Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 17:38)
Zinau kad dar ne 100% prarastas reikalas, bet zinot visos ta jausma kai atrodo visas kunas jaucia kad mmm atsivelka. Tai pilva sudiegia, tai strenas, tai kiausides o ir papu vis dar neskauda. beje tau papu irgi neskaudejo ar as maisau ?

Citai,atsisek ir pagalvoki ar yra kokiu ypatingu pozymiu artejant mm?Ir gerai pagalvoki ar tikrai sis pozymis tau yra?Visi tie pilvo sudiegimai,kiausidziu padurimai,o net strenu skausmai(ka dazniausiai mini nestukes kurios nezino kad laukias) manau geri pozymiai.Tepliojimas irgi ne mm.O greiciau geras pozymis.
Nezinau ar aiskiai as tau pasakiau blush2.gif na,man labai burbuliuoti pradeda pilvas ir tokios kaip bangos eina,bet pagrindas tai man pradeda lbai skaudeti kelia,ir paleidzia vidurius.na,pati pagrindini mm pozymi as laikau kaires puses sanariu stipru skausma.
Kai likau su dukra nescia,tai man maude pilva bet visai kitaip nei pries mm,tas maudimas svelnesnis buvo.Krutine mano buvo kaip visada.Svaigo,skaudejo galva-erzino viskas aplink ir norejau astresnio bei suresnio maisto.Nors valgyt noredavau,jauciau apetita,bet iki burnos maistas nedaeinavo lotuliukas.gif apytiksliai ta pacia diena kai turejo ateiti mm prasidejo baisus vemimas kuris tesesi iki 5 menesiu.Ir ka tikrai atsimenu tai nerealu dubens kaulu skausma-is pradziu jis buvo nestiprus ir su keikvienai savaite vis intensyvejo.
O mano grupioke visai nezinojo kad nestuke.gif nes tris menesius jai vos vos patepliodavo ir viskas.Ji dar nustebus buvo kad matyt organizmas po KT durniuoja.Beje,ka ji minejo tai dubens kaulu maudima ir kad viduriai uzkieteje pastoviai.Plius ji ruke,tai jai nuo dumu supikindavo ir galva pradedavo skaudet.
Siaip mes kiekviena galime parasyti aibe istoriju,kai merginos net nezino kad nestuke.gif
Ir kiek skyrelyje merginu buvo kurios visai nejaute jokiu pozymiu,kurios jaute pozymius ir kelios dienos iki mm jie dingdavo bet visvien nestuke.gif patvirtindavo.
Sunkiausiai yra islaukti dienos kai baigsis tavo nezinomybe.As gailiuosi kad nesu kokia kruta laborante-padaryciau tau ta HCG nes puikiai zinau kaip sunku kovoti su nezinomybe ypac tokiu atveju 4u.gif STIPRYBES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 17:38)
Zinau kad dar ne 100% prarastas reikalas, bet zinot visos ta jausma kai atrodo visas kunas jaucia kad mmm atsivelka. Tai pilva sudiegia, tai strenas, tai kiausides o ir papu vis dar neskauda. beje tau papu irgi neskaudejo ar as maisau ?

Nu man sudilgciojo keleta kartu per keleta dienu, bet tam kartui tai buvo viskas.Paciu papu neskaudejo ir dabar neskauda schmoll.gif Ir is vis, taigi pameni, pas mane buvo lygiai 0 bet kokiu jausmu ir pojuciu.Bet cia zinai.Bet kurios paklausk, tau vardins vis skirtingus dalykus.Visi zino, kad PMS pozymiai yra kartu ir nestumo pozymiai, tai sitoj vietoj neisskaitysi nieko.Kita vertus, as iki kazkelintos nestumo savaites begiojau pas gydytoja kas kelias dienas, nes irgi gi nejauciau nieko schmoll.gif O su snaigutem pameni kaip buvo ? jauciau visus imanomus pozymius ir gavosi visiskai nieko.Kitom - atvirksciai.Zodziu reziume, nieko tu cia neisskaitysi.Gerai yra tai, kad nutepe ir tuo viskas pasibaige.

Nerimauti tau tikrai negalima.Nezinau g.gif Nu gal pasiziurek aplinkui kokios privacios klinikos, nezinau net.Jau tikrai rodytu.Arba NT, ber su mintim, kad jis dar GALI nerodyti, bet tik del to, kad anksti.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 12, 16:56)
kristinuke spaudziu kumstukus uz tavo trijule 4u.gif ziurek, vyras nepabugo trejetuko mirksiukas.gif

Mano vyras antrą dieną po įsodinimo jau gavo klausimą tokiam susiėjime iš visai nepažįstamos moters, sėdėjusios šalia, kelinto laukiamės. Ir dar išdrįso pasakyt, kad I. Išbariau, kad šneka nežinodamas, paskui dar aiškintis reiks, kai iš lūpų į lūpas pereis. O apie trynukus nešneka, nes gydytojas aiškiai pasakė, kad tiek nebus bigsmile.gif
O šiaip tai šiandien esu pasiutimo viršūnėj... Žmogus ramus esu, bet jau užknisau pati save. Viena namie, ir viskas negerai. Kas bus, kai vyras grįš doh.gif Kažin ar ne triguba progesterono dozė čia tokius stebuklus su manim daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 12, 18:14)
O šiaip tai šiandien esu pasiutimo viršūnėj... Žmogus ramus esu, bet jau užknisau pati save. Viena namie, ir viskas negerai. Kas bus, kai vyras grįš  doh.gif Kažin ar ne triguba progesterono dozė čia tokius stebuklus su manim daro  unsure.gif

lotuliukas.gif kazkuri cia rase, kad tai vienas is nestuke.gif pozymiu g.gif
Atsakyti
Mano vyras antrą dieną po įsodinimo jau gavo klausimą tokiam susiėjime iš visai nepažįstamos moters, sėdėjusios šalia, kelinto laukiamės. Ir dar išdrįso pasakyt, kad I.  Išbariau, kad šneka nežinodamas, paskui dar aiškintis reiks, kai iš lūpų į lūpas pereis. O apie trynukus nešneka, nes gydytojas aiškiai pasakė, kad tiek nebus  bigsmile.gif
O šiaip tai šiandien esu pasiutimo viršūnėj... Žmogus ramus esu, bet jau užknisau pati save. Viena namie, ir viskas negerai. Kas bus, kai vyras grįš  doh.gif Kažin ar ne triguba progesterono dozė čia tokius stebuklus su manim daro  unsure.gif

oi geruliai tavo pozymiukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lauksiu labai tavo HCG-du stipruoliai manau yra garantuoti nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Kada daraisi HCG?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 12, 17:56)

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 12, 17:56)
Nu man sudilgciojo keleta kartu per keleta dienu, bet tam kartui tai buvo viskas.Paciu papu neskaudejo ir dabar neskauda  schmoll.gif 

Oi suvaret jus mane mergaites lotuliukas.gif net pacia juokas paeme is mano tryzniojimu ir jusu loginiu paaiskinimu thumbup.gif Viskas pazadu daugiau nedaryt nesamoniu. Su NT manau dar anksti tai dar luktelsiu, jei tos valkatos neatsivilks gal kuria diena ir apsysiosiu lotuliukas.gif

Mano vyras antrą dieną po įsodinimo jau gavo klausimą tokiam susiėjime iš visai nepažįstamos moters, sėdėjusios šalia, kelinto laukiamės. Ir dar išdrįso pasakyt, kad I.  Išbariau, kad šneka nežinodamas, paskui dar aiškintis reiks, kai iš lūpų į lūpas pereis. O apie trynukus nešneka, nes gydytojas aiškiai pasakė, kad tiek nebus  bigsmile.gif

Beta1 sake kad si nestuma labai pasiutus ir nervuota ir man buvo keletas dienu tokiu po isodinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ignoruoju visus įtarimus, nes DAR ANKSTI. Man dar tik 4 dpi. O iki kraujo tyrimo šviesmečiai. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, Linkiu sulaukti kuo greiciau II smile.gif

Po visu vargu mums pagaliau pavyko, tad atliko dali dovanoju, dali parduodu:
Dovonaju 5 ovuliacijos testukus;
Dovanoju 10 tab Dexamethoson 0,5 mg - galiojimas iki 2015.02
Dovanoju 6 tabletes Thybon - galiojimas iki 2012.07
Dovanoju 3 tab Clostilbegyt - galiojimas iki 2015.02
Agnucaston 4 mg N30 - galiojimas 2012.11 - kaina 15 Lt.
Pregnyl 1 ml 5000 TV - viena ampule kartu su tirpikliu - kaina kaina 8 lt.
Duphaston 10 mg - 12 tableciu - galiojimas iki 2015.09 - kaina 18 Lt.

Jei viska imtu viena mergaite, atiduociauuz 33 Litus. Kaunas. Lauksiu AZ, virusiukas nemokamai nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos! wub.gif
Cituk, kaip tu? Ar viskas tvarkoj? Kaip nuotaikos?

As taip suprantu, kad spalis bus labai derlingas! Nes kompanija gan didele susidaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 13 rugsėjo 2011 - 08:18
QUOTE(Warwara @ 2011 09 13, 09:18)
Labas rytas, damoswub.gif
Cituk, kaip tu? Ar viskas tvarkoj? Kaip nuotaikos?

As taip suprantu, kad spalis bus labai derlingas! Nes kompanija gan didele susidaro  drinks_cheers.gif

Laukiu nesulaukiu tavo starto 4u.gif wub.gif

As nustojau galvoti kas bus (pavargau gal unsure.gif ), Vakar vakare pastebejau truputeli rudo patepliojimo. Po to vel nieko. Zodziu laukiu ir kaip bus taip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 13, 09:43)
As nustojau galvoti kas bus (pavargau gal  unsure.gif ), Vakar vakare pastebejau truputeli rudo patepliojimo. Po to vel nieko. Zodziu laukiu ir kaip bus taip bus  cool.gif

Nu bet tai kaip ilgai laukti iki to tavo kraujo doh.gif Butum LT, tai atvezciau tau testuka, liepciau sisiot ant jo, paskui tik as viena pasiziureciau ka ten rodo blush2.gif Ir visom cia papasakociau kokio ryskumo ta antra jusotele, po kiek laiko islenda ir pan. biggrin.gif Praktikos gi turiu sociai identifikuoti tokius dalykus nuo pat ankstybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 13, 10:12)
Nu bet tai kaip ilgai laukti iki to tavo kraujo  doh.gif  Butum LT, tai atvezciau tau testuka, liepciau sisiot ant jo, paskui tik as viena pasiziureciau ka ten rodo  blush2.gif  Ir visom cia papasakociau kokio ryskumo ta antra jusotele, po kiek laiko islenda ir pan.  biggrin.gif  Praktikos gi turiu sociai identifikuoti tokius dalykus nuo pat ankstybes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o dar geriau tu turbut pati ta testa apsysiotum ir mane nuramintum kad as nestuke.gif lotuliukas.gif

nu iki pirmadienio sunkiai as sulauksiu. Turiu namie tokius du labai basic pigius testus, tai gal isdrisiu i savaites pabaiga jei valkatos neatsivilks. smile.gif
Atsakyti