QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 17:38)
Zinau kad dar ne 100% prarastas reikalas, bet zinot visos ta jausma kai atrodo visas kunas jaucia kad mmm atsivelka. Tai pilva sudiegia, tai strenas, tai kiausides o ir papu vis dar neskauda. beje tau papu irgi neskaudejo ar as maisau ?
Citai,atsisek ir pagalvoki ar yra kokiu ypatingu pozymiu artejant mm?Ir gerai pagalvoki ar tikrai sis pozymis tau yra?Visi tie pilvo sudiegimai,kiausidziu padurimai,o net strenu skausmai(ka dazniausiai mini nestukes kurios nezino kad laukias) manau geri pozymiai.Tepliojimas irgi ne mm.O greiciau geras pozymis.
Nezinau ar aiskiai as tau pasakiau na,man labai burbuliuoti pradeda pilvas ir tokios kaip bangos eina,bet pagrindas tai man pradeda lbai skaudeti kelia,ir paleidzia vidurius.na,pati pagrindini mm pozymi as laikau kaires puses sanariu stipru skausma.
Kai likau su dukra nescia,tai man maude pilva bet visai kitaip nei pries mm,tas maudimas svelnesnis buvo.Krutine mano buvo kaip visada.Svaigo,skaudejo galva-erzino viskas aplink ir norejau astresnio bei suresnio maisto.Nors valgyt noredavau,jauciau apetita,bet iki burnos maistas nedaeinavo apytiksliai ta pacia diena kai turejo ateiti mm prasidejo baisus vemimas kuris tesesi iki 5 menesiu.Ir ka tikrai atsimenu tai nerealu dubens kaulu skausma-is pradziu jis buvo nestiprus ir su keikvienai savaite vis intensyvejo.
O mano grupioke visai nezinojo kad nes tris menesius jai vos vos patepliodavo ir viskas.Ji dar nustebus buvo kad matyt organizmas po KT durniuoja.Beje,ka ji minejo tai dubens kaulu maudima ir kad viduriai uzkieteje pastoviai.Plius ji ruke,tai jai nuo dumu supikindavo ir galva pradedavo skaudet.
Siaip mes kiekviena galime parasyti aibe istoriju,kai merginos net nezino kad
Ir kiek skyrelyje merginu buvo kurios visai nejaute jokiu pozymiu,kurios jaute pozymius ir kelios dienos iki mm jie dingdavo bet visvien patvirtindavo.
Sunkiausiai yra islaukti dienos kai baigsis tavo nezinomybe.As gailiuosi kad nesu kokia kruta laborante-padaryciau tau ta HCG nes puikiai zinau kaip sunku kovoti su nezinomybe ypac tokiu atveju STIPRYBES