Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tanga @ 2011 09 13, 12:25)
Va čia tai planas. Gal gali rezervuoti ir man butuką nesėkmės atveju? Mielai pagyvenčiau UK, o dar kai tikslas toks.

QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 12:29)
Citas, о dabar tu ne UK? Geras tavo planas B_kurio_nereikes  thumbup.gif

Tanga  drinks_cheers.gif  atostogavau smagiai smile.gif Dabar, deja, prasidejo vel gyvenimas smile.gif

Mergaites butuko neturiu, bet ji nesunku rasti smile.gif As UK uztai ir zinau mazdaug rajonus kur skiria 2 arba 3 nemokamus. Tikiuosi nepakeis tvarkos smile.gif Cia tik kantrybes reikes nes eiles nemazos, bet vis geriau nei taupyte begalybe metu. Bet as zinau kad sito plano JUMS nereikes wub.gif
Atsakyti
Mergaiciukai, ramiakas, BUS TEIGIAMI!!! cool.gif mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Galit vadinti mane visiska pesimiste, bet va dabar vel pasirode taip jau daugiau rudu isskyru su raudonu tepimu verysad.gif
Atsakyti
Citai, eini nuo kompo, atsiguli ir kalbiesi su savo vaikais. cool.gif 4u.gif wub.gif

As su tokiu klausimu, man prasidejo memes, penkt vaziuoju pasiimti vaistu, neturiu idejos kokia schema taikys, bet va viena pazystama parase, kad pries pradedant leistis skiria 15/21 d KT, tai man ir idomu, visoms taip? 4u.gif Atleiskit jeigu nusikalbu kazka, reikia suprasti, man 1 kartas. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 13, 13:07)
Citai, eini nuo kompo, atsiguli ir kalbiesi su savo vaikais.  cool.gif  4u.gif  wub.gif
As su tokiu klausimu, man prasidejo memes, penkt vaziuoju pasiimti vaistu, neturiu idejos kokia schema taikys, bet va viena pazystama parase, kad pries pradedant leistis skiria 15/21 d KT, tai man ir idomu, visoms taip?  4u.gif Atleiskit jeigu nusikalbu kazka, reikia suprasti, man 1 kartas.  blush2.gif  4u.gif

Citas darbe unsure.gif

Jei taikys trumpa tai stimuliacija pradeti apie 2cd reikia tai kaip ir vos speji. Jei ilga tai lauksi 21cd mazdaug ir pradesi blokuojancius. Kai suzinosi kokia programa, zinosi kiek laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 13:02)
Galit vadinti mane visiska pesimiste, bet va dabar vel pasirode taip jau daugiau rudu isskyru su raudonu tepimu  verysad.gif

Bliamba moteriske, dabar 4 valandas neini isioti, bet ir neprisiliurlini vandens (bus tas pats kaip rytinis slapimas) ir keliauk testo gadint. Labai daznai nestumo metu buna tokiu patepliojimu, ypac pacioj pradzioj del zemo prisitvirtinimo arba del padidejusio gimdos tonuso nuo nervu !
Atsakyti
Terze, naujinu tiesiog LABAI LAUKIAME! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 13, 09:09)
Bliamba moteriske, dabar 4 valandas neini isioti, bet ir neprisiliurlini vandens (bus tas pats kaip rytinis slapimas) ir keliauk testo gadint. Labai daznai nestumo metu buna tokiu patepliojimu, ypac pacioj pradzioj del zemo prisitvirtinimo arba del padidejusio gimdos tonuso nuo nervu !

[CODE]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Citas, Cituk, reikia ramybes. Paguleti, isjungti kompa. Zemyna teisi!

Žemyna_mėlynakė
bet va viena pazystama parase, kad pries pradedant leistis skiria 15/21 d KT, tai man ir idomu, visoms taip?
Pas mane ilga schema. Tai 21 CD pradedu leisti vaistukus. Bet juokiu KT man neskyria. Rygoje, kiek pastebejau, gyd. linke viena-kita cikla pries IVF skirti KT. O ka reiskia 15/21. Tai yra KT reikia isgerti 15 ir 21 CD? Gal tavo pazystoma supainiojo ir taip pavadino blokuojancius?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 09:09)
Citas darbe  unsure.gif

Jei taikys trumpa tai stimuliacija pradeti apie 2cd reikia tai kaip ir vos speji. Jei ilga tai lauksi 21cd mazdaug ir pradesi blokuojancius. Kai suzinosi kokia programa, zinosi kiek laukti  4u.gif

Ka tu jame veiki, ar nesakei, kad gulesi namuose? g.gif

Tai iseina, kad nespeju.
Atsakyti
Beta1 biggrin.gif Nu jau kokia protinga ir ismintinga moteris. Ir is kur tokia atkeliavo lotuliukas.gif Kaz kaip jau pripratau prie tuo, kad tavo stogas isvare. O gi grizo, kaip saunu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 13 rugsėjo 2011 - 12:15
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 09:12)
Citas, Cituk, reikia ramybes. Paguleti, isjungti kompa. Zemyna teisi!

Žemyna_mėlynakė
Pas mane ilga schema. Tai 21 CD pradedu leisti vaistukus. Bet juokiu KT man neskyria. Rygoje, kiek pastebejau, gyd. linke viena-kita cikla pries IVF skirti KT. O ka reiskia 15/21. Tai yra KT reikia isgerti 15 ir 21 CD? Gal tavo pazystoma supainiojo ir taip pavadino blokuojancius?

Ne, nu aiskiai ji man parase, kad 15 arba 21 diena gerti KT dar ir pavadinima uzrase. g.gif Dabar trumpam visas optimizmas ant zemes istisko, bet nieko, as juk ipratusi, susirinksiu save is gabaliuku ir pradesiu is naujo. Tos memes si cikla lb anksti parejo, pati nesupratau. unsure.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
o koks vaistu pavadinimas? Siaip keista KT pradeti gerti ne nuo ciklo pradzios. Bet gal jie veikia kaip blokuojantis?
O tu vizita pas gyd. negali nukelti anksciau. Nes jei tau zada taikyti trumpa schema, tai gal penktadienis per velu. Bet, jei ilga, tai kaip tik.
Atsakyti