QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 13, 10:32)
Neatsivilks, tegu ne nebando.
Dar vis tikiu zemyna tikiu paskutines jegas sukaupus Tik tas toks minimalus tepliojimas ramybes neduoda. Ir siandien biski yra, bet kad vel nenusipaiscius jis toks ne tai kad tepliojimas bet nu biski neskaidru. Sakes kaip sunku apibudinti
man jau zinokit del Terzes neramu nu kur jinai taip dingo. nebent ji rami kaip belgas ir laukia sau ramiai teigiamu HCG, bet net jei ir taip tai ji jau siandien gal darytusi, nes jai siandien 11dpi
Citas
Biskuti rudo tepliojimo - tai tikrai nieko tokio Tai gi laukiam toliau nerealiai. Ideja pasisioti Betutei ant testo - labai turtinga!
As dabar susirgau tavo laukimu, tai su baime pradejau laukti savo laukimo etapo. Dabar, kai neturiu plano B ir net nenoriu kurti ta plana B, o yra tik planas A, tai dar baisiau. Dabar laikas dar juda, o greit jis man sustos vietoj.
Pastoroju metu vel pradejau gauti ziniu is kito pasaulio, pasaulio, kur zmones nezino kas yra nevaisingumas. Labai sunku susigyventi su mintimi, kad as galiu jausti neapikanta. Ne, ne zmonems, ne draugams, o situacijai. Niekad nejauciau to jausmo. O dabar zinau koks jis juodas ir kaip jis veikia siela. Kaip sunku pasalinti is saves ta jausma. Atsiranda jis akimirksniu ir man reikia net 10 minuciu, kad isvaryti neapikanta is saves. Liko nepilni 2 menesiai iki galutinio nuosprendzio man. Baisu.
Biskuti rudo tepliojimo - tai tikrai nieko tokio Tai gi laukiam toliau nerealiai. Ideja pasisioti Betutei ant testo - labai turtinga!
As dabar susirgau tavo laukimu, tai su baime pradejau laukti savo laukimo etapo. Dabar, kai neturiu plano B ir net nenoriu kurti ta plana B, o yra tik planas A, tai dar baisiau. Dabar laikas dar juda, o greit jis man sustos vietoj.
Pastoroju metu vel pradejau gauti ziniu is kito pasaulio, pasaulio, kur zmones nezino kas yra nevaisingumas. Labai sunku susigyventi su mintimi, kad as galiu jausti neapikanta. Ne, ne zmonems, ne draugams, o situacijai. Niekad nejauciau to jausmo. O dabar zinau koks jis juodas ir kaip jis veikia siela. Kaip sunku pasalinti is saves ta jausma. Atsiranda jis akimirksniu ir man reikia net 10 minuciu, kad isvaryti neapikanta is saves. Liko nepilni 2 menesiai iki galutinio nuosprendzio man. Baisu.
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 11:24)
Citas
O ka jei tai vienintelis budas man pirma kart gyvenime pamatyt II tai tegul ir Betute apsysioja
Oi kaip suprantu tavo mintis As vakar daug galvojau kad darysiu toliau jei vel nepasiseks ir niekaip neradau jokio atsakymo tai tik pasikalbejau su D ir pasakiau jam kad tiesiog pasikliauju juo. Nu jei jis galvoja kad mums vaikuciu nereikia tai nieko mes cia ir nepakeisim. Aplink mane pilna nauju ir as jau niekaip negaliu dziaugtis tuo, anksciau dar galedavau, dabar jau ne. Dar sapnavau kad mano teta pasigimde vaika (jai tuoj 50 metu) ir kadangi turejo skristi i lietuva and dienu tai sako ai isimesiu i tase ir parsivesiu. Nu jau kaip as ja aprekiau sapne Zodziu mintys ir svajones pamise pas mane.
Warwara as tikiu kad tau nereikes jokiu planu daugiau, bet taip pat jau supratau kokia tu stipri o tokios nepasiduoda nei po vien, nei po antro nei po trecio.... smugio. Nu ateis svente ir i musu kiema
Citas
Nu, verkslenimu minutele baigesi
Tariames taip. Tu savaitgali gauni savo nuosava II testa, o as tada 7 savaiciu sunaudoju ta teigima testa, kuri tu man atveziai. Dar tarp tavo teigiamo testo ir mano bus daug kitu teigiamu rezultatu ir mes visi kartu eisim pas Kaip planas? Man atrodo puikus
o tokios nepasiduoda nei po vien, nei po antro nei po trecio.... smugio
Tariames taip. Tu savaitgali gauni savo nuosava II testa, o as tada 7 savaiciu sunaudoju ta teigima testa, kuri tu man atveziai. Dar tarp tavo teigiamo testo ir mano bus daug kitu teigiamu rezultatu ir mes visi kartu eisim pas Kaip planas? Man atrodo puikus
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 11:47)
Citas
uz toki ir isgert sutikciau
Warwariuk ,citukai, turesit jus nuosavus teigiamus testus Kazkaip abi man jus tokios, ka as zinau Suprantu, stoga rauna jau visos sitos nesamones ir jau sunku bet koki poziuri islauzt Bet kartais jau man atrodo, kad kol nenusiriti iki tokiu be rysio jausmu ir minciu, kol neatrodo, kad jau viskas ir nieko daugiau nebus, butent tada ima ir atsitinka patys tie geriausi dalykai.Bent jau man taip gyvenime budavo.Tikiu, kad tiek vienai, tiek kitai ateis ta diena, ir labai greitai, kai po visisko minciu issekimo sulauksit ko jau mazai tikites (nors as nematau dar kodel cia reiketu jau "mazai" tiketis, bet is jusu abieju nuotaiku jauciu)
Beje, Warwara, kodel sau tokia siaubiakiska nuosprendi pasirasei, kad arba dabar ar jau niekada ?
Beje, Warwara, kodel sau tokia siaubiakiska nuosprendi pasirasei, kad arba dabar ar jau niekada ?
Beta1
Todel kad dar vienam IVF pinigu as neturesiu. Negalesiu paimti daugiau is tevo. Sutaupiti patis - nu galim bandyti, bet netikiu kad sutaupisim. Ir laikas, laikas bega, bega, bega, bega.
Todel kad dar vienam IVF pinigu as neturesiu. Negalesiu paimti daugiau is tevo. Sutaupiti patis - nu galim bandyti, bet netikiu kad sutaupisim. Ir laikas, laikas bega, bega, bega, bega.
Ei, mergytės, šalin juodas mintis! Cituk tavo patepliojimas tikrai dar nėra nuosprendis. Įkvėpk, iškvėpk, nusiramink, užsiimk kažkuo, kad kuo mažiau galvotum ir gilintumeisi į savo pojūčius, nes iš to jokios naudos. Tiesiog reikia išlaukti.
Sveika, Warwaryte, kur buvai prapuolusi? Kaip smagu, kad jau greitai prisijungsi prie mūsų. Mergytės jau pasiilgo tavo plakatų
Sveika, Warwaryte, kur buvai prapuolusi? Kaip smagu, kad jau greitai prisijungsi prie mūsų. Mergytės jau pasiilgo tavo plakatų
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 12:09)
Beta1
As sukuriau tavo plana B (kurio nereikes ) atvaziuosi i UK apsigyvensi mano nurodytam rajone, kuris skirs tau 3 nemokamus IVF
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 12:21)
As sukuriau tavo plana B (kurio nereikes ) atvaziuosi i UK apsigyvensi mano nurodytam rajone, kuris skirs tau 3 nemokamus IVF
Va čia tai planas. Gal gali rezervuoti ir man butuką nesėkmės atveju? Mielai pagyvenčiau UK, o dar kai tikslas toks.
Citas, о dabar tu ne UK? Geras tavo planas B_kurio_nereikes
Tanga atostogavau smagiai Dabar, deja, prasidejo vel gyvenimas
Tanga atostogavau smagiai Dabar, deja, prasidejo vel gyvenimas