Labas mergaites!!!
Kaip smagu pas jus grizti..... taip manes laukiat
Uij, tiek pas Jus naujienu visokiu, internetas letas, kol perskaiciau viska, net isprakaitavau
Rinti - dziaugiuosi uz tavo augancius skaiciukus, D padek ir mums visoms augti....
Tangai - linkiu, kad blokuojantys tikra bloka pavarytu
man tokios
Tajos78 istorijos kazin ar butu pavyke atlaikyti... as kazkuri ryta pries viska leidausi vaistukus, ir niekiap oras is svirksto neisbego, o trecdalis vaistu jau lauk issisvirkste - taip susinervinau, kad apsiverkiau.... susileidau su oru... paskui klausiau gyd., sako nieko tokio, juk ne i vena... o tiek nervu buvo, tai cia man palygint su tavim.... vieni niekai buvo
as uz musu
VADA visom keturiom, reikia vadui ipusti optimizmo
Beta1 - aciu uz rupesteli
Na o dabar mano miela bendrakeleive
CITUK, zeriu naujienas:
pirmas tris dienas as negalejau atsisesti - rodes, kad sedu ant kokio didelio astraus peilio.. pradzioj gal tas patiko jausmas, kad vis kazkas kitaip - paskui dingo. Ir dabar karts nuo karto paskausta kiausides, bet ne strienas..... Kaip noriu, kad skaudetu strienas, kaip visom pavykusiom, bet ne .....
Toliau-papuliai jei dar pradzioj buvo tokie skaudesni ir didesni - dabar kaip pries menesines, subliuske visai visai.....
Buvau nuo ketvirt.isvykus, grizau tik vakar..... gal net reiktu sakyti siandien, nes siandien grizau i gyvenima.... nuo sekmad man taip skaudejo galva... taip skaudejo, net naktimis... vienu metu galvoju, gal cia skrandis ir ejau vemti, zinau, kad negalima draskytis, bet as vos galejau paeiti, kisau ir pirstus i gerkle, ir jau "ranka" paskui -nieko as nevemiau, tai gal kokia 11val siandien tik baigesi kosmaras.... tiksliau dabar jauciuosi kaip su slapiu maisu trenkta. Taip isvargino tas skausmas, ryte apsiblioviau, paskui vyrui marskinius apisnargliavau... Jis man sako: verki, nes nebegali kaip galva skauda... ai sakau ne, bijau kad snipstas gavosi... tai va mergaites, Jus tiek manes lauket, o as jusu negaliu jokiu pozymiu nudziuginti... O va
Citas manau pretendentas numero uno pas mus i laiminguju saraseli...
Cituk , man labai patinka tavo tepliojimas!!! Gal cia istikruju uzsikabinimas mazuju uz gyvenimo??
As testo nesysiojau, mazai tikiu tuom, kad kazka pamatysiu.
Perskaiciau visa istorija, kol manes nebuvo - gal net siek tiek atsigavau, pasijauciau, kad tikrai manes lauket ir tikrai kaip tarp savu
Papildyta:Dar pamirsau:
Avilte, Afrodite69 - as kai pradejau sita reikala, klausiau pas gyd., o kaip su snaigutem. Tai jos atsakymas buvo, kad daznai buna taip, kad su snaigutem rezultatai net geresni buna! Taip, kad mergaites aukstyn nosytes!!
O as pati issiklausinejau, o saldyti net nebuvo ko....
Dar buvo rasyta apie KT, kad i ciklo pabaiga reikia gerti, jau nepamenu kuri mergaite rase. As geriau 3men berods, nes turejau cista, ir kai pradejom didyji darba, pas mane FSH buvo 11. tai gyd. kaip ir atsakymo neturejo kodel jis toks aukstas, nes daug priezasciu gali buti ir viena is ju KT naudojimas... Kaip suprantu nuo 13 jau nieko nedaro.... Jei sis kartas bus nevykes, leksiu is kart daryti FSH, ziuresiu, kas su manim darosi