Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 13:14)
Beta1 biggrin.gif  Nu jau kokia protinga ir ismintinga moteris. Ir is kur tokia atkeliavo  lotuliukas.gif Kaz kaip jau pripratau prie tuo, kad tavo stogas isvare. O gi grizo, kaip saunu!!!

Oi ne, tai as cia buvau isejusi gyventi i nameli be stogo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 09:17)
Žemyna_mėlynakė
o koks vaistu pavadinimas?  Siaip keista KT pradeti gerti ne nuo ciklo pradzios. Bet gal jie veikia kaip blokuojantis?
O tu vizita pas gyd. negali nukelti anksciau. Nes jei tau zada taikyti trumpa schema, tai gal penktadienis per velu. Bet, jei ilga, tai kaip tik.

Edelsin. g.gif

Ai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 13 rugsėjo 2011 - 12:35
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 10:02)
Galit vadinti mane visiska pesimiste, bet va dabar vel pasirode taip jau daugiau rudu isskyru su raudonu tepimu  verysad.gif

Baik triznioti! pasidaryk testuka jeigu yra tai jau parodytu manau.Viskas bus gerai dar nenuleisk rankyciu ir nosytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 18:48)
Oi suvaret jus mane mergaites  lotuliukas.gif  net pacia juokas paeme is mano tryzniojimu ir jusu loginiu paaiskinimu  thumbup.gif Viskas pazadu daugiau nedaryt nesamoniu. Su NT manau dar anksti tai dar luktelsiu, jei tos valkatos neatsivilks gal kuria diena ir apsysiosiu  lotuliukas.gif

Citas
, cia tau kaip priminima idejau mirksiukas.gif Viskas bus gerai - kitaip ir bti negali 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 11:47)
[Tariames taip. Tu savaitgali gauni savo nuosava II testa, o as tada 7 savaiciu sunaudoju ta teigima testa, kuri tu man atveziai. Dar tarp tavo teigiamo testo ir mano bus daug kitu teigiamu rezultatu ir mes visi kartu eisim pas  nestuke.gif  Kaip planas? Man atrodo puikus  ax.gif

ir as ir as i ta teigiamu rezultatu buri smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai, traukiuosi is eterio, einu nusiraminti ir lauksiu toliau savo laimes valandos.

Cituk, negali buti jokiu blogu naujienu, negali, taip kad nusiteiki ir lauki tik geru. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites!!!
Kaip smagu pas jus grizti..... taip manes laukiat smile.gif
Uij, tiek pas Jus naujienu visokiu, internetas letas, kol perskaiciau viska, net isprakaitavau smile.gif
Rinti - dziaugiuosi uz tavo augancius skaiciukus, D padek ir mums visoms augti....
Tangai - linkiu, kad blokuojantys tikra bloka pavarytu wink.gif
man tokios Tajos78 istorijos kazin ar butu pavyke atlaikyti... as kazkuri ryta pries viska leidausi vaistukus, ir niekiap oras is svirksto neisbego, o trecdalis vaistu jau lauk issisvirkste - taip susinervinau, kad apsiverkiau.... susileidau su oru... paskui klausiau gyd., sako nieko tokio, juk ne i vena... o tiek nervu buvo, tai cia man palygint su tavim.... vieni niekai buvo
as uz musu VADA visom keturiom, reikia vadui ipusti optimizmo
ploja.gif ploja.gif
Beta1 - aciu uz rupesteli smile.gif
Na o dabar mano miela bendrakeleive CITUK, zeriu naujienas:
pirmas tris dienas as negalejau atsisesti - rodes, kad sedu ant kokio didelio astraus peilio.. pradzioj gal tas patiko jausmas, kad vis kazkas kitaip - paskui dingo. Ir dabar karts nuo karto paskausta kiausides, bet ne strienas..... Kaip noriu, kad skaudetu strienas, kaip visom pavykusiom, bet ne .....
Toliau-papuliai jei dar pradzioj buvo tokie skaudesni ir didesni - dabar kaip pries menesines, subliuske visai visai.....
Buvau nuo ketvirt.isvykus, grizau tik vakar..... gal net reiktu sakyti siandien, nes siandien grizau i gyvenima.... nuo sekmad man taip skaudejo galva... taip skaudejo, net naktimis... vienu metu galvoju, gal cia skrandis ir ejau vemti, zinau, kad negalima draskytis, bet as vos galejau paeiti, kisau ir pirstus i gerkle, ir jau "ranka" paskui -nieko as nevemiau, tai gal kokia 11val siandien tik baigesi kosmaras.... tiksliau dabar jauciuosi kaip su slapiu maisu trenkta. Taip isvargino tas skausmas, ryte apsiblioviau, paskui vyrui marskinius apisnargliavau... Jis man sako: verki, nes nebegali kaip galva skauda... ai sakau ne, bijau kad snipstas gavosi... tai va mergaites, Jus tiek manes lauket, o as jusu negaliu jokiu pozymiu nudziuginti... O va Citas manau pretendentas numero uno pas mus i laiminguju saraseli... Cituk , man labai patinka tavo tepliojimas!!! Gal cia istikruju uzsikabinimas mazuju uz gyvenimo??
As testo nesysiojau, mazai tikiu tuom, kad kazka pamatysiu.
Perskaiciau visa istorija, kol manes nebuvo - gal net siek tiek atsigavau, pasijauciau, kad tikrai manes lauket ir tikrai kaip tarp savu smile.gif
Papildyta:
Dar pamirsau:

Avilte, Afrodite69 - as kai pradejau sita reikala, klausiau pas gyd., o kaip su snaigutem. Tai jos atsakymas buvo, kad daznai buna taip, kad su snaigutem rezultatai net geresni buna! Taip, kad mergaites aukstyn nosytes!!
O as pati issiklausinejau, o saldyti net nebuvo ko....

Dar buvo rasyta apie KT, kad i ciklo pabaiga reikia gerti, jau nepamenu kuri mergaite rase. As geriau 3men berods, nes turejau cista, ir kai pradejom didyji darba, pas mane FSH buvo 11. tai gyd. kaip ir atsakymo neturejo kodel jis toks aukstas, nes daug priezasciu gali buti ir viena is ju KT naudojimas... Kaip suprantu nuo 13 jau nieko nedaro.... Jei sis kartas bus nevykes, leksiu is kart daryti FSH, ziuresiu, kas su manim darosi
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 13, 14:05)
Labas mergaites!!!
Kaip smagu pas jus grizti..... taip manes laukiat smile.gif
.... nuo sekmad man taip skaudejo galva... taip skaudejo, net naktimis... vienu metu galvoju, gal cia skrandis ir ejau vemti, zinau, kad negalima draskytis, bet as vos galejau paeiti, kisau ir pirstus i gerkle, ir jau "ranka" paskui -nieko as nevemiau, tai gal kokia 11val siandien tik baigesi kosmaras.... tiksliau dabar jauciuosi kaip su slapiu maisu trenkta. Taip isvargino tas skausmas, ryte apsiblioviau, paskui vyrui marskinius apisnargliavau... Jis man sako: verki, nes nebegali kaip galva skauda... ai sakau ne, bijau kad snipstas gavosi... tai va mergaites, Jus tiek manes lauket, o as jusu negaliu jokiu pozymiu nudziuginti... O va Citas manau pretendentas numero uno pas mus i laiminguju saraseli... Cituk , man labai patinka tavo tepliojimas!!! Gal cia istikruju uzsikabinimas mazuju uz gyvenimo??
As testo nesysiojau, mazai tikiu tuom, kad kazka pamatysiu.
Perskaiciau visa istorija, kol manes nebuvo - gal net siek tiek atsigavau, pasijauciau, kad tikrai manes lauket ir tikrai kaip tarp savu smile.gif

Nu aciu Dievui, kad grizai 4u.gif Galvos, skrandzio skausmas irgi pozymis, tikrai skaiciau. Tu turbut vienintele kuriai patinka mano tepliojimai lotuliukas.gif Man jie visada asocijuojasi valkatu atsivilkimu smile.gif Kas liecia papus tai pas mus vienodai . man irgi pradzioj padilgciojo o po to nieko (del sito as labai neliudziu, nes pries valkatas pas mane jie jautrus buna smile.gif ) O kad nuverkei ant vyro peties tai gali buti jau gerosios hormonu audros, as net neprisiverciu verkti biggrin.gif Nu ka drauge vlitis durniu motina, bet as mielai pabusiu ta durne lotuliukas.gif Tai kada leisies kraujuka?
Atsakyti
Tiek daug visko noriu pasakyti smile.gif
Kalbejau su drauge, kai grizau po galvos skausmu. Ji mane isbare, sako dar tik nepilnu pora savaiciu, o tu jau slieku ieskai... Matyt tik tokios kaip mes ir ieskom wink.gif
Dar nepatinka, kad as nieko nesapnuoju, kas susije su burbuliukais-absoliut nieko. Tiesa, sianakt daziau siena baltais dazais. Paziurejau i sapnininka, reiksme: nauja pradzia...interpretuokis kaip nori.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 14:15)
  Nu ka drauge vlitis durniu motina, bet as mielai pabusiu ta durne  lotuliukas.gif  Tai kada leisies kraujuka?

As visada pries menesines suskysteju, man gali parodyti pirsta ir as apsiverkti galiu, tikciau i kokias aktores, kur vaidinciau moteri, kuria vyras palieka ir ji verktu labai smarkiai, matyt is karto koki apdovanojima gauciau wink.gif

Kaip rasiau, kad buvau isvykusi, tai labai apie rezultatus negalvojau, atitrukus buvau, o va siandien kai jau esu zmogus ir galvoju, net labai. Begioji i tualeta kas 15min, paziureti, ar nera nelabuju.... nes ko tai vis vaidenasi, kad jau jau... o ten man ko tai crinone slapina kelnaites... atvirai sakau, man jau ta vieta skauda nuo zvakuciu.... smile.gif
Papildyta:
o kraujuka leidziuosi rytoj!! tegul vienaip ar kitaip buna aisku....
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 14:15)
Tu turbut vienintele kuriai patinka mano tepliojimai  lotuliukas.gif Man jie visada asocijuojasi valkatu atsivilkimu smile.gif

Cituk, o tau pries nelabasias tepliodavo?
As jau rasiau, kad as po kiekvieno sysiaus ziuredavau, ar netepu. Taip, kad as uz tave laikau taip smarkiai kumscius suspaustus, kad net nagai i mesas lenda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 13, 14:27)
Papildyta:

nu o as laikau kumstukus uz didelius rytdienos tavo skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
Cituk console.gif Linkiu tau ramybės, pirmiausiai jos. Kas tie tepliojimai, juk nepradėjai kraujuoti, tai mok į juos ranka. Juk ne tepliojimai, o tavo nervinimasis gali pakenkti. Be to, naudoji tu ar ne ką nors iš progesterono?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 13, 14:27)
Tiek daug visko noriu pasakyti smile.gif

Cituk, o tau pries nelabasias tepliodavo?
As jau rasiau, kad as po kiekvieno sysiaus ziuredavau, ar netepu. Taip, kad as uz tave laikau taip smarkiai kumscius suspaustus, kad net nagai i mesas lenda wink.gif

Sapnas thumbup.gif , as tik teta pagimdziusia sapnavau lotuliukas.gif

dabar daug svarbiau kumstukai uz tave mergyt!!!!! Jau susinervinau kai dingus buvai, kad nebus uz ka laikyt, bet dabar kelis kart stipriau suspaudziau, nes daug jegu sutaupiau smile.gif

O man pries valkatas ivairiai, seniau budavo jos visai neispeje ateina, kai jau pradejau su visais IVF tai kartais patepliodavo. kaip sakai, kaip bus taip bus, isgyvensim wub.gif
Atsakyti
Terze, jietau kiek iskentejai. Siaubas... Ta proga linkiu rytoj geru skaiciuku!

Cituk, o kelintas tau DPI? Ir ka dejo, primink.
Atsakyti