Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nera ko bijoti Cituk,nes viskas bus tik gerai thumbup.gif
Atsakyti
Cituk, laukiam sestadieninio groziooooo!!!! prasom su nuotrauka! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 11:40)
Cituk, laukiam sestadieninio groziooooo!!!! prasom su nuotrauka!  wub.gif

Warwariuk - jei stebuklas ivyktu (o paprastai jie vyksta tik kitiems biggrin.gif ) as visa filma susuksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
O tai bus filmukas! Tai zinok, pazadejai!!!! Pabandyk tik nesusukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 07:42)
Warwariuk - jei stebuklas ivyktu (o paprastai jie vyksta tik kitiems  biggrin.gif ) as visa filma susuksiu  lotuliukas.gif

Lauksime!!! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi ikisau savo nosyte greitai paziureti, ar Citukas nuotraukytes neatsiunte!!! O ji vis tampo mus uz nosyciu! Saunuolyte-ir labai graziai atrodai su eyes crossed smile.gif

Man snd sumaude lygiai ten, kur per ehoskopa rode gimda..... o D, rodos kazkokia viltis suzibejo... ir tai, kad snd nera valkatu..... o jau 13d.
Siulau visom pasvajoti ir pabuti drambliukais, koks bus dziaugsmas, kai suzinosime apie II, kaip reikes tada isgyventi lotuliukas.gif ir pirmas skambutis (arba pasimatymas, arba dar kazkas) vyrui..... ohoho, man net kojos tirpsta nuo tokiu pasvajojimu... ach...
keistai man ten apacioje truputeli grauzia....
Atsakyti
Terze, pasvajokim wub.gif drinks_cheers.gif , nes as tikiu, kad ta svajone jau gyvena pilvukyje ir dar po geru meneseliu dziugins mamyte savo bedante sypsena. wub.gif biggrin.gif 4u.gif Ciuriukus laikau, laikau....ir laukiu II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 14, 13:00)
As irgi ikisau savo nosyte greitai paziureti, ar Citukas nuotraukytes neatsiunte!!! O ji vis tampo mus uz nosyciu! Saunuolyte-ir labai graziai atrodai su eyes crossed smile.gif

Man snd sumaude lygiai ten, kur per ehoskopa rode gimda..... o D, rodos kazkokia viltis suzibejo... ir tai, kad snd nera valkatu..... o jau 13d.
Siulau visom pasvajoti ir pabuti drambliukais, koks bus dziaugsmas, kai suzinosime apie II, kaip reikes tada isgyventi  lotuliukas.gif  ir pirmas skambutis (arba pasimatymas, arba dar kazkas) vyrui..... ohoho, man net kojos tirpsta nuo tokiu pasvajojimu... ach...
keistai man ten apacioje truputeli grauzia....

Maziukai kambari tvarkosi, 9 menesiai - ne juokas tau bigsmile.gif As irgi dziaugiuosi kad valkatu nera, tai ramina nors ir skaiciau ir pati patyriau per pora praejusiu ivf kad tos valkatos gali neatsivilkti kol nenutrauki progesterono. Bet mes tikekim kad tai ne musu atvejas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Citas, Terze
Nu jau suradot superini pozymi! 100 procentini smile.gif thumbup.gif
Per IVF man mmm prasidejo dar diena iki testo. T.y. 11 DPI, net dvi dienas anksciau. Ta pacia akimerka, kai as patikejau, kad viskas pas mane gerai doh.gif Tai gi isgeriam uz tai, kad jusu laiminga tikejimo akimirka liktu visam gyvenimui.

O as vakar verkiau vyrui, kaip man baisu. O snd suzinojau, kad dar viena mano drauge nescia. Dar plius pastojo jinai tada, kai as dariau IVF, tada sake, kad nusprende su vyru antra vaikeli padaryti, vyras turejo isvaziuoti, tai pries padare bandymus blush2.gif Ir vualia, 5 menesiai. Nu ir kas nusprende isbandyti mano geruma ir meile pasauliui?!?! Kaip ne keista, aplink mane pilna nestumu "sugalvojom-is kart ir padarem". Kaip kita visata, garbes zodis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 14 rugsėjo 2011 - 12:23
QUOTE(Citas @ 2011 09 14, 07:44)
Matai tie skausmeliai verciantis tikrai ne tokie dideli kaip tu pasakojai. Ir tepliojimas butu gerai jei taip man nebutu pries kiekvienas valkatas.

Nu tie skausmeliai verciantis man pradzioj nebuvo tokie kad ziauriai! Tik staigiai suduria ir atleidzia...Bet paskui jau po testo gal po keliu dienu laaabbbaaiii skaudus buvo..
Bet svarbiausia kad yra! O jau kaip bus tai jau pamatysim savaitgali juk testuosies ane ax.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 14, 13:22)
Citas, Terze
Nu jau suradot superini pozymi! 100 procentini smile.gif  thumbup.gif
Per IVF man mmm prasidejo dar diena iki testo. T.y. 11 DPI, net dvi dienas anksciau. Ta pacia akimerka, kai as patikejau, kad viskas pas mane gerai  doh.gif  Tai gi isgeriam uz tai, kad jusu laiminga tikejimo akimirka liktu visam gyvenimui. 

O as vakar verkiau vyrui, kaip man baisu. O snd suzinojau, kad dar viena mano drauge nescia. Dar plius pastojo jinai tada, kai as dariau IVF, tada sake, kad nusprende su vyru antra vaikeli padaryti, vyras turejo isvaziuoti, tai pries padare bandymus  blush2.gif Ir vualia, 5 menesiai.  Nu ir kas nusprende isbandyti mano geruma ir meile pasauliui?!?! Kaip ne keista, aplink mane pilna nestumu "sugalvojom-is kart ir padarem". Kaip kita visata, garbes zodis...

Tai apturejai jautrumo akimirka vel unsure.gif ? Oi zinau as jas, kazkodel siomis dienomis nu niekaip neprisiverciu liudeti, tik kai pirma karte tepe suliudau ir susigraudinau. Dabar MB net pyksta kad jam dienos metu nepranesu kaip kas, nu bet tai as jam sakau gan piktai ka tu nori isgirsti? kad tepa, tada kad netepa, kam nervuotis, jei vis tiek likimas jau nusprestas. Zodziu gal izeidziau ji biski, bet cia as turiu atlaikyt visa spaudima ir tvarkausi kaip moku.

Tu vis tiek liksi gera ir mylesi pasauli, kad ir kaip jis tave talzys, nes tokia jau esi mazute. O kai tu myli ir tau atlygina, tik laukimas cia zudantis 4u.gif Bet jau neuzilgo, jau uz gero menesiuko mirksiukas.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 14, 13:25)
Nu tie skausmeliai verciantis man pradzioj nebuvo tokie kad ziauriai! Tik staigiai suduria ir atleidzia...Bet paskui jau po testo gal po keliu dienu laaabbbaaiii skaudus buvo..
Bet svarbiausia kad yra! O jau kaip bus tai jau pamatysim savaitgali juk testuosies ane ax.gif ??

Jei begemotas staiga nustos bijoti skiepu, citas isdris apsysioti NT tongue.gif
Atsakyti
Warwariuk, apkabinu. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 14 rugsėjo 2011 - 12:43