QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 16:07)
Citas, jei tepliojimas nebus gausesnis (o jis tikrai nebus), tai as rytoj daryciau testa. Aisku, jei tau geriau zinoti.
Tavo kraujo terminas juokingas (pro asaras, aisku). Jei nera mmm iki 14 DPI su blasto, tai jau tikimybe, kad viskas pavyko - labai didele. Pinigus jie taip taupo
As irgi uz
Cito didele tikimybe. Na man irgi atrodo, tas tepliojimas taip artimas visiem isitvirtinimams.. o gal kelios dienos, nes viena diena vienas burbuliukas, kita diena kitas??
Nuo pat pradziu galvojau, kad noriu testintis
ne tik galvojau, bet ir norejau.... o dabar nenoriu nors tu ka! ir taip bijau! bijau to negatyvo.... padariau mano manymu didele klaida si karta, tiksliau dvi. Kai perskaiciau ten apie tuos ribojimus vienos merginos... siaubas man. As gyvenau iprasta gyvenima, net su vyru pasipykdavom, as jam sakydavau, kad as nesu gi invalide.... nu ir as noriu judeti, noriu veiksmo, nesu gi as kazkokia ameba..... Dabar galvoju, jeigu man pritruko tos savisaugos..... galiu uzgrauzti save....
Kita klaida: pasakiau savo seimai ir artim.draugei. Tokia sudetinga situacija, i kuria iveliau ir kitus zmones....
Gyveni ir mokaisi. Ir taip jau 6metus...Metu daugeja, o protelis jau silpneja...
Cituk , kaip tu? rysiesi kokiam nors testui? Man sivakara pilveli pamaudena....
Svarbiausia, visu atsiprasau, ryt HCG nedarau, nes gavau priminima, kad rytoj i kirpykla 8.00, paskui turiu praleisti diena su "uzsienieciu", o vakare krepsinis.... Nelabai bus kada galvoti - panikuoti.
Tai viskas gaunasi pagal gyd.grafika: HCG ketvirtad.
Labu naktu visom.
Kristinukes pati laukimo pradzia, jei neklystu.... Stiprybes stiprybes. As jau sau net pavydziu, kad greitai finisas
Tarp kitko, buvau skaiciusi, kad
Beta1 berods ta laukimo perioda leido labai uzimtai ir vazinejo pas draugus i Vilniu ir t.t., tai as emiau is jos pavyzdi: buti uzimtai
Tai dar karteli: labu naktu, pailsim, ir laukiam....