas.gif Eisiu i sporta ir pas kosmetologus. Mylesiu save ir grazinsiu. O!  ax.gif

Ai, as galiu but melyna, zalia ir kokia tik nori, bet tik kad finale tuos II pamatyciau ir laukciau savo stebukliuku. nestuke.gif wub.gif

Turbut. rolleyes.gif

As dar nieko sau neprizadejau, prizadejau nupirkti pati graziausia vezimeli. wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 14, 14:16)
Na as kaip ir rami buvau, tik vakar lb susinervinau, bet nieko, siandien grisiu, i lova, gerai issimiegu, padedu visus rupescius i sona ir vel viskas liuks.  smile.gif

Tai ka, vaziuosime kompanijoj drinks_cheers.gif , as ciurus uz Tave palaikysiu, leis startuoti, neabejok  mirksiukas.gif  4u.gif ir pavyks, turi pavykti, jokiu depresiju, storesim ir laimingesim.  smile.gif  4u.gif  wub.gif

Gera kompanija thumbup.gif O as kryziuoju pirstukus uz tavo grazu ir laiminga starta 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 14:14)
As nusprendziau numesti svorio. Iki kitos vasaros 10 kg. Ir tapti modeliu  lotuliukas.gif Eisiu i sporta ir pas kosmetologus. Mylesiu save ir grazinsiu. O!  ax.gif

Warwara grazus norai, bet nesupyk, ne tau jie mirksiukas.gif As linkiu, kad tu nemestum, o augintum svori 4u.gif O modeliu galesi tapti, modelis- nestuke.gif Atrodysi thumbup.gif
Atsakyti